FIV 53

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Lauion - rezultatul mi l-a dat telefonic , nu am reusit sa ajung in timp util sa-mi ridic analizele. Mi-a spus ca au iesit pozitive si trebuie sa fac tratament. Mi-a promois Monica ca va da o fuga sa-mi ia analizele de la Fundeni intr-una din zile.
Dar tie care anume?
Lachi - cand pleci in tari straine si unde anume v-ati hotarat?
Danita - conteza si dexteritatea celui care iti face analiza, la fel ca si controlul ; sunt unii medici care merita

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Danita si pe mine m-a durut HSG si trompele erau ok. Iti tin pumnii pentru maine la histeroscopie.
Andicu si pe aici a tot nins azi si e asa de frumos afara. Acum am venit in casa, am fost cu catelusa mea sa se joace prin zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Crinuta - super frumos; am vorbit si cu Monica si spunea ca e asa frumos la munte, zapada, luminitze de sarbatoare la ferestre...

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Luli la mine a iesit mai mare fibrinogenul, APC-R si ProC global mai mic decat normal, pe asta din urma l-a scris de mana pe foaia de analize in fata mea! Toate astea repetate a2a zi la Insitutul de Hematologie au iesit normal. N-am facut nici un tratament, ca nu am mai avut nervi si pt asta. Am vorbit cu Ancar si am sa le repet inainte de ET dar nu stiu unde...

Lachi si pe mine m-a durut HSG-ul desi trompele sunt OK, depinde probabil de fiecare organism!

Ce bine de cele care au zapada de sarbatori! In Bucuresti am auzit ca nu o sa avem parte de asa ceva, sa speram ca Mosu' are si o trasurica sa poata ajunge si la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Luli cred ca e fain la munte acum. Diciu sa ia sotul tau branca ursului, poate il ajuta. Eu chiar stiu de cineva care a avut rezultat cu acest tratament si acum sotia lui e (au facut IUI, inainte de tratamentul cu BU nici nu se putea face IUI).
pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Luli..o sa facem si analizele genetice...facem tot ce trebuie sini se recomanda...nu mai conteaza oricum unele in plus la cat s-a adunat pana acuma..
Andicu..multumesc mult de urari!!!..si voua va doresc asemenea...
si eu sper sa intru in lotul de martie....pentru ca eu ma prezint cel mai bine primavara..si e si ziua mea...insa depinde f mult de bani...sa vedem....ca acuma ne si mutam la casa noua...nu stiu cum sa ne mai impartim
Crinutza..da ai dreptate...insa sotului meu nu-i place BU...i se face greata..are arsuri si il ameteste...insa o sa mai insist..

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Fetelor va rog explicati-mi si mie ,cred ca multe dintre voi stiu....eu mai putin pot sa inteleg
Dupa stimularea ovarelor de luna trecuta cu Clomifen+Ethynilestradiol+Predalon totul facut cu monotivarile care trebuie facute,pe 6 .12 era data ciclului care nu mi-a venit ciclu si nici pina la ora actuala .Am facut ecografie joi si nu e vorba de sarcina ca nu sa vazut nimica ,mi-a luat singe pt.HCG care ieri am aflat ca e negativ ,am facut trei teste de sarcina (in urina)toate pozitive inclusiv cel de vineri( saptamana trecuta) dupa ecografie si cum se intimpla ca sa iasa testele pozitive deoarece au trecut 30 de zile de cind am facut Pradalon-ul ??? am inteles ca din cauza predalon-ului poate iesi test pozitiv dar dupa 10 zile se elimina.
Nu mai inteleg nimica si nici ciclu nu mi-a venit inca.......

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna, am mai intrat si eu sa vad ce mai face-ti.Azi m-am programat la o eco pentru 6 ian. si atunci o sa vad cind incep tratamentul pentru FIV.
Ce bine ca a nins la tine Andicu ,ce frumos, nu? numai noi nu avem zapada la Bucuresti.

Danutza ,ce faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

BUNA FETEL,scuzati va rog dar nu am net acasa, s-a stricat si nu am putut sa va informez cu ce am facut. La punctie a fost bine, am avut 18 foliculi, dar eu am si donat. ACUM AM VENIT DE LA ET. si ... am 3 embrioni la burtic bine divizati ,din cinci injectati s-au divizat toti. , dar am transferat doar 3. In legatura cu clinica jos palaria , super curat , frumos se poarta cu tine beton, nu am nimic sa le reprosez , esti super informata in legatura cu tot ce ti se intimpla. Vreau sa va zic ca ne-am superemotionat si eu si sotul meu cind inainte de ET. ne-au chemat sa vedem toti embrionii cum sint , cum s-au divizat , etc. Sint cam emotionata la ora asta ... vreau sa va multumesc tuturor si pentru ca nu stiu cind o sa mai pot intra pe DC( imediat dupa ce se remediaza treaba cu netul intru instant) vreau sa va urez sarbatori fericite multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor, pe toata lumea si va multumesc inca odata SMITA SPER CA ESTI BINE SI SA AUZIM DE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Maya,noroc scumpa si sa auzim de bebe!

Fabya.....poate totusi e cu ochisori.
ftelor,srabatori fericite la toate va doresc si sa dea domnul ca 2006 sa fie un an mai bun si mai productiv pentru toata lumeaa!
Craciun fericit si La multi ani!

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput