Bebelusi de iulie-august 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Irda, iti multumesc. Stiu ca va fi superfain dupa ce vor mai creste insa acum, imi ies peri albastri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by valcampan
Mamici care ati nascut prin cezariana v-ati apucat de sala sau exercitii prin casa ? Stie careva dupa cit timp este recomandat sa te apuci de abdomene? Eu am ramas cu o mica burtica si am uitat sa-l intreb pe doctor daca ma pot duce acum la sala. Subiecte pe acesta tema nu am gasit inca pe acest forum poate stiti voi ceva.

Mie mi-a spus dr. ca pot incepe abdomene dupa 3 luni de la nastere. Nu ca as fi facut ceva de atunci.

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Am votat si eu pentru frumusica Danuta.

Irda,sper din tot sufletul sa nu fie o regula.Dar mie asa mi-au iesit.Cand un colt...pauza...alt colt...tot asa.Nu cred ca e la toata lumea la fel.

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Andre_ea,spune de bb Tudor!Mai face "ca girofarul"???E ceva rau in asta?

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamini
Anca, asa e, e greu fara ajutor, dar din partea soacra-mii nu as fi avut nici daca eram acasa, abia mai venea sa isi dea cu parerea si sa ma frece la cap daca ar fi fost aproape. decit asa ajutor, mai bine lipsa. e nasol ca nu e mama aproape, sora mea, sora mamei- as fi boierit-o...dar pina la urma, asta as fi vrut si in Ro daca eram- sa o cresc eu si sa am din cind in cind pe cineva care sa ma ajute, dar nu sa ma suplineasca. sunt cam nebuna, dar asta sunt. citeodata imi vine sa pling ca nu mai pot si n-am ce face...deh.noroc ca am asa un bebe scump si-mi da putere si am un sot pt care ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi.iubeste-ti soacra, daca e buna si poarta-te frumos cu ea, ca o sa iti vina si tie rindul. eu ma port frumos cu a mea si-straniu!-o iubesc si daca e cum e. si sper sa ma ierte si pe mine altii si cel de sus...
M

Foarte frumos!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Giana, e ok ca bebelusii sa faca girofarul, alb/albastru, alb/albastru, mai ales cind vor sa doarma. Sunt haiosi dar se comporta normal.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giana
Parca mai era cineva care in urma cu o saptamana zicea ca bb face cu capul ca girofarul...nu stiu sigur,parca DEDE?
Ajutati-ne si pe noi cu niste sfaturi...Va ruuugaaammm!!!

Giana de Dani
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI[/b]

Da, eu eram cu girofarul. Pai la noi s-a dovedit a fi o revenire a colicilor, sau poate doar dureri de burtica. Am rezolvat punand copilul sa doarma pe burta. Si nu s-a mai agitat asa.

POZE

Mergi la inceput

Apropo de dormit pe burtica.Pentru ca nu mi-a trecut prin cap sa-l pun si pe burtica de cand am venit de la maternitate,acum nu vrea cu nici un chip.Eu il pun pe burtica,el crede ca-i rost de joaca si nu sta decat cu capul sus.Chiar daca oboseste tot nu pune capul pe salteluta.Sau o face dai incepe sa caraie.Asa ca...nu stiu daca mai am vre-o sansa sa-l invat sa doarma si in pozitia asta.

Giana de Dani
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Kulta, votat si eu micul shoricel scump.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns starchi spune:

Si eu stiu ca avem voie sa facem sport dupa 3 luni.Da...lenea-i mare.

Insa, parafango sau electrostimulare avem voie atata vreme cat alaptam?Sa fortam putin "natura" pana la curele de slabire si orele plicticoase la sala!!!

Starchi&Matei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lcolteanu/my_photos

Mergi la inceput