Bebelusi de iulie-august 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 6
MONAI spune:
Valcampan, gasesti la Femina intim, mi se pare, subiectul despre Monti si de acolo poti lua si cartea. Au fetele retete si dau multe sfaturi folositoare
.
, praz se gaseste in piata, eu il folosesc mult la gatit pentru noi, ca se taie mai simplu
si nu e asa puternic la gust.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
ellarot spune:
Anis la pampers nr 4 sunt pe trei categorii (4 si 4+ la active baby si 4 la let's go). Noi am trecut la 4 active baby de la 7-18 kg , sunt un pic mai mari da' nu ne mai strange la picioruse.
ankaksi medicul meu de fam mi-a dat o lista pt diversificare si era trecut la 6-8 saptamani sucul de fructe, da' nu mi-a impus niciodata. In schimb pediatra mi-a spus ca pana la 6 luni sa nu-i dau nimic fetei .
Am inceput cum am crezut eu de cuviinta, acum la 4 1/2 luni, cu pireu de mere si tare mult ii place printesei mele
, sucurile sunt
pt ea.
Azi ne-am descoperit pentru cateva minute piciorusele 
poze
Monica-Elena spune:
Mamini hai sa facem schim sa ti-o dau pe a mea ca aduce dulceata
. Noi sa fim sanatosi ca soacre acre tot o sa intalnim. Noi le avem deja asa ca nu le putem schimba ca mai sunt si batrane
si nu le ia nima.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
mamini spune:
MonaI , multumesc! da, ii merge bine si multumesc lui Dumnezeu, fiindca eram ingrijorata cu mincatul ei aiurea. se pare ca nu seamana cu mine doar la sex, ci si la metabolism
-maninca putin si se ingrasa
- in stadiul asta e f bine asa.
Monica
, mersi de oferta, ca sa zic asa, dar nu cred ca facem nici una vreo afacere. eu ziceam ca a mea s-a mai imblinzit, ca ma tot suna de cind s-a nascut Veve si printre rautatile de la care nu se poate abtine, bag seama, mai spune cite ceva dragut...partea proasta e ca barbatul meu e convins ca ai lui sunt topiti dupa nepotica lor si eu vad ca ii cam doare in
( a se citi basca, sau spate- la alegere...). a mea ti-am zis mi-a dat trei lulele trei surcele pt copil si apoi, la 5 minute mi-a zis sa pastrez toate lucrurile pt cind o sa faca cumnata-mea copil, adica fiica-sa. macar a ta nu ti-a cerut dulceata inapoi, nu?![]()
ce sa zic, sa fie sanatoase, sa nu fie nevoie sa ingrijim de ele.
M
Giana spune:
Salut,mamicute dragute!Nu am intrat de ieri si iata ca ati si incheiat un capitol si ati ajuns si la jumatatea acestuia!Cred ca avem cei mai cumintei bebici la cest subiect,daca ne lasa ei,mititeii...
Irina,sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!Eu zic ca sunt dintisorii si va felicit!Dar asteptam si parerea doctorului!
Vad ca va tot incuscriti pe-aici!Pentru Dani nu se gaseste nici o fetita?Eu nu am nora inca...
Nu mai stiu cine zicea ca bebeul da din cap...Si Dani la fel face de vre-o luna si asta mai ales cand e obosit sau cand da sa se trezeasca,prin somn.Pana acum nu mi-am facut griji,dar am inteles eu gresit...sau are legatura cu otita???Dani nu plange cand il apas la urechiuse si este vioi ca de obicei...dar oare trebuie sa-mi fac griji?
Giana
de
Daniwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
mamini spune:
quote:
Originally posted by Katink
Am revenit cu fata in brate sa o felicit pe Veve pentru noile dimensiuni
Bravo pui mic, sa cresti mare! O sa le rupi inimile la rubedenii peste 2 zile
Am rectificat, peste o saptamana plecam noi, am incurcat borcanele
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
hai ca intii am multumit, am mai raspuns o data- cind am pupat rostogolul si apoi m-am prins:
...unde plecati? veniti si voi acasa? ne-ai spus? eu cred ca mi s-a scurtcircuitat neuronul. nasol, acum, inainte de vacanta...M
truli-luli spune:
Am o mare rugaminte la fetele care folosesc pompa pt nas care se atasaza la aspirator. de unde ati cumparat-o? Ati comandat-o la firma respectiva si v-au trimis-o prin posta sau se gaseste la vreo farmacie? Ca tare nu as mai astepta 3 zile ca sa mi-o trimita prin posta. Pleaaaaase spuneti-mi si mie ca nu le mai dau de cap la mucisorii astia rai. Daca pana acum erau in nasuc si mai reuseam ceva cu pompita, acum parca sunt adunati in gat si nu-i pot scoate
Si mai e necajita zuzuca mea si de la vaccin ca a facut ieri febra 38 si in dimineata asta era 37.7 si e tare miorlaita si somnoroasa. ufffffffff
Cami si
ANA (17.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos
starchi spune:
Giana,eu am scris de piciul meu ca da din cap.Am fost la orl-ist si mi-a zis ca are un timpan inflamat. L-am tratat si tot da din cap.Nu tot timpul, cateva repriza pe zi.
Eu ma gandesc ca o fi de la dintisori.Lui deja i-a aparut unul fara sa stie nimeni.Alaltaieri l-am descoperit la un control de rutina.
Sau pt ca are prea multa energie si nu-l obosim destul.
Vad ca nimeni nu s-a mai vaitat de asemenea obicei.
Si mie mi-e teama sa nu fie ceva mai grav.
BB-le tau cum sta cu dintisorii?
ankak spune:
Mamini, saru'mina! Am un copil tare cuminte intr-adevar! Minca-l-ar mama de ingeras! Desi uneori mai uit si-l cert daca vrea si bietul copil sa se mai exteriorizeze prin plins. Deobicei plinge rar si numai din motive serioase(somn, foame)
Cit despre soacra, la fel de mare noroc am, vine oricind o chem eu, daca vreau sa plec si nu-l pot lua pe Matei, il tine cu mare placere!Chiar ma suna sa ma intrebe de el, iar daca nu-l vede o saptamina, e bolnava dupa el! Drept ca si el e mare bandit! Cind o vede ii trage un zimbet de se topeste toata! Mai , da' ce-am mai laudat-o! Las' ca merita!
E tare rau sa nu poti apela la un ajutor cind "iti crapa maseaua" si n-ai ce face cu bb. Atit de mult va admir pe voi cele care sinteti departe de casa si nu aveti nici un ajutor decit pe voi si pe sotul vostru!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
mamini spune:
Cami, sanatate pt Ana cea frumoasa si sper sa va faceti bine repede. asteapta sa iti raspunda fetele din Buc, dar eu retin ca s-a discutat si era vorba de farm 2Na de la Unirii-ma insel, fetelor? sper sa gasesti si sa va faceti bine.
Anca, asa e, e greu fara ajutor, dar din partea soacra-mii nu as fi avut nici daca eram acasa, abia mai venea sa isi dea cu parerea si sa ma frece la cap daca ar fi fost aproape. decit asa ajutor, mai bine lipsa. e nasol ca nu e mama aproape, sora mea, sora mamei- as fi boierit-o...dar pina la urma, asta as fi vrut si in Ro daca eram- sa o cresc eu si sa am din cind in cind pe cineva care sa ma ajute, dar nu sa ma suplineasca. sunt cam nebuna, dar asta sunt. citeodata imi vine sa pling ca nu mai pot si n-am ce face...deh.noroc ca am asa un bebe scump si-mi da putere si am un sot pt care ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi.iubeste-ti soacra, daca e buna si poarta-te frumos cu ea, ca o sa iti vina si tie rindul. eu ma port frumos cu a mea si-straniu!-o iubesc si daca e cum e. si sper sa ma ierte si pe mine altii si cel de sus...
M