Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cata neaparat Dan trebuie sa intrebe in magazin care sant sterilizatoarele care se potrivesc pt. mai multe feluri de biberoane! Eu luasem o cutie de plastic gen naveta ca sa tin biberoanele si nu s-a potrivit pt. ca era pt sticle mai inguste, astea de la Nuk sant mai mari in circumferinta, poate asa e si la steri....Apropos..pe cutie arata ca sant bune sa sterilizezi si legume, fructe( taiate bucatele )

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Giova, eu am primit la Bby expo, mostre de cosmetice Bubchen, asa ca momentan o sa ma multumesc cu astea: Sampon, gel dus, lapte si ulei corp, crema speciala pt iritatii. IN rest mai am Baneocin (pudra de care zicea Maraki), dar voi lua si ser fiziologic(pt nasuc) si alcool pt buric. Cu dezinfectantul in baitza, nici eu nu prea sunt de acord si nici n-am mai auzit. O sa incerc sa nu o invatz prea sensibila, desi la ce-mi povestesc ai mei, eu eram o catastrofa, vesnic iritata. SI cum puiutza mea nu are cum sa fie altfel decat roscata cu pielea deschisa (ca doar e fata lui mami si a lui tati) mi-esi groaza sa nu fie prea sensibila!
Andiaroro mersi pt consolarea legata de paine! De fecule stiam si eu, dar cand ma infig la painica.........ce 80 de g la o masa!? Brrrr, teoria o stiu, cu practica stau mai prost.. SI lasa-l pe sotzul tau s afaca el patutzul daca-i face placere! NUmai sa-l termine pana nasti! CA al meu s-a apucat de muuult de patutz si de dulapior si de terminat...... aterminat saptamana asta, ca-i era chiar teama ca nasc!
Fetelor, in legatura cu pagini labartate sau nu, eu chiar n-am nici o preferinta! Eu nu ma supar, pe mine nu ma deranjeaza nimic si va pe toate.
FEtitza mea a fost taaare agitata azi. I-am cantat, am stat cuminte, ea mu si nu! Voia sa iasa, pe jos pe sus, dar voia sa iasa. Si pe langa durerile obisnuite gen cutite, dureri in col, aveam senzatia ca-mi pocnesc oasele pelvisului de apasare. Cred ca o fi cautand drumul.
March, tu ziceai de cezariana cu 2 saptamani inainte? Pai pe mine ma prind sarbatorile, copilul e matur si mare si inca nu se stie exact daca nasc normal sau prin cezariana.. Si daca nu era situatia asta ciudata, cu doctorii dusi de sarbatori eram si eu de partea celor care asteapta declansarea naturala a nasterii pana sa treaca la cutzit!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki ce ai vrut sa pui sub usernameul tau de a iesit "floare" si "umbrela"? Nu au mers iconitele?

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Uleiul trebuie sa fie fiert, racit, amestecat cu vitaminele si pus in sticluta.Daca nu esti multumita de rezultat atunci incearca crema cu zinc care am auzit ca este super buna pt. fundulet!
Bee cand aveam eu bebelinii, se folosea la buric alcoolul de 70 grade. Acum stiu ca este foarte bun Baneocinul, il usuca mult mai repede si nu cred ca e nevoie si de alcool.Tu oricum sa intrebi in spital

34+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Giova asta asteptam...raspunsul la boliciune. Mercic ca m-ai lamurit. Mama ce limba grea avem.
Sa deschizi neaparat tu urm capitol, ca sa putem avea si noi salvarile.

Maraki multumesc

Gata ma duc la somn...dar parca vad ca incepe tel ca pana acum a somat.

Irina ce vesti ne dai?

Ursoaica 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sterilizatoare pt 8 bibe? Maaama Catalina, asta inseamna sa si ai 8 biberoane! EU ma gandesc ca mai multe or fi necesare cand mai diversificam alimentatia, adica pe la vara! Si-mi fac si eu iluzii cum ca n-o mai fi asa sensibila copila pe masura ce creste! SI in plus, daca nu avem probleme si putem alapta, chiar ca n-o sa fie asa nevoie de biberoane si sterilizator. Eu dupa ce m-am uitat luuung la sterilizatoare, am decis ca mai bine imi iau pompa aia de san de la Avent, ca are si 2 bibe (eu pana acum n-am luat nici unul!), care luate separat sunt oricum o gramada de bani.
Si vrei sa iei sterilizator cu aburi, banuiesc, nu? Sa nu-ti induci in eroare sotul, ca ei se descurca uneori cam greu. . Mie mi se pusese pata ca in Germania ar tb sa fie mai ieftine pompele de san si ca atare l-am instruit pe barbat sa-mi ia! Si a plecat saracul caine surd la vanatoare si pe unde mergea intreba, de se crucisera nemtii! Cert e ca nici macar n-a vazut, ce sa mai afle si cat costa!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Cata m-am facut de ras Am vazut la alti useri ca au umbreluta si floricica si am incercat sa pun si la mine.Nu am stiut ca astea se primesc drept recompensa doar de la admini in cazul in care esti donator ( ajuti persoanele cu probleme )
p.s. si uite asa am pierdut eu punctele

34+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetelor vedeti ca am pus in contul comun acum cateva zile 3 mailuri (pe care le veti uni voi, dupa ce le desfaceti) cu masajul la bbei.
Sper sa se poata citi.

Sa-mi spuneti ce parere aveti, despre aceste manevre de masaj.

Gata chiar ca plec.

Ursoaica 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pt. ce se foloseste VIGANTOL?

Cata vezi sa caute un sterilizator, cum a zis Monica, care sa mearga la toate tipurile de sticlute.
Era bine daca luam sticlute de o anumita marca si sterilizatorul la fel. Eu am de la Chicco si bebe comfort.
Vezi ca sterilizatorul Chicco potriveste cam pt. toate sticlutele, cel putin asa mi-au zis in mag. cand am intrebat- era singurul din pacate. Problema e ca nu cred ca e pt. 8 biberoane si nu e pt. microunde.
De ce vrei pt. 8 biberoane? Doar nu folosesti 8 odata!!!

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Bee pompa de sin de la Avent am primit-o cadou de la verisoara mea din State...are cu adevarat 2 biberoane restul sa vad de unde fac rost de ele, dar daca zici ca si in Germania ioc, de ce as mai crede ca o sa gaseasca Dan in Austria...cred ca si el se intoarce tot cu desaga goala!Mama ce mi s-au umflat mainile...parca am cirnati si ma dor...si eu nu pap sarat!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput