FIV 53
Raspunsuri - Pagina 8
gabid spune:
Diciu,ce efecte crezi ca poti avea in urma unui FIv de nu o sa mai ajungi sa iti cresti copii?
Eu am un FIV de 4 ani si nu am avut efecte ...poate ca te ingrasi un pic ca la orice sarcina ,ai greturi,varsaturi , poate ca faci o cezariana si o vei simti mult timp...in rest ce?
O MARE BUCURIE!Nu pot sa va descriu cat de fericita am fost cand la ora 10 seara m-a sunat Ancar si mi-a spus ca am reusit si ce trebuie sa fac mai departe!Abia ma intorsesem de la Bucuresti...fusesem dimineata ca sa dau proba de sange pt Bhcg!Am inceput sa plangem amandoi de bucurie!
Va doresc din tot sufletul saa reusiti si voi!Ce conteaza ce efecte apar in urma tratamentului cand primesti o asa veste!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 4 ani.
gabid spune:
Crinutza ,multumesc!I-am scris surorii tale!Au venit uratii?
Gabi si Moni 4 ani.
diciu spune:
gabid...felicitari pentru micutzul tau care nu mai e asa mic!!!..cred ca esti tare fericita..sa-ti traiasca sanatos si norocos!
da..ai dreptate...efecte secundare precum ingrasatul si alte similare n-ar fi o problema...mie mi-e teama de sani...si de ovare...pentru ca am mastoza chistica si ovare micropolichistice...
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
smita spune:
Buna!
Tabitha Ai avut gura aurita, cum se spune. Acum 5 min. am sunat la clinica si mi-au spus ca s-au fecundat TOATE ovocitele,.Suntem foarte fericiti, abia astept sa sun maine sa vedem cat de bine se divid.Cred ca Cineva acolo sus ne iubeste, pe toate.
Tabitha, hai mai da-mi un pronostic.
Va .
Sa auzim de !
crinuta71 spune:
Gabid nu au venit. Nu stiu ce sa ma fac, mie nu mi-a intarziat menstruatia niciodata mai mult de o zi sau doua (sunt in ziua 46 sau 47). Iti trimit un e-mail.
A mai patit cineva asa ceva dupa FIV?
Smita succes!
pentru toate fetele
Tabitha spune:
smita: daca au fecundat toti, inseamna ca sunt toti de cal. I, si ca atare ma astept sa se divida toti, ca sa ai ce pune in burtica. si dupa aia, zic eu, sa se prinda doi... Esti de acord? Doamne, bine ar fi sa am gura aurita. Asa m-as bucura pt. tine...
Kariris spune:
Smita tinem pumnii in continuare si asteptam vesti bune!
Romaniaau, felicitari inca o data pentru sarcina si multumesc pentru numarul te telefon de la clinica. O sa sun sa ma informez...si bineinteles ca o sa vorbesc in engleza si nu in svenska mea "de balta"!
gabid spune:
Crinuta:Ti-am spus ca mie mi-au venit uratii dupa 2 saptamani de la FIV.Au trecut 2 saptamani?
Incearca sa mai faci un test de sarcina!Cine stie??!!??
Diciu, nu ma prea pricep la ce ai tu pt ca eu nu eram problema cu toate ca aveam deficit progesteronic ca si tine dar prin hormoni se poate regla... ci sotul...dar daca un dr ti-a recomandat FIV banuiesc ca stie ce face!
Eu stiam ca sarcina face bine la ovare micropolichistice...problema este sa ai foliculi in urma tratamentului cu hormoni!
RomaniauuFELICITARIIII!Ai grija de burtica!
Gabi si Moni 4 ani.
lucia1 spune:
diciu,la sotul meu e prb cu ,deoarece la varsta de 20 ani a avut oreon si sigur de acolo i se trage.Multumesc,ca nu a ramas fara nici un ,pt ca,stiu ca de la oreon poti sa ramai steril.Noua doctorul ginecolog ne-a zis sa incercam cu stimulare,ca trebuie doar un bun sa fecundeze nu mai multi,asa ca incercam si asa.el acum se da si cu o crema pe burta,si trebuie cam peste o saptamana sa-si faca o spermograma noua.Sa vedem atunci ce va iesi.daca vrei putem vb si pe mess.PUPICI!
lucia cu dorinta de a avea un bebe!
luli spune:
Crinuta - da eu dar in alte circumstante. Chiuretajul l-am facut in februarie si prima menstruatie a fost in iulie pana atunci aveam mici scurgeri maronii . A fost prima data dupa foooarte mult timp cand m-am bucurat ca mi-au venit "musafirii" - era un semn bun ca organismul e cat de cat refacut (confirmare si la ecograf)
Romaniaau - bravo fata draga, sa fiti sanatosi si sa ne povestesti cum creste.
Diciu - sotului tau nu i-a dat ceva tratament? cad va programat pentru FIV?
Smita - ce faci ne tii in suspans?
Lachi si Lauion - pe unde sunteti?
Behind every love is a great story
Luli