Mamici Ianuarie-Februarie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
Ursoaica spune:
Am apucat sa-ti trimit PM. Dar lasa-l incolo. Cand deschizi capitolul trimite-l si la noi pe PM si trimite-l si pe cont.
Daaa am fost la mareata recoltare la mine s-a numit "secretie col" si nu a durut (de fapt m-a ciupit un pic - probabil din greseala) decat cand a bagat criminalele alea de lamele si mai erau si reci, iar prelevarea s-a facut cu ajutorul unui tampon gen betisor de urechi, doar ca era mai luunngg si mai gros.
Ursoaica
36+
Giova spune:
L-am primit Ursoaica.
Pai in asa ceva consta recoltarea. lasa ca ai scapat.
Maraki nu-i bai, iti uram bafta si pe maine dim.
Dana e in concediu, si vad ca nu prea intra de acasa.
Hai Dana, macar asa un mesaj pe zi sa ne zici cum esti si ce mai face Oana.
gio
si bb Marco 35+
ralirali spune:
Ursoaica, ma bucur ca ai scapat cu bine si fara dureri.
Maraki, tin pumnii maine sa rezisit eroic.
Cata, si pe mine ma loveste in col sau ce-i fi, ideea e ca ma loveste jos e tot incat uneori ma chircesc de durere.
Fetelor, am observat azi de doua ori pe tamponul zilnic cate o pata maronie, mica, mica(mai mult cate un punct), dar pana acum nu am avut asa ceva. Voi ati patit asa ceva?
Ralu 36+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
Ursoaica spune:
Maraki bafta maine, sa rezisti acelei dulcegarii (la propriu - ca este dulce de mori); cat despre rezultat binenteles ca este negativ.
Cata pai sunt dr care asteapta ca bb sa dea semne ca vrea sa iasa si abia apoi te taie. Elefantul are trompa in sus sau in jos?
Giova depinde ai cui socri sunt, ai nostrii sau ai lor? Soacra mea nu a luat nimic, iar acum i-am transmis sa nu se agite cu cumparatul ca nu se pricepe la nimic si m-am saturat de lucruri din bumbac (in mintea ei) si in realitate plastic 100%. Iar soacra pardon soacrele lui au luat destule si importante - ca deobicei tot mamele noastre se agita...
Tanti 
Bee domnisoara aceea era mai mare decat mine
, se uita la mine si eu la ea. Dar tot i-am zis ca doare si sunt reci, iar saraca si-a cerut scuze. Si acum pe bune nu sunt o sclifosita, dar acolo parca doare cel mai tare.
Irina 

de abea astept
.
Ralu mai bine ii zici sa stea cuminte decat sa il prinda aia pe acolo si dupa aceea sa va mai acuze de cava.
Fetelor cat dati voi pt masaj? Unde va face masaj si cat timp? Sunt curioasa sa vad in comparatie cu cat ceream eu ... ca acum nu mai pot lucra. Trimiteti PM daca este suparator pretul.
Ursoaica
36+
Giova spune:
Ralu o fi dopul? Ca si o prietena de-a mea avea asa pete. Nu vreau sa te speri.
Si pe mine ma loveste bebele jos de tot, se pare ca asa e in ultima perioada.
Aseara am luat un No-spa, caci asa tare ma durea, dar era de la loviturile bebeului.
Ursoaica nici eu nu ma astept la lucruri frumoase si de calitate de la soacra si cealalta nevasta a socrului. Caci au niste gusturi..
.
Dar macar sa ne zica, ca ne dau niste bani sa luam noi ce stim.
Sambata vine socrul cu nevasta-sa, sunt curioasa daca zic ceva. Eu fac pe nesimtita si le arat cate haine mi-a luat sora-mea si mama.
Poate, poate se prind, dar nu prea cred.
Fetelor ce luam la bebei?
Sampon, gel de dus, crema de corp, pudra, crema fundulet?
Ajunge sau sunt cam multe?
Eu i-am luat un sampon cu care-l spal si pe corp, si o crema pt. corp. Si mai iau Bephanten pt. fundulet si pudra.
Cica trebuie si un dezinfectant care se pune in apa in cadita.
Mi-a recomandat cineva Romazulan, de la farmacie.
Apoi apa de mare (Nazomer sau Mar plus) pt. nasuc.
Si cica apa oxigenata pt. buric, ca face bolicine si-l curata bine.
Doamne cate mai trebuiesc cumparate.
gio
si bb Marco 35+
maraki spune:
Giova poate explici tu fetelor cum se deschide capitolul,cand l-ai deschis tu prima pagina la mine era super misto, cand deschid fetele mi se labartzeaza pagina si imi este greu sa citesc mesajele

Ralu poate incepi sa pierzi din dop, dar totusi doua puncte mi se par infime
Eu nu am gasit pana astazi ceva colorat....
Alina ti-a trecut indigestia?![]()
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
andiaroro spune:
mai scriu un mesaj, asa din goana calului.
Ursoaica-bine ca ai scapat
Maraki-reportam pumnii stransi
Irina-imi pare f rau pentru sotul tau,ghinionul apare cand nu te gandesti
BEE-stai calma cu pofta de paine si nu ti-o infrana. Organismul are o mare nevoie de feculente cam 3 portii pe zi. 1 portie poate insemna: 80g de paine sau 150-200 g de cartofi, orez, linte sau fasole. Si a insistat pe asta tanti dr mea-zicea ca avem nevoie si noi si are si bebe nevoie,astae ne dau energie.
cemai vroiam sa scriu? nu mai stiu
.......;fug sa ma fac frumoasa pentru intalnirea cu moasa
ana 29+
marchplayer spune:
Pana termin de citit ce scrieti voi noaptea se face de-un Buna ziua, asa ca salutari burtici!
Noi iara am dormit bine...mai am si eu niste dureri de sold si altele la genunchi si merg destul de greoi dar mi se par nesemnificative si nici nu le iau in seama!Maine am si eu programare la dr., abia atept sa vad ce ne mai spune! Eu nu vreau sa nasc mat devreme de 1 februarie! Nu stiu cum o sa procedam ca DPN-ul este pe 8 feb si stiu ca cezariana se programeaza mai devreme cu vreo 2 saptamani.
Vad ca ati incercat diverse mezaliante azinoapte..v-a iesit ceva? Care cu care este? De fapt care a fost cererea si oferta? Am vazut ca se dadeau carnati la schimb pe ciocolata![]()
Irina bafta la eco azi, te asteptam cu noutati, bineinteles dupa masa copioasa de pranz(sper ca nu la Mac) Vezi ca am pus pe mailul nostru comun ceva haios(un filmulet si o poza)
Ursoaica, felicitari pentru fetita, frumos numele si bine ca nu te-au ciupit prea tare la faimoasa analiza ca altfel nu stiu ce iesea!
Maraki, bafta maine la analiza dulce si scarboasa, sa treci cu brio peste ea sa nu fie nevoie s-o repeti!
Cata, dormi mai bine fara Dan?
Toanca, eu am inteles ca te plictisesti acasa dar chiar asa de dimineata la birou?
Rali, ai dreptate referitor la cele care nu-si permit mare lucru pentru bebe, si mie mi se strange inima cand ma gandesc la ele, si eu stau cate 6 luni singurica pentru un salariu decent.
La celelalte va dau pupici ca nu mai stiu ce ati scris!
Brazi...abia astept sa impodobim bradul, cred ca o s-o facem mai devreme sa simtim ca au venit sarbatorile!
Daniela 32 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
ralirali spune:
Asa ma gandeam si eu, Giova, dar am zis sa intreb pe aici pentru ca stiam ca dopul e gelatinos. Vad eu ce zice doctorul maine, pana atunci stau cumintica in pat.
Ralu 36+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel