Bebelusi de iulie-august 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
Dianami spune:
La multi ani! puiului meu scump, Iulia. 
Astazi facem 5 luni si o sa mergem la doctor pt. masurat, cantarit, ca asa ne sta bine. Va anuntam de progrese.
La multi ani! tuturor bebeilor nascuti intr-o zi de 15.
Ce frumos ninge! Vin sarbatorile.
Sa ne traiasca toti bebelusii, sa fie sanatosi, ca iubiti sunt!
mamica de superbebelusa
mamini spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Buna!
Am o rugaminte la mamicile care mai au un copilutz. Sfatuiti-ma legat de un cadou pentru o fetitza frumoasa de un anisor. Una din nasele bebicilor mei are o fetita care a implinita cum cateva zile un an. As vrea de Craciun sa-i cumpar ceva potrivit varstei ei, un joc, o jucarie, o carticica .. dar ceva cu tema educativa, daca se poate. Adica o carte cu animale, sau un joc cu cuburi, de construit, CD-uri cu povesti ... Cd-uri cu desene animate ... mmm? Ce spuneti? Cam la ce nivel de pricepere este un copil de un an? Ca parca nu as vrea sa-i iau o papusa, ca de astea are ... si nici
hainutze.
La multi ani bebicilor nascuti intr-o zi de 15!!!!
Laurade Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
eu tocmai am cumparat cadouri pt copilasii prietenelor mele- un baietel de 11 luni si o fetita de un an si doua luni. si le-am luat cite o pijamaluta frumoasa, niste globuri pt brad si cite un joc gen lego, cu bucati de lemn figuri geometrice care trebuie sa se potriveasca in orificii de aceeasi forma. sunt f stimulante pt creieras si sunt recomandate exact pt virsta de un an si mai mult(1+).
M
Dianami spune:
BB DE IULIE-AUGUST, vrem si noi in listuta cu cea mai mare greutate la nastere la fetitele bebelushi: Iulia Anastasia, 3700 g.
Multumim mult!
mamica de superbebelusa
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by KULTA
Anda, multumim. La multi ani lui Mario. Off, si noi ne confruntam cu astfel de probleme. Daca vreau sa-l las cu tati un pik, ii las o sticluta cu lapte formula si cind ma intorc, tati imi spune ca n-a vrut sa pape bibe, a preferat sa stea flamind. M-apuca groaza cind ma gindesc, ca va fi un chin daca va trebui sa trecem pe bibe.
Oricum, mult succes.
Kulta, mamica de Danuta(15,04,2004) si Sebastian(25,08,2005)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Cunoastem ca si noi am vrut sa ii dam macar de al meu la bibe sa imi mai fac si eu treaba si canci,d-apai lapte praf se stramba ca la o doctirie amara daca cumva ii picura o picatura din bibe din greaseala pe limba,ca ea impinge sticla afara cu inversunare.

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by Laura25
Buna!
Am o rugaminte la mamicile care mai au un copilutz. Sfatuiti-ma legat de un cadou pentru o fetitza frumoasa de un anisor. Una din nasele bebicilor mei are o fetita care a implinita cum cateva zile un an. As vrea de Craciun sa-i cumpar ceva potrivit varstei ei, un joc, o jucarie, o carticica .. dar ceva cu tema educativa, daca se poate. Adica o carte cu animale, sau un joc cu cuburi, de construit, CD-uri cu povesti ... Cd-uri cu desene animate ... mmm? Ce spuneti? Cam la ce nivel de pricepere este un copil de un an? Ca parca nu as vrea sa-i iau o papusa, ca de astea are ... si nici
hainutze.
La multi ani bebicilor nascuti intr-o zi de 15!!!!
Laurade Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
Pai tot cam asa as zice si eu:poti sa te duci la mag de jucarii si sa alegi jucarii potrivite pt varsta respectiva.Si eu sunt tot pt jucariii educative mai degraba.

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
ankak- e f bine Matei,nu e bondoc deloc pt varsta lui.
quote:si eu la fel,chiar daca bb e mai nabadaioasa
stau si ma intreb oare ce am facut asa de bine in viata asta de mi-a dat Dumnezeu un copil asa de bun si cuminte, un sot care ma iubeste (chiar daca nu ma ajuta ca nu prea are timp) si o casnicie asa fericita... Multumesc in fiecare zi Domnului pentru ceea ce am!
Dar sper sa ne revenim si cu mancatul.
de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Vad ca s-a inceput sa se scrie deja la cap nou,asa ca va invit la:
BEBELUSI DE IULIE-AUGUST (33)

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII

. Adica o carte cu animale, sau un joc cu cuburi, de construit, CD-uri cu povesti ... Cd-uri cu desene animate ... mmm? Ce spuneti? Cam la ce nivel de pricepere este un copil de un an? Ca parca nu as vrea sa-i iau o papusa, ca de astea are ... si nici
si Bianca