FIV 53

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Fabya mai incearca sa faci inca o data testul de sange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fabya

Nu vreau sa te sperii, vreau doar sa-ti spun ce mi s-a intamplat mie cand am fost diagnosticata cu sarcina extrauterina (SE). Testele erau pozitive (si de urina si de sange), ciclul nu imi venea...sarcina in uter nu se vedea....La Medsana, Herghelegiu (cred ca si gratie unei aparaturi bune) m-a diagnosticat cu SE, in timp ce alti vreo alti trei patru doctori se tot codeau sa zica care o fi problema. Ideea este ca intr-un caz (doamne fereste) ca asta e bine sa depistezi cat de repede posibil pt a evita o operatie (cum am facut eu trat cu metotrexat).
Oricum daca trec mai mult de 5 sapt de la ultimul ciclu, in cazul unei extruterine sunt si dureri de abdomen destul de rele.

La tine nu cred ca e cazul pt ca inteleg ca bhcg nu a iesit pozitiv. Ma fa-l o data si poate ajungi la un echo bun si un dr pe masura...

Multa bafta!

va pupic pe toate.

Eu sunt la stadiul de "mai incearca normal", dupa trei extrauterine..nici mie nu-mi vine sa cred. Acum imi fac o monitorizare foliculara.

Sarbatori Fericite si s-auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

crinuta71,Delia21 m-ati facut sa zimbesc dar eu nu mai cred in nimica si med.meu nu i-mi mai face un alt test de singe pt Hcg asa ca astept sa vad,cine stie astept pina la urma tot asteptind sa nu ma trezesc ca intru pe usa dupa burta ar fi tare si asta sa fie cu ochisorii.Stii in tara ta iti face mult mai usor egal ce analiza o analiza aici(germania) e mai greu si daca considera med.ca nu e cazul nu iti face.Mie mi-a facut joi ecografie si nu a vazut nimica a zis ca nu e inauntru si deja ar trebui sa fie vizibil la o intirziere de 8 zile peste data ciclului....si asa ajuns sa i-mi faca Hcg care a iesit negativ.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Dragelor,

Va doresc un Craciun cu lumina in suflet cu sperante si vise implinite ! va doresc ca ceea ce va doriti chiar daca e se afla in cel mai ascuns ungher al sufletului sa se implineasca.

pupici
danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Dragi fete atat de greu incercate de viata, va admir pentru vointa voastra si va urez ca sarbatorile sa va gaseasca fericite alaturi de cei dragi, iar pentru anul viitor va doresc putere sa continuati lupta pentru copilasul pe care il doriti si sa aveti bucuria sa il tineti cat mai curand in brate.
CRACIUN FERICIT! LA MULTI ANI!

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Un AN NOU plin de bucurii!si

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

CRACIUN FERICIT! UN AN NOU PLIN CU BUCURII, SA FITI IUBITE SI FERICITE SI MARELE VIS SA VI SE IMPLINEASCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Nu stiu sigur daca mai reusesc sa scriu maine, asa ca vreau sa va urez si eu la toate Craciun Fericit si sa vi se implineasca toate dorintele!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Craciun Fericit! Sa va vad cu burtici

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Craciun Fericit alaturi de cei dragi si multa, multa sanatate!
Sa dea Domnul ca Anul ce vine sa fie plin de bucurii si vise implinite!

Va pup si va multumesc pentru un an in care, fara ajutorul si sprijinul vostru nu stiu daca reuseam sa raman atat de optimista :))

Ingeras

Mergi la inceput