FIV 53

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Medamaya,daca se poate sa imi spui cum a fost punctia si cum te-au tratat acolo. Eu as vrea sa incep FIV-ul tot acolo in ianuarie si vreau sa stiu cum a fost. Multumesc mult

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna seara,fetelor!

Azi am avut o duminica superba! a nins aici,in Constanta ca-n basme si e zapada peste tot! tare mi-ar place s-o tina asa pana la Craciun! nu prea am stat pe-acasa, asa ca n-am apucat sa scriu we asta.

Smita, ma bucur mult ptr tine,si-ti tin pumnii pentru ET! sa dea Dumnezeu sa reusesti!
Romaniaau,FELICITARI!pentru al2 lea test pozitiv! ai grija de tine si de bebe acum si multa sanatate la amandoi de-acum incolo!
Diciulina, nu fii necajita! exista sanse destule sa ai bebele tau! si eu sunt cam in aceeasi situatie,dar trebuie sa raman optimista! ptr sotul tau un remediu bun ar fi tinctura de Branca-Ursului si Vit. E! dau rezultate surprinzatoare! Poate o sa fim colege de FIV in primavara! la cum mi-a spus si mie dna dr Protopopescu, de-abia prin martie,poate,la sfarsitul lunii sa am sanse sa fac FIV. Eu m-apuc de analize dupa Sarbatori, sa fie cat mai recente!
Danita- succes maine la HSG ! sper sa nu te doara si sa ai rezultate foarte bune!
Meda, succes la punctie!
Danutza, sper ca de data asta sa ai cel putin un bebe din cei 4 embrionasi din burtica! iti tin pumnii!

si o saptamana cat mai scurta!!! eu ma mai duc pana marti la "scarbici" si pe urma intru in concediu pana pe 09 ianuarie!!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Romaniaau felicitari pentru reusita, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si voinic!
Luli eu sunt pe aici, merci de intrebare, am fost la control si am ovarele "swaitzer" si nu pot face ET -ul pana nu se 'curata'.
Asta e, sincer aceasta veste m-a afectat mai putin decat deobicei, incerc sa fiu mai detasata si sa ma bucur de aceasta sarbatoare asa cum se cuvine...
Imi spui si mie ce analize ti-au iesit prost la Fundeni?
Smita, bafta multa!

,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

servus fetelor,
am intrat sa va spun ca am facut azi, HSG ! m-a durut de numa dar a trecut si partea buna e ca trompele sunt ok . eu sper sa ma mut la subiectul inseminare ....dar deocamdanta ptr mine e doar speranta . sunt tare bucuroasa !!maine ma duc sa mi se mai faca o histeroscopie si apoi mai vedem.

va trimit un fulg de nea alb si inocent si va strang in brate pe toate !!!

danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Danita, dar daca trompele erau ok de ce te-a durut asa rau??? Ai vazut si tu filmul HSG?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi si pe mine ma durut hsg si trompele sunt normale si permeabile.Cred ca tine de sensibilitatea individuala.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

se poate, asi, cred ca si pe mine m-ar fi durut si daca erau trompele ok...ca totusi procedura nu-i tocmai floare la ureche; e destul de neplacut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

andicu...incerc sa-mi gasesc din toate resursele mele...niste ganduri mai optimiste..dar e greu...insa...cand voi fi mai aproape de FIV...sigur voi fi mai optimista...
m-as bucura sa facem impreuna...ca si eu tot pe la primavara voi face...desi am multe analize gata...e kestie de bani..
pupici dulci..

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Danita, ma bucur ca ai trompele bune! peste un hop ai trecut deja.Ramane s ane dai vesti bune cat mai curand!

Diciulina,si eu tot din cauza banilor las analizele pana dupa Sarbatori,ca m-ar fi rupt acum, in luna Cadourilor !poate reusim amandoua sa intram in lotul din martie...las'ca om ajunge noi si la capatul ala fericit al drumului! Aaaaaa, era sa uit : FELICITARI si LA MULTI ANI! cu ocazia aniversarii casatoriei!!! multa fericire,un cat mai curand si sa va iubiti ca la-nceput toata viata!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Madamaya nu ne mai tine in suspans. Da-ne vesti.Cum a fost la punctie? Care e rezultatul?

Mergi la inceput