Bebelusi de iulie-august 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna seara fetele,
am fost tare ocupata azi si nu am avut timp decat sa va citesc:am facut printre picaturi mancare,un pic de curatenie,am iesit si la plimbare,un pic de cumparaturi si asa a trecut ziua.
Anda-ma bucur ca ti-a fost de folos.Si mie mi-au fost si inca imi sunt de mare ajutor unele articole,de aceea vi le-am dat si voua.Am mai primit azi un mail despre vorbire ca tot aveam nevoie de info.
Monica_Elena-Sarbatori fericite si distractie placuta la munte.La fel am plecat si eu de aici acasa:3 lulele eu si sotul si un geamantan imens al fetei si o geanta de mana cu jucarele si altele+ geamantanul meu in care mai erau de ale ei.
mamini-ca de obicei o draguta mi-ai simtit lipsa.Felicitari pt Veve-a luat bine in greutate in ultima vreme.Cand aveti botezul?
Ica-bine ati venit!Noi avem in familie antecedente cu displazia si am avut raze la sold si au iesit ok.Am preferat sa le faca pt ca am o prietena a carei fetita a avut mult de suferit:operatie la sold,stat in ghips 4 luni,emotii ca nu a reusit si tot asa.
Uite ce am bucatarit eu:friptura de porc la cuptor cu pesmet si mirodenii impanata cu usturoi,ciuperci in aluat,crochete de cartofi si ciorbita de pui acrita cu bors.Garnitura de salata chinezeasca.Desert: eclerase mici in profiterol-am comis-o la dulciuri,dar a fost doar 100gr-278cal
Am luat si cateva cadouri pt acasa.Nu stiu ce sa iau sotuluiSper sa imi vina idei rpd.
Va pup,noapte buna ca sunt tare obo'.Cu toate ca nu o sa doarma toate noaptea
Mai vorbim maine.

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mai feteleor eu ii daula inceput lui Mihnea cu lingurita dar apoi cand o refuza bagam la bibe si papa tot ptr ca interesul este sa manance nu sa ne jucam dea masa si merg pe ideea ca oricum se va invata si cu lingurita ca nu o sa manance din biberon pana o sa se insoare. Oricum am vazut ca nu o refuza dar merg pe principiul de ce sa il chinui. Cat despre foit noaptea credc a suntem campioni probabil ca amortesc si de aici foiala asta.

In alta ordine de idei va dorim un An Nou plini de satisfactii, de impliniri si sanatate si apoi de tot ce vreti voi. Sa fiti fericite alaturi de cei dragi voua si piticii sa va creasca mari, sanatosi si norocosi(ce de restul se ocupa mami si tati - o masinuta, o casuta ). Sa nu ne uitati!!!!... O sa venim probabil prin februarie. Daca o sa ii fie mila sotului meu o sa mai intru si de la munte de pe laptopul lui(prost este ca legatura se face pe mobil) daca nu LA MULTI ANI CU SANATATE gagici si sa ne auzim in anul care vine numai cu bune. Si poate punem si de o intalneala noi cele de acasa si trimitem poze si dulcineelor care sunt plecate.
si ptr mamici si pitici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Iarasi am ramas de caruta ...
De duminica ma stradui sa ajung la zi si, cand sa termin seara de citit si zic ca de dimineata scriu si eu, hop, ca s-a mai incheiat un capitol. Trafic la greu...
Delia, mi-ai facut ziua cu faza cu baloanele. Am ras cu lacrimi, cum demult n-am mai facut-o!

Tot citind, ma gandeam: fata mea e pe de-a'ndoaselea, frate: o adorm ca sa-i dau sa manance; incep masa cu laptele, ca altfel nu il mai ia; daca nu bea din biberon tre' sa ii dau cu lingurita....
Acu lasand gluma la o parte, sunt superincantata ca a re-inceput si Gia sa bea lapte. Mai cu har-mar, dar il bea, fara scandalul de deunazi. Acu sper sa nu-mi traga clapa, tocma cand o laud...

Mergi la inceput

Acum intrebare: am inteles eu bine, laptele se inlocuieste treptat din alimentatie? Eu citisem pe-undeva ca ar trebui sa pape minim 500 ml pe zi, iar daca le dam deja 3 mese, cam cu cantec...
Oricum, e mai usor pt. cine foloseste bibe, ca de la san cine poa' sa zica cand papa juma de kil?
IAr referitor la diversificare, probabil ca fiecare isi va adapta in functie de zona si credinte.
Anis, fara suparare, mi se pare cam dur regimul dr.-ei tale. Sper ca v-a trecut febra de la vaccin, am vazut pozele si Ingrid este o scumpita.

Mergi la inceput

, merci de tetine. Eu folosesc Nuk si am crezut ca poate nu ii mai plac, de-aia face fasoane la masa. Dar m-am cugetat mai bine si am zis ca totusi o fi laptele, ca bea suc de mere si morcov cu acelasi tip de tetina. Acum am schimbat tipul de lapte, poate d'aia il bea.

Alta intrebare: e ok sa ii dai in acelasi timp 2 tipuri de formula? Eu ii dau peste zi un tip cu Fe, care are gust mai acceptabil , iar seara, in somn, ii dau alt tip, cu faina de orez in el, ca e mai gros si mi-e groaza sa nu se inece. Pe timp scurt, nu pare sa aibe probleme.

Va si noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

se pare ca asta ar fi noul program: la ora 6 ne saturam de somn!!!!!!
asa ca buna dimineata!
Emaaimee, ce de bunatati ai facut...eu mai subtire cu gatitul zilele astea, ca incerc sa termin ce am prin frigider si fac mai mult improvizatii...plus ca am stat mai mult pe DC si mai putin prin bucatarie. botezul propriu-zis il avem duminica si cheful pe 25, in ziua de Craciun. abia astept sa o crestinam si pe ea mititica, deloc nu mi-a convenit ca am lasat-o asa multa vreme...duminica vine parintele acasa cu cazanelul si facem bildibic...

Ioana, eu nu prea ma pricep la diversificare, cum spuneam, dar poate nu ii merge lui Andrei chestia cu cerealele seara, poate il doare burtica...incearca sa nu ii dai, vezi daca e mai linistit sau da-i la prinz...nu stiu imi dau si eu cu parerea.tu esti o mami tare harnica...

Ica, bine ai venit printre noi!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Kulta, votat si eu micul shoricel scump.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Multumim mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Mamini, multumim mult si pupici multi.
Simona, iata adresa unde poti vota daca vrei.
http://poze-fun.cere.ro/lp_categ.php?id_categ=6
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Ahhh...ce bine-i cand te trezesti de dimineata...M-am trezit la 6.30 si am avut timp sa fac si ordine,sa-mi beau si cafeaua in liniste,sa si navighez pe Dc...Dani tot doarme.Ieri am facut greseala de am stat in pat pana la 9.30 si m-am simtit groaznic toata ziua.Plus ca imediat dupa mine s-a trezit si bb si nu am mai apucat sa le fac pe toate in liniste.De azi innainte imi pun ceasul sa ma trezesc mereu asa devreme.

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna dimineata!
Am intrat sa raportam si noi prima ninsoare din viata lui Tudor, si a tuturor puisorilor din Bucuresti (ca prin alte parti o fi nins mai demult).

Ina, bine ai venit!

Kulta, mie nu mi se deschide linkul. Mai incerc.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput