Bebelusi de iulie-august 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Andre_ea, trebuie sa se deschida.Mai incearca.Ai grija sa-ti notezi ziua in care a fost prima ninsoare pentru Tudor.
Eu sunt cam disperata, imi notez tot ce mi se pare important.Ma gindesc: Daca ma intreaba cind or fi mari de una, de alta, ce le raspund?

Giana, stiu ca e super sa ai ceva liniste dimineata insa la mine e aproape IMPOSIBIL.Daca nu se trezeste unul, se trezeste celalalt si...tot n-am liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna dimineata fetele!

Noi sintem tare harnici, am fost la dr la vaccin si am plins putin cred ca numai de alint asa...Cind a vazut-o pe dr..era tot numai zimbet de s-a mirat si dr ce zimbaret e de dimineata. Acum doarme si am atipit si eu linga el o juma' de ora, el inca mai doarme. Astept reactii dupa vaccin.
Avem asa : 7200 gr si 65 cm. Cam bondocel..da' mai crestem noi... Mincam in continuare piure de mar pina la 4 luni si dupa aia primim si noi supa! Renunt la morcov ras ca-l constipa.
Citesc ce ati mai scris si revin
Anca si Matei (26 august 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos

Mergi la inceput

Mamini, inca n-am ajuns la capitolul de trezire la ora 6 insa suntem la capitolul cu adormitul la 12.
Toate trec si in citeva luni vor avea un program de somn asa fain ca o sa ni se para ca e prea liniste si ca avem prea mult timp liber.
Drum bun in Romania si sa aveti petrecere frumoasa la botez.

Mergi la inceput

Anka, bravo voua, sunteti maricei. Daca apar reactii la vaccin, da-i putin Panadol si trece.Deja ai inceput diversificarea?Eu il alaptez la sin pina cind pot, exclusiv si incep diversificarea cind constat ca nu mai ia bine in greutate.Oricum, pe 22 mergem la control. Daca suntem bine, nu trecem pe altfel de papa.
Sanatate multa.

Mergi la inceput

Anis, draga mea, te inteleg perfect! Am patit si eu asa o singura data si plecasem pina la colt sa iau piine si cafea. Dar el plingea de foame. Parerea mea e ca ar trebui sa o mai chemi pe mama ta sa stea cu ea cit esti si tu acasa sa se obisnuiasca si cu ea si apoi incet, incet sa poti iesi si tu. Eu l-am lasat pe Matei ba la o bunica , ba la alta si acum e tare fericit cind ii vede!

Anca si Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

KULTA-am votat-o si eu pe shori' scumpa.Ce se aude cu EKG?

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Kulta, ma gindeam la tine zilele astea ca nu ai mai intrat de mult! Nici nu e de mirare cu 2 copii...Cum sint analizele?
Danutza e tare nostima cu dintisorii de care cred ca e tare mindra... Am votat ca cea mai frumoasa poza! Ma bucur tare mult pentru tine ca iti vine un ajutor pretios! Ai sa poti si tu sa te odihnesti atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

La multi ani puiului meu scump,azi implinim 4 lunite!! La multi ani tuturor bebelusilor nascuti azi!!

Multumim fetelor(Anis,Dede,Giana)pt. scheme,eu am citit si am rascitit si parca tot nu stiu cum e mai bine,dar azi am inceput cu o lingurita de suc de mar si nu-i place nici asta-si-i asa de dulce,nu stiu ce sa zic! Am incercat cu Bibe dar nu-l vrea sub nici o forma,asa ca am recurs din nou la lingurita.Dar ce ma fac cand voi ajunge la 60 ml???In fine...voi vedea!
Azi mergem la cantarit si masurat si dam si noi raportul dupa aceea.

Kulta-am votat-o si eu pe micutza zambareata !! Dulce foc!!

Monica-Elena-drum bun la munte si sarbatori fericite!! O sa fie pt. voi primul an de neuitat dintr-un luuung sir ce va sa vina ,cum va fi de altfel pt. noi toate!!

uff pana am citit eu tot s-a trezit iar Andrei,sper sa revin cat de curand

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Anca, mie mi se pare ca e f bine Matei, e mai lung si mai greu decit fata mea si e mai mic cu o juma de luna, in care el va mai creste...de ce ti se pare bondoc, la 3 luni jumate 65 cm...cit sa aiba? e bine, bine.

M

Mergi la inceput

Emaaimee, multumim mult.
Astazi voi suna sa aflu ceva rezultate despre EKG.
Am vazut ca ai pus poestea nasterii, astazi vreau neaparat s-o citesc.
ANKA, multumim pentru vot, e tare mindra moata mea de dintisori. Acum isi fac aparitia ultimii 2 canini si e foarte nervoasa, dar in rest ok.
Astazi i-am pus invitatia mamei mele si pe 2 ianuarie e aici. Doamne, mai fetelor, ce mult inseamna un pik de ajutor.Dumnezeu ma iubeste.

Mergi la inceput