Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
Pt. ce se foloseste VIGANTOL?
Cata vezi sa caute un sterilizator, cum a zis Monica, care sa mearga la toate tipurile de sticlute.
Era bine daca luam sticlute de o anumita marca si sterilizatorul la fel. Eu am de la Chicco si bebe comfort.
Vezi ca sterilizatorul Chicco potriveste cam pt. toate sticlutele, cel putin asa mi-au zis in mag. cand am intrebat- era singurul din pacate. Problema e ca nu cred ca e pt. 8 biberoane si nu e pt. microunde.
De ce vrei pt. 8 biberoane? Doar nu folosesti 8 odata!!!
Ursulina somn usor!!!
gio
si bb Marco 35+
utocatalina spune:
Giova Vigantolul este pentru Copii în primul an de viata, pentru prevenirea rahitismului: 1-2 picaturi/zi începând cu vârsta de 2 saptamâni (pentru copii nascuti la termen, aprox. 500 U.I./zi; în cazuri speciale, de ex. copii prematuri, 1 000 U.I./zi).
Vreau cu 8 ca sa intre in el cele 7 biberoane, aferente celor 7 mese...adica 7 iepuri dintr-un foc!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 4 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

Bee spune:
Giova, vigantolul e vitamina D3. Cred ca previne rahitismul, e si pt asimilarea calciului, inchiderea fontanelei la copii.
Catalina, sotul meu cauta pompa de sani (ceea ce e o problema mai delicata), poate sotul tau are mai multa bafta cu sterilizatorul. Cat despre maini, eu de o saptamana, sufar rau de tot. Am dat inelul jos ca nu se mai putea, dar ma dor incheieturile noaptea de innebunesc!
Rali, sa stai cumintica in pat! Ca si pe tine te-au cam luat pe sus energiile in ultima perioada!
Bee
si Fetitza
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
MARAKI, indigestia nu o mai am, ma simt mai bine, dar imi este foarte greata si foame, nu stiu ce sa mananc, ca nu mi-e pofta de nimic din frigider. Sa-i zic lui Gabi sa-mi aduca ceva bun diseara. Iti tin pumnii la analiza de maine.
RALIRALI, si eu zic ca se apropie momentul intalnirii cu bebelina ta! Doar ti-a zis si dr. ca poti sa te astepti de acum incolo sa nasti!
CATA, cu socri te inteleg, dar eu nu vreau nimic de la soacra pentru ca asta ar insemna ca vrea ceva in schimb, adica sa vina toata ziua la noi. Asa ca mai bine sa nu ne cumpere nimic.
BEE, mai ai putin! Ai rabdare inca putin si o sa tii bebelina in brate!
IRINA, bafta la echo!
Fetelor, eu tot astept sa intre IOANA, TATIANA sau TEOLINDA sa ne povesteasca cum au nascut. Se pare ca n-o sa mai avem noi timp de forum dupa ce nastem!
36+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
utocatalina spune:
Bee eu de 2 sapt. nu mai port inele...nici verigheta si mor de ciuda...pompa de sin gasesti in farmacii...acum depinde cit vrei sa dai pe ea...mai am o pompa de sin trimisa tot de verisoara mea, nu e o marca anume, se da la spitalele din State cind nasti, pe care i-am promis-o Alinei..pacat ca nu am mai multe ca v-as da la toate!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 4 zile ![]()

maraki spune:
Catalina sterilizatoare sant pt. 6 bibe, mai multe nu am vazut sa existe.Ce spui ca nu o sa gaseasca Dan? Sant bibe Avent, Chicco, Nuk,gaseste sigur daca vrei Avent,sa-i spui sa se uite pe etichete sa scrie 0-6 monate.Daca mai vrei sa i-a ceva din Austria sa imi spui si te lamuresc![]()
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Alina mai da si tu un semn pe messenger!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
34 + 4 zile ![]()

maraki spune:
Cata cred ca pompa aia trebuia sa o dea inapoi la casa de asigurari
Aici asa se face, inchiriezi in spital, esti inregistrata si o duci inapoi cand nu mai ai nevoie de ea
am inteles ca se lasa o garantie de 100 € iar plata propriu-zis este de 3 € pe luna.Aia 100 o sa-i primesc la returnare. Bee pompa de sani era la Segmuller, si manuala si electrica
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Gata am venit. Bebe strumf are 3500 cu o marga de 350 grame in plus sau in minus a zis. E bine merci cu capul in jos . Dar nu e coborat suficient adica e intins bine merci in toata burta. Colul la fel bine merci. Adica nici vb sa fie deschis. MI_a dat sa fac radiografie la bazin sa vada cum e. Deci maine merg. Si a zis ca dc nu am probleme pana pe 28 sa vin pe 28 dimineata sa ma vada o moasa sa monitorizeze pe bebe jumate de ora dupa care voi veni la fiecare 48 d eore . Ca dc nu nasc pana la 10 zile dupa 28 o provoaca. Nici nu am calculat cat vine 10 zile dupa 28 dar cred ca vine 8 ianuarie. Ca sa vedeti de la 25 dec unde se poate ajunge. Bebe depaseste masurile la cap, abdomen tot ca nu il mai putea incadra in cele 40 de sapt si aparea superior. Deci cam atat. Dc imi mai aduc aminte va zic.
Irina 38+
pisoi3 spune:
Salutare burticute,
Mai, dar ce repede scrieti capitole, abia am apucat sa va citesc!
Pompa de san am si eu una primita, de la Nuk, e manuala, nu prea imi dau eu seama cum se foloseste dar ma prind eu.
Biberoane am doua de la Primii Pasi, probabil o sa iau unul anticolici, ca am vazut de curand si m-am minunat ca exista asa ceva.
in rest, vreau sa ma apuc de bagajul ala de spital, nu am nici un chef, dar trebuie sa o fac. Cand aud de spital, parca m-as duce la taiere...

Dana, pe unde esti? Ne-ai parasit de tot!!!!
Fetele, care ati nascut, hai si voi sa ne povestiti cum a fost nasterea, ca suntem si noi curioase!
Eu cel putin, cand ma gandesc la nastere, am trecut de la morcovi la bostani de aia modificati genetic si ajunsi la dimensiuni considerabile!
Azi trebuie sa ma duc la doctora de familie pentru controlul prenatal, o sa ii cer sa ma puna in legatura cu un pediatru, ca zicea ca stie un pediatru bun.
in rest, mi-e somn toata ziua, o fi de la vremea asta, asa ca ma duc in pat, sa citesc Superbebe si Mami si sa imi mangai matzele.
Pup fetele
si intru mai tarziu.
Anda si bebe Mark 36+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131