Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna ziua fetele!
Abia am terminat de citit ce-ati scris si nu am timp de raspunsuri ca vreau sa trag o tura prin imprejurimi, la piata si la mami.
Intru eu dupamiaza!

la toate!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Monica eu i-am dat lui Dan un pliant pe care l-am primit la Babyexpo si era sterilizator Nuk parca, pentru 8 biberoane...eu asa am vazut...sper ca nu am vazut dublu...sigur stai sa vad ca ma suna ca gaseste ceva si ma dumiresc eu ce si cum...oricum i-am dat limitele de preturi si daca nu sunt mai ieftine ca aici, i-am zis sa faca stinga imprejur si luam de aici...i-am zis sa se uite si de balansoar, scaun de masina, lampita, tablouri ursi, termometru camera...si altele care nu-mi mai vin acum in cap....

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64267" target="_blank"> capitol nou

gio si bb Marco 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Irina, acum am citit ca ai revenit de la eco, ai un adevarat voinicut, sa-ti traiasca si sa fie sanatos .
Gata, ma duc in pat, la matze.
Anda si bebe Mark 36+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki uite ca n-a dat-o...asa ca acum e la mine...sa se descurce cu cei de la asigurari!Irina misto vestile..bb baban, dar stii ce nu pricep sigur ti-a dat radiografie de bazin sau ecografie...eu ca am probleme cu sodurile mi-a zis ca nu-mi face radiografie ci numai eco, dar cum m-am hotarit pentru cezariana nu am mai facut.Anda si eu le astept pe proaspetele mamici!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta34 + 4 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput