Bebelusi de iulie-august 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MI-am lasat si eu cochilu' azi cu mama ...ca tot mi-ati dat microbu' cu coaforu' , da' nu sa ma tund ,sa imi fac si eu un tratament la par, ca mi-a cazut jumatate din el.O sa ziceti ca am de unde...lasa ca acum parca am fost trasa de par si mi-au ramas niste late...sufar tare, m-ai ales ca n-am de la sot dezlegare sa ma tund...si mie imi e mila..
E bine, si la o ora,cum stateam eu cu fiolele alea in cap...ma suna mama....mamaaaaaaaa si ce urlete ,zbierete auzeam, de nu ma auzeam cue a la telf .Ii dau indicatii...nimik suna iar...urla de zice ca o taia cineva..
Am sfarsit plecand din coafor cu alea in cap.....si cand ma vede mandra mea rade...eu sa mor nu alta..credeam ca ii e foame ,a refuzat sanul si radea la mine si ma urmarea cu privirea....
Acum m-am spalat acasa de alea..

Trebuie sa fac cumva sa stea si cu altii, nici cu ta-su nu sta ,tot asa face...bibe nu....eroina de mami nu alta ...trebuie s-o dau pe brazda..ca altfel mai tarziu nu ma vad bine.

Vreo metoda?

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Mamini merci de raspuns!

Mie mi-au dat dintii de bebe pe la 9 luni!
Si am avut dintii foarte sanatosi (si acum ii am ) asa ca mie la 15 ani a trebuit dr. stomatolog sa-mi extraga caninii superiori ca erupeau ceilalti pe deasupra si mie n-aveau de gand sa-mi cada cei de lapte (nici macar nu se miscau cand mi i-a scos).
Uite asa eram eu in clasa a 9-a la liceu stirba de 2 dinti...de mi-era o rusineee!!

La ora actuala eu am 28 de dinti si masele, deci pe cele de minte nu le am!

La pipait se simte ca o margine ascutita de masea sub un strat subtirel de gingie, dar si eu sunt un pic ingrijorata ca nu pare sa se fi pozitionat cum trebuie (e cam in "lateral" asa)

Pe partea dreapta sus n-am nici macar o carie, asa ca nu ma dor ceilalti dinti sau maselele!

Cred ca o sa ajung totusi la dr. meu stoma...sa vad daca e ok.
Mi-e teama ca nu are loc unde sa erupa..si sa nu ma trezesc cu el cine stie cum...offf!!!

Asta imi mai lipsea!

pupici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Irda, bravo tie ca ai dintii intregi. problema e ca daca nu are loc si iese spre obraz si te raneste e cel mai bine sa il scoti. sper sa nu fie cazul...daca iese bine, in citeva zile esti boboc!
pupici

M

Mergi la inceput

Maminiiii....cum adica....mi-l scoate asa, crescut decat nitzel din gingie?!!??

Mi-e groaza sa intreb cum mi-l scoate...

Eu inca alaptez (ma rog... chinuiala aia de noaptea), nu-mi face anestezie?!!

Apropo...eu n-am facut niciodata anestezie la dintzar...doare?!!

pupici

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna seara, fetele
Off, mi-e tare greu sa scriu cind am un asa program cu 2 pupiti.Suntem ok, plecam la masurat si cintarit pe data de 22 decembrie. Daca a luat bine in greutate, nu incepem diversificarea si oricum, nu vrea altceva decit titici.
Am aflat cu certitudine ca ne mutam pina pe 30 ianuarie si o veste buna pentru mine VINEEEEEEEEEEE MAMAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!, in 2 ianuarie si sta inca 3 luni.
Ia utati-va aici, s-o vedeti pe Danuta mea:
http://poze-fun.cere.ro/lp_categ.php?id_categ=6

Pupici

Mergi la inceput

Mamini, multumesc pentru ca te gindesti la mine.
Va multumesc pentru ca va ginditi la mine insa mi-e foarte greu sa intru cu programul asta nebun.
Drum bun celor care pleaca in Romania si sa-mi trimiteti un ml de cirnati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri!Cand voi merge la vaccinul de 4 luni(saptamana viitoare) voi vb si cu pediatrul despre asta!

Kulta,super poza Danutei!!!ce dintisori suparbi!!!

Irda,sincer iti spun,te inteleg perfect.La 18 ani mi s-au unflat gingiile si mi-au iesit 2 masele de minte odata.Ce chin...Eram super nervoasa si simteam un fel de mancarime si durere in acelasi timp.Nu au erupt repede cum ma asteptam,ci lent...cand ma lua cand ma lasa.Abea anul trecut(dupa un an) au iesit calumea.De tot.Bine ca sunt drepte si nu sunt de scos.Asta mai lipsea

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Aloleu Giana!! Adica sa ma chinuie 1 an pana-mi iese?!!!?
Pai cred c-o iau pe campii cu soare.....ce ma fac?!!!

Apropo...merci de pontul cu Libero.....ca la tine am vazut ca i-ai luat puiului si ziceai ca au elastic la spate!
Ca ma exasperasera Pampersul 3..se uda bebe la greu ..ca sa nu mai zic si de kk si de strans bulanasele...

Pupici

Irda

Mergi la inceput

Giana, multumesc mult. Daca ti-a placut pozica, o poti vota in top.
Sanatate.

Mergi la inceput

Kulta si eu am votat mica veveritza!
E superba!

Sa-ti traiasca si sa va bucurati de amandoi puiutii, chiar daca ti-e greu acum cu ei mititei!!

Ma duc...ca fi-mea a dat atacul la oferta mea de la Cora!!! Sper sa mai gasesc o pagina intreaga !

Irda

Mergi la inceput