Bebelusi de iulie-august 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
mamini spune:
Anda, sa iti traiasca puiul. si la multi ani si celorlalti bebei care se serbeaza azi!

M
KULTA spune:
Anda, multumim. La multi ani lui Mario. Off, si noi ne confruntam cu astfel de probleme. Daca vreau sa-l las cu tati un pik, ii las o sticluta cu lapte formula si cind ma intorc, tati imi spune ca n-a vrut sa pape bibe, a preferat sa stea flamind. M-apuca groaza cind ma gindesc, ca va fi un chin daca va trebui sa trecem pe bibe.
Oricum, mult succes.
ankak spune:
Of, Matei saracu' asa mai suspina prin somn....Iar "gospodinele" scutura covoare incit dragul de el...greu cu somnul
Kulta, adu-ti aminte : "Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Ferice de tine ca mai ai laptic. Eu daca ii dau lapte-formula am inceput diversificarea mai devreme. Astept sa imi scrii de rezultatul de la EKG.
Mamini, din nou multumim!
Tu ai mare dreptate cind scrii ca nu sintem asa de buni pe cit ar trebui sa fim, despre mine vorbesc acum, stau si ma intreb oare ce am facut asa de bine in viata asta de mi-a dat Dumnezeu un copil asa de bun si cuminte, un sot care ma iubeste (chiar daca nu ma ajuta ca nu prea are timp) si o casnicie asa fericita...
Multumesc in fiecare zi Domnului pentru ceea ce am!
Va las acum ca micutul meu miriie, dupa vaccin si azi are voie la alintat si tinut in brate!
Va pup
Anca si Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
Katink spune:
Buna dimineata fetele mele!
Profit de faptul ca Emma inca doarme - e aproape 10.00...
Monica, multumim mult pentru urari, va dorim si voua un Craciun fericit si un an nou plin de impliniri, sanatate si noroc! Va asteptam cu drag inapoi. 
Ankak, felicitari pentru noile dimensiuni si pentru vaccin. Noi maine il avem pe vaccinul nr. 2
si cum la primul a fost super agitata si mi-a facut temperatura 38.3... sper acuma sa fie mai bine... oricum dr. mi-a spus sa nu ii pun paracetamol decat daca face febra, sa vad daca are vreao reactie la vaccin, asa eu daca pun dinainte nu imi dau seama daca a avut ori ba ... in fine, maine venim si noi cu noutati.
Kulta, ma bucur foarte mult pentru tine ca iti vine mamicuta in ajutor si ce muuult sta!!! 
Anis, sa iti fie de bine tratamentul aplicat ieri la par
cat despre faptul ca sta numai cu tine... cred ca poti incerca cum ti s-a mai sugerat sa o chemi zilnic pe mama ta la voi si sa o vada, sa se joaca cu Ingrid, sa ii vorbeasca.. stii tu dintr-astea... sa se invete Ingrid cu ea...
Stiu tot de la sora mea cand a reinceput cursurile de olandeza a stat soacra ei sau cumnata ei cu fata si asa au facut si nu au fost probleme... e drept ca statea cam 3-4 ore maxim pe zi... dar cred ca e acelasi lucru... si acuma e foarte sociabila micuta lor...
Mai vroiam sa mai raspund dar nu mai stiu cui 
Cert e ca fata mea inca doarme, a mancat putin pe la 9.01 si a adormit la loc... acuma e 10.01...
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
anis spune:
'neata....
Hai ca am citit doar ultimele mesaje..revin si la celalalte cand am timp...
KAtink,a sta o sa incep sa fac, da numai ca amandoua bunici au treburile lor, deci vin cand pot.Nu degeaba pana acum m-am descurcat mai mult singura.In prima faza vreau sa stea macar cu ta-su.
Am vazut ca si voua tot asa v-a zis cu diversificarea.Ti-a zis si de iaurt,branza, tota sa de la 6 luni?
Eu daca nu plec incep la 6 luni,daca plec incep pe la 5 luni jumate..
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi
Monica_Elena-multumim la fel si voua:
LA MULTI ANI SI FIE CA ANUL CARE VINE SA FIE UN UN MAI BUN DECAT ACESTA!.Nu avem cum sa va uitam si sper sa poti intra macar sa ne zici ce mai faceti ca e mult pana in febr.
mamini-baldabac placut si ce bine ati ales ziua de ospat
de Craciun.Am facut de mancare ca nu mai aveam.
Apropos de statul bb in bucatarie:fata mea e obisnuita pt ca noi avem sufra comuna cu buca.De cand s-a nascut sta la bucataria/sufra,nu se sperie de micro,masina sp/uscator sau alte zgomote bucatareshti![]()
Lia-pai v-ati nascut micuti dar vad ca si-a dublat greutatea la 4 luni,asa ca cred ca e bine,nu?Trec un pic mai tarziu ca acu' se trezeste fata.
S-a trezit,m-am dus la ea si am revenit cu ea aici si am lasat geamurile deschise sa se aeirseasca in dormitor.Noaptea asta nu am avut decat 2 treziri:la 22.30 si la 03.00.Si ne trezim la 06.30 dim.Papat.Ne-am dragalit sine-a venit iar somnicul de dimineata de la 08 la 08 jum.Acum vad ca am reusit sa o faca sa doarma la 8(cat de utile mi-au fost art de la babycentre
),nu ca inainte cand nu stiam cum sa o faca sa doarma odata indiferent de ora,adica ne multumeam(faceam cu schimbul si eu si sotul) sa o vadem ca face nani in sfarsit chiar daca abia adormea la 23.00.Cu chiu cu vai tzipete,leganari in scaunul de masina,mai in brate,mai in carutz si tot asa.
Si mai avem 2 reprize de somn unul de 2 ore pe la pranz si inca una.
Si chiar daca o pun in patuc singura nu se mai supara si adoarme.Fara nici un artificiu-suzeta nu luam-asa ca e bine.Dupa ore 6 seara nu o mai las sa doarma deloc pana la ora de nani.

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by KULTA
Mamini, inca n-am ajuns la capitolul de trezire la ora 6 insa suntem la capitolul cu adormitul la 12.
Toate trec si in citeva luni vor avea un program de somn asa fain ca o sa ni se para ca e prea liniste si ca avem prea mult timp liber.Drum bun in Romania si sa aveti petrecere frumoasa la botez.
Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Cand ziceai ca vine programul ala bun

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
Laura25 spune:
Buna!
Am o rugaminte la mamicile care mai au un copilutz. Sfatuiti-ma legat de un cadou pentru o fetitza frumoasa de un anisor. Una din nasele bebicilor mei are o fetita care a implinita cum cateva zile un an. As vrea de Craciun sa-i cumpar ceva potrivit varstei ei, un joc, o jucarie, o carticica .. dar ceva cu tema educativa, daca se poate
. Adica o carte cu animale, sau un joc cu cuburi, de construit, CD-uri cu povesti ... Cd-uri cu desene animate ... mmm? Ce spuneti? Cam la ce nivel de pricepere este un copil de un an? Ca parca nu as vrea sa-i iau o papusa, ca de astea are ... si nici
hainutze.
La multi ani bebicilor nascuti intr-o zi de 15!!!!

Laura
de Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
anis spune:
Ce frumos ninge afara....

Voi scoateti bb afara azi??
AniS si
Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mamini spune:
Anca, sanatate lui Matei, sa nu aveti probleme!
Katink, voua bafta miine, sper sa nu mai sufere micutza ca data trecuta...
Emaaimee, multumim. Bibi a ta se face cuminte asa inainte de Craciun, ca sa pui si tu ceva in ghete....sau mosu`...sau amindoi![]()
M