Bebelusi de iulie-august 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 7
mamini spune:
Cami, uite, de la parintii intreaba...
nadina
membru senior
Romania
Bucuresti
1161 Mesaje
Trimise - 22/10/2005 : 05:06:59 S
Noi l-am cumparat de la farmacia 2Na de la Unirea si se cheama Arianna Orszivo Porszivo, e unguresc si a fost cam 300 mii lei vechi.
Nadina
pup
M
Giana spune:
quote:
Originally posted by starchi
Giana,eu am scris de piciul meu ca da din cap.Am fost la orl-ist si mi-a zis ca are un timpan inflamat. L-am tratat si tot da din cap.Nu tot timpul, cateva repriza pe zi.
Eu ma gandesc ca o fi de la dintisori.Lui deja i-a aparut unul fara sa stie nimeni.Alaltaieri l-am descoperit la un control de rutina.
Sau pt ca are prea multa energie si nu-l obosim destul.
Vad ca nimeni nu s-a mai vaitat de asemenea obicei.
Si mie mi-e teama sa nu fie ceva mai grav.
BB-le tau cum sta cu dintisorii?
Starchi&Matei Scantei
Offff!!! Noi cu dintisori suntem Ok inca.In sensul ca nu are gingia nici tare nici umflata.Nu e agitat,nu are nimic care sa ma puna pe ganduri.Numai ca de vre-o luna se leagana.Nu tot timpul,am spus,doar cand da sa se trezeasca sau cand vrea sa adoarma.Daca apas la urechiuse nu are nici o reactie.Deci?Nu-l doare zic eu...
Parca mai era cineva care in urma cu o saptamana zicea ca bb face cu capul ca girofarul...nu stiu sigur,parca DEDE?
Ajutati-ne si pe noi cu niste sfaturi...Va ruuugaaammm!!!
Giana
de
Daniwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
Irda spune:
Salutare fetele!
Mahh da' harnice mai sunteti!
Hai ca sunt de speriat, zau! Dariei nu-i dau dintii da' mie ,DAAA!!
Imi da maseaua de minte stanga sus.....ufffff....chiar ma gandeam ce-mi mai lipsea!

Sa vedeti voi ce cor pe doua voci o sa fac eu cu matza mea...(ea de dinti, eu de masele
). Da' macar sper sa-mi vina si ceva minte daca tot ma chinuie eruptia maselelor astea! Desi...slabe sanse la 27 de ani!
Un pont fetele.....sa nu le dati bebeilor mancare prea calda ....CA DOAAAREEEE!!!

Si-uite asa o sa va spun cam ce simt bebeii nostri cand le dau dintii
!
Pupicei
Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
Irda spune:
Mamini ai idee cam cat ii ia sa erupa?
Ca sa stiu la ce sa ma astept nu de-alta!
Merci 

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005
http://community.webshots.com/user/irdaria
Katink spune:
Mamini, noi plecam - vinerea viitoare - la sora mea de sarbatori si ne intalnim acolo si cu parintii nostri. In Romania ajungem abia la anu'...
Giana, eu am spus ca Emma asa adoarme, expresia "ca girofarul" a inventat-o Andre_ea eu numai am preluat-o...
Nu cred ca are nimica la urechi, si eu o mai apas in jurul urechiuselor, asa de control.. si nu o doare nimica...
Vineri avem control si intreb daca e vreo problema ca ea asa adoarme, isi tot intoarce capul de pe o parte pe alta de cateva ori, isi ridica piciorusele si si le arunca in fata si apoi adoarme...
Eu nu ii mai fac nimica, doar ii mai dau suzeta cand ii scapa din gurita... adoarme singura si ziua si noaptea...
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
truli-luli spune:
Mamini multumesc muuuuuuuuult de tot pt informatie
. cum ajunge sotul acasa dau o fuga pana acolo. 
Giana nu stiu ce sfat sa iti dau pt ca zuzca nu face asa... deocamdata. Din cate imi amintesc eu si Andre_ea spunea de bebe Tudor ca "face cu capul ca un girofar". Poate ea te poate lamuri.
Cami si
ANA (17.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
Simonaci79 spune:
Laura si Irda- sa va traiasca puiutii ca tare frumusei sunt!
Monica- Elena- distractie placuta la munte! Ce fericita esti! Timp frumos!
Peca- sarbatori fericite si tie daca nu mai intri pana atunci!
Irina- surprinzator dar Mario prefera supa fata de mar ras! Nu stiu de ce ca am inteles ca toti copilasii prefera marul, dar el vrea sa fie mai cu mot! Si e asa de dulce si bun marul.....
Simona si
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Katink- si Mario mai varsa (ma rog, regurgiteaza) niste laptic cateodata, mai ales daca ragaie la mai mult timp dupa masa si mai tare. Dar nici nu se compara cu atunci cand era mic, se intampla mult mai rar decat atunci, cam o data la doua zile, cel mai des o data pe zi!
Simona si
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
mamini spune:
Cami, poate ar fi bine sa suni inainte, ca uitindu-ma pe la subiectul ala, am vazut ca unele fete n-au gasit la un moment dat. intreaba, ca sa nu faca drumul degeaba. tot ele ziceau ca a venit a doua zi comandat de pe site. bafta!
Katink, drum bun si distractie placuta, eu sunt
...
Monica-Elena, drum bun si distractie la munte!
Kulta nu a mai intrat...ema e absenta azi, Ioana la fel, Mona slabutz...ce e fetelor cu voi?
Irda, te-am lasat de urma fiindca avem de vorbit... esti sigura ca e molar de minte superior? din 2 motive:1) 27 de ani cam tirziu pt eruptie de superior, hai inferior ar mai merge...si 2)doare la cald????
poate e altceva?
e posibil sa fie un molar de minte rebel care s-a suparat si s-a hotarit sa erupa asa tirziu, dar durerea la cald inseamna inflamatie sau pupita...poate ar fi bine sa te duci la dr. durerea e in general redusa la eruptie de molar de minte maxilar normala-daca doare vre-un pic; si atunci e generata de faptul ca erupe in pozitie vicioasa si "musca" in obraz. da-mi detalii.
daca e sa fie molar de minte superior fara carie, care erupe normal, doare pina strapunge gingia, citeva zile-o saptamina. daca doare tare si multa vreme de obicei e problema. zi-mi cum e la pipait, ai toti dintii pe partea aia, ai celalalt molar de minte sus, dar pe aceeasi parte jos...te-a mai suparat inainte? daca apesi cu degetul pe molarii de pe partea aia- cite unul pe rind, doare vreunul in mod special?
M
MONAI spune:
Mamini sunt pe aicea, ocupata cu gatitul
si casa. M-am apucat si sa fac globuri roz pentru ca i-am promis fetei
si nu am gasit nici unul de cumparat.
Irda, m-ai facut sa zambesc cu maseaua ta, tu si cupchii astia mici. Imi pare rau ca stiu ce tare doare, dar tot am zambit
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi