Bebelusi de iulie-august 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Mamini sarumana inca o data pt iformatiile despre aspiratorul nazal. Am intrat si eu pe subiectul respectiv si am gasit o lista cu farmacii care au asa ceva. Eu am ales sa merg tot la 2NA de la Unirii si am gasit Am venit cu ea acasa cu inima cam stransa ca la cat de maraita a fost fata azi(a se citi: cu reprize de urlete care nu se potoleau decat cu hitul anului "un motan cat un pisoi" +plimbat in brate prin casa) ma temeam sa nu o starnesc iar la urlat cu pompa asta. Si ce sa vezi.........pe fata mea o lua rasul si zambea cu gura pana la urechi cand scormoneam cu pompita aia pe la ea prin nasuc Am scos ceva... productie dar a mai stranutat de cateva ori si cred ca a mai adus cativa in primplan, dar o sa ma ocup de ei dupa baita

Legat de soacre va inteleg cum va simtiti, voi cele care va plangeti. Si eu am un specimen... Mult m-am mai necajit si multi nervi am adunat din cauza ei. Mai ales ca primul an dupa casatorie am locuit cu socrii Dar necazul nu mi-a trecut nici dupa ce au plecat pt ca gasea ea sa spuna sau sa faca ceva "destept" (ca s-o citez pe ea) anume ca sa bage strambe. Ca dovada a faptului ca nu ne intelegm e refuzul ei de a veni o saptamana la noi sa ma mai ajute cu fetita. A fost fff incantata cand am chemat-o, a spus ca vine si a doua zi a ajuns socrul meu in Bucuresti fara ea pe motiv ca.... nu a pus zacusca in borcane Nu a dat nici o alta explicatie si nici nu a mai calcat pe la noi. Dar astea sunt parfum fata de cate faze mi-a si ne-a facut dar pe care din rusine pt ea si din respect pt sotul meu prefer sa nu le insir. Un singur lucru m-a linistit... fata mea de cand o am pe ea pur si simplu nu mai iau in seama ce spune, sunt mult mai calma in ce o priveste. E un lucru pe care l-am simtit f puternic... am iertat-o si parca si ea a simtit lucrul asta pt ca s-a mai potolit. Nu pot spune ca nu tin la ea sau nu imi pasa. Simnteam asta si inainte pt ca e mama sotului meu, pt ca stiu ca in ciuda defectelor de acum el o iubeste, pt ca a avut si perioade cand era o mama si o sotie si o persoana buna... si pt ca privind lucrurile asa sper ca eu sa judec mai mult si sa nu ajung sa imi chinui familia asa cum o face ea acum.

Cami si ANA (17.08.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Kulta, am votat puiul, exact de poza asta( tii minte ca mi-ai trimis-o tu mai de mult) a zis iubi al meu ca e de reclama. e o scumpa!

Irda, iarta-ma ca te-am lasat asa,mi-au venit niste musafiri si abia acum am terminat cu baia fetei. hai sa iti raspund pe rind: anestezia la dentist nu doare. se poate face fara probleme in timpul alaptatului, subst anestezica lucreaza local, nu intra in circulatia sanguina si ca atare nu are cum sa treaca in lapte. extractia de molar de minte superior e una din cele mai usoare extractii- in sensul ca se face usor, dureaza putin si dupa doare rar si f putin. pt o extractie de molar de minte superior eu fac programari de 15 min pacientilor mei. adica, vin, se aseaza pe scaun,facem anestezia, ii mai tin de vorba pina amortesc, testez daca a prins beton, dau cu elevatorul si iese dintele. rar folosesc clestele pt asta.maxilarul e format din os poros acolo, e moale, cedeaza la cea mai mica presiune. iese ca un simbure de cireasa, mai ales cind e partial erupt- e mai usor decit cind e iesit cu totul si e prins bine acolo. dupa extractie, pun pansament, pacientul musca pe compresa, eu ii dau indicatii ce nu are voie sa faca,ridicam scaunul, scriu in calculator si pacientul pleaca. 15 min.
nu e nici o filosofie.mai nasol e la mandibula, e mai complicat, deseori se opereaza.
dar poate nu e nevoie de extractie. daca te jeneaza la obra, du-te la dr.
pupici
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, asa de frumos le povestesti tu. Stii ca mie mi-a placut intotdeauna sa merg la dentist? Sotu' zice ca-s unica, asa si trebuie pentru el.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Kulta- cum pot sa votez si eu? Pe ce adresa tb sa intru?

Am vazut ca vb de kg- eu am ajuns fara sa stiu la greutatea dinainte de sarcina si incap in toate lucrurile vechi dar din pacate am o burta....de zile mari. Si cel mai urat e ca atarna de mama focului! De parca nu-mi ajungeau vergeturile! Dar lasa ca poate ma mobilizez si eu si ma apuc de gimnastica! (sper)

Vorbeati despre copilasi- al meu slava Domnului ca e tare cumintel. Nu plange aproape deloc, se h=joaca si rade in hohote tot timpul! Si adoarme singurel in pat daca ii e somn. Singura chestie e ca nu prea mai doarme deloc ziua si vrea sa se joace dar nu singur, cu mine. Daca stau cu el si ma joc e totul in regula. Si de multe ori il pun in carut sau pe masa in scaunul de masina si eu imi mai fac treaba pe aici ca altfel nu as mai fi avut timp de nimic (mancare, spalat biberoane, muls si altele...) Dar in mare am un copilas tare frumusel si cumintel dar mai ales razaret! Mancal-ar mama pe el!

Mamini- felicitari pt dimensiuni! Top modelul frumusel! Sa-ti traiasca si sa se faca mare!

Va pup acum ,ne pregatim si noi de baita. Pa! Noapte buna tuturor!

Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cami aspiratorul de nasuc se ia de la farmacia 2NA este in jur de 350-400 mi lei. farmacia de la unirea.

Mamini multam de urari am terminat bagajele mai amputin din bagajele lui Mihnea de facut maine dimineata. Plec cu tot calabalacul. eu am un geamantan cu Gabi si al meu baiat are 2 cu haine unul cu jucarele si inca cateva sacose cu diverse . sunt nebuna dar nu vreau sa ma trezsc ca ii trebuie ceva si este acasa.Mamini va urez petrecere frumoasa la botez si bineinteles de sarbatori.

oricum pana plec mai intru.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Monica-Elena, va urez si eu cele de cuviinta si aveti grija la drum ca s-au pus radare peste tot.

Ma retrag acum, noapte buna!

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Buna fetelor,

Va citesc de putin timp, profit de faptul ca astazi am putin timp liber sa va scriu.
Christine s-a nascut anul acesta pe 24 august, deci facem si noi parte din clubul vostru. Noi suntem singuri aici, parinti pentru prima data ( sper ca nu si pentru ultima ), invatam inca din mers, nu este usor dar merita. Am facut 2 ecografii la solduri pentru displazia de sold de care era suspecta , dar totul s-a dovedit a fi bine. Vom face totusi si o radiografie, pentru linistea noastra, insa ma gandesc la ovarele ei ... si nu prea stiu ce sa fac, ba vreau, ba nu vreau ...
Nu stiu cum a fost pentru toate dintre voi dupa nastere, cum ati reluat activitatile si viata de dinainte. Eu am ramas cu destule kg dupa, cred ca am mai luat inca cateva (mi-e teama sa ma cantaresc, dupa haine ), ma simt uneori f obosita si fara energie si stiu ca asta vine si de la kg in plus. Daca aveti sugestii la capitolul asta astept cu nerabdare

Ica si

Propriile fapte te fac sa fii insemnat sau neinsemnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, te astept miine sa imi povestesti ce ai bucatarit... daca iti place la dentist, la mine sigur ti-ai place, sunt blinda si imi rasfat pacientii, toti fricosii sunt trimisi la mine, am poze pe tavan cind intind scaunul vad numai bebelusi, catei si mitze.am facut cursuri pt gaz de ris, pt controlul durerii, vreau sa fac un curs de hipnoza..folosesc anestezie de contact inainte sa intep cu acul...vorbesc, povestesc ce fac celor care vor sa stie si altceva celor care nu vor...pacat ca lumea uraste stomatologii si unii nu stiu sa zica multumesc, dupa straduinta mea. atunci ma gindesc ca as putea fi si eu ca "altii" si ar fi la fel...pt mine n-ar fi, totusi

Cami, ma bucur ca s-a rezolvat.sanatate.

Monica, inteleg cu bagajele si la noi e la fel acum...multumesc de urari, Sarbatori fericite si voua, ca eu o sa mai intru si din Pitesti, tu probabil ca nu.

Simona, multumim. felicitari ca ai slabit, dai tu si burtica, daca ai slabit atit...sunt sigura. ai un hlizit grasunel si frumos,bine de tine ca e si cuminte.

mai voiam sa mai scriu..dar nu mai stiu. sunt obo si va pup, noapte buna, ma duc sa ma linistesc putin si sa ma pregatesc de nani.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Ica bun venit printre noi si iti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie pt bebe;ina ta!

Mamini ca ti-ai amintit de mine! Am fost ocupata, am de munca, si am fost si putin iesiota sa platesc facturi azi. Suntem bine asa doar mami f ocupata cu lucrul si cu Andrei prin casa. Azi am si gatit. Deci nu am prea avut timp am citit asa ce ati mai scris voi...dar...
Inca nu am raspuns la foiala lui din timpul noptii, e a doua seara cu fulgi de orez in lapte...nu stiu zau ce sa mai zic de se tot trezeste si se foieste asa...

Noapte buna!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Corbioara si bebe-ul meu se foieste. Noptea nici nu-l invelesc pt ca isi ridica piciorusele in sus si ii vine paturica pe ochi. Noroc ca e cald si bine in casa.Dr mi-a spus sa nu imi fac griji pt ca asa e bebele meu mai agitat si energic.
Mamici am citit ce ati scris azi si vad ca majoritatea a inceput sa se plinga de kg luate.Cred ca de vina e faptul ca vin sarbatorile iesim si noi la petreceri poate sau ne vin musafiri si am vrea sa aratam bine ca si altadata. Stiti ce va propun eu ? Sa uitam de cure si retete de slabit pt ca de sarbatori oricum nu ne vom abtine si din ianuarie sa incepem diete, infometare poate, fiecare ce poate si sa ne incurajam atunci reciproc. Cu aceasta ocazie tin sa multumesc pt ca ati raspuns la intrebarile mele.
Haideti sa va povestesc cum a mincat supa de legume David. A fost un dezastru total. Cind a vazut lingurita a inceput sa zimbeasca pt ca ii placea culoarea linguritei rosie. In timp ce zimbea eu i-am strecurat in gurita portia de papa. A inceput sa se strimbe de parca i-as fi dat nu stiu ce, apoi sa impinga cu limbuta tot afara. Am insistat dar de fiecare data impingea cu limba afara pt ca nu stia ce sa faca cu mincarica in gura. Am observat ca nu se mai strimba, se obisnuise cu gustul dar nu mai vroia sa deschida gura neam ! Dupa o jumatate de ora de chin i-am dat sa manince de pe degetul meu. Inmuiam degetul in pasta de legume si el imi sugea degetul. Sa-l fi vazut ce sugea ! Deci ideea e ca ii place si acesta mincare dar nu stie sa mestece si sa deschida gura. Sper ca mai tirziu sa se obisnuiasca si cu lingurita. Azi a si supt degetelul mare in timp ce eu il spalam. Am strigat-o pe mama mea sa-l vada si ea iar atunci David a scos degetul din gurita si se uita mirat la mine parca imi spunea "Acum ce am mai facut ?" A facut chestia asta o singura data azi sper ca nu se va obisnui cu degetelul in gura. E ce somn mi s-a facut. Noapte buna mamici si bebicilor sa fiti cumintei sa dormiti toata noaptea !

Mergi la inceput