FIV 53
Raspunsuri - Pagina 9
medamaya1 spune:
Buna dimineata. Ma pregatesc sa merg la punctie... nu mi-e frica ...doar am emotii pentru ce va iesii. va spun diseara cum a fost , cind ajung la cta. pe toata lumea
luli spune:
medamaya1 - fii relaxata, va fi bine. Deja ai intrat in linie dreapta.
Te asteptam cu vesti bune.
Behind every love is a great story
Luli
romaniaau spune:
Sabid, iti tin pumnii sa obtii cit mai multi embrioni divizati corect. Te rog eu frumos sa incepi sa bei multa apa. Te ajuta fantastic si e ieftina:)
Medamaya1, esti constanteanca de-a mea, te astept diseara cu vesti si ma rog la Dumnezeu pentru voi toate. O sa fie bine.
Eu ma simt bine de cind am inceput sa beau apa. As mai vrea sa am asa sarcini si in viitor, bine ca am scapat de dureri. Asa ca luati in seama indemnul meu si beti apa dupa punctie.
Va pupic si va multumesc pentru felicitari si incurajari.
diciu spune:
romaniauu...smita si sabid..va tin pumnii si sunt alaturi de voi!
luli...nu i-a dat inca nici un tratament..pentru ca dupa prima spermograma de 0,1 mil...ne-a recomdat sa o repetam...si abia dupa a doua spermograma de 0,8 mil..o sa mergem la ea...si sa vedem ce zice...
medamaya...succes la punctie!
lucia 1...si sotului meu tot de la un oreion la 18 ani cu inflamarea testiculelor i se trage...a facut si ecografie doppler testiculara si e ok pe acolo...si i-a zis urologul ca lipsa poate fi de natura genetica sau de la oreion...genetic..nu cred ca la ei in familie s-au facut copii gramada....deci ramane oreionul.....care i-a distrus celulele spermatice...cel putin asa zicea medicul...
gabid...sper ca stie ce face si ce zice...si sa fie FIV o solutie pentru noi...asa cum a fost si pentru tine...multumesc...
Crinuta...si Danutza dupa primul FIV a avut o mare intarziere de ciclu si prin ziua 50 a luat progesteron ca sa-i vina si sa poate face al doilea FIV...si acuma e cu 4 embrionasi in burtica asteptand rezultatul...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
smita spune:
Buna!
Am sunat la spital si mi-au zis ca am 2embrioni tip A si 2 tip B. Asta inseamna ca am 2 baieti si 2 fete, nu?
Eu maine merg la ET si o perioada nu cred ca voi mai intra sa scriu dar imediat ce am vreo veste am sa intru.
Va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine in tot acest timp si va doresc cat mai repede.
Va .
Sa auzim de!
anemona spune:
Smita, felicitari pt embrioni, bafta la ET si sa se prinda !
Nu, sexul embrionilor nu se stie deocamdata. Va fi cunoscut abia la ecografie in timpul sarcina. Tipurile A si B se refera la calitatea embrionilor. Cei A sunt mai de calitate, cei B sunt probabil cu mai putine celule sau mai putin clari (nu stiu exact cum ii califica ei).
Inca o data bafta cu carul !
Anemona
crinuta71 spune:
Gabid, Luli si Diciu multumesc mult de tot de raspunsuri. La mine a venit menstruatia in ciclul in care am facut stimularea pentru FIV, imediat cum am intrerupt Utrogestanul. Acesta e primul ciclu fara nici un tratament, dupa FIV. Sper sa-si revina organismul dupa FIV-ul acesta. Ii tin pumnii la Danutza!
luli spune:
Diciu - pentru a inlatura orice suspiciune e bine sa faceti si analizele genetice.
Am citit ca pacientii cu microdeletii pot avea parinti sanatosi (fara microdeletii). In acelasi timp toti fii pacientilor cu microdeletii sunt la sandul lor afectati. Microdeletiile apar spontan la un pacient si se transmit fiilor acestuia.
Luli
danita spune:
salut fetelor
aminrtat special pe forum sa vad ce mai faceti ?? romaniaau , ma bucur tare mult ptr tine si iti doresc sa ai parte de un bb sanatos !
maine voi face HSG si imi e frika de numa ! sper sa scap:)
va pup pe toate si think at me:)
danita
luli spune:
Danita - succes nu e chiar asa rau mai ales ca e pentru o cauza foarte nobila
Luli