Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Raluca, si eu i-am dat calciu (cred ca jumatate a curs pe langa). La mine e asa: Nu mai sta la san cat statea inainte, dar cere mai des. Nu stiu daca are legatura cu Ca.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata fetelor

Sint beata de somn Antoine al meu de la ora 2 sa trezit la fiecare ora pina 7 dimineata vad ca se pregateste pt vaccinul de joi

Ioana te rog spunemi si mie cum este traditia sa te duci la nasi sa le ceri sa-ti fie nas la copil ,cu ce trebuie sa te duci la ei ? te intreb ca nasi lui Antoine sint din Botosani si mi_au zis ca ma astepta la ei sa le cer sa fie nas la copil si nu vreau sa pic din cer mersi

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Ajutati-ma si pe mine cu parola ia va rog muuuult! Vrau si eu sa vad poze si sa postez poze! Si pe cine trebuie sa intreb de cont de album?
Multumesc

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neatza pe la pranz :)

Vio, ti-am trimis parola pe PM.

Dupa ce m-a fredonat ieri toata ziua cu mancatul si urlatul aseara a mancat mai bine si azi noapte la fel. L-am cantarit si a luat 150 gr. saptamana trecuta, nici rau da nici foarte bine. In schimb iar mi se pare ca nu mai am asa mult lapte, ceea ce mi se pare oarecum normal dupa cat de putin a vrut sa manance cateva zile.

Cam asa e. Cum scapi de colici dai de dinti si tot urlete si alea alea. Dar e posibil ca al meu sa aiba colici fix cand trebuie sa iasa afara si niciodata in alte momente?

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

vio, ti-am trimis parola. Pentru cont de album, citeste pe la forumul de FAQ.
dana, cind vine maica-mea de la scoala o intreb. Eu am fost ca si la nunta, cu o sticla de wisky sa ii luam de nasi ("prinsul" de nasi de cununie e sigur cu alcool).
codruta, stii cum se zice ... primii 18 ani sint mai grei.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Vio, si eu ti-am trimis parola..... Vezi ce saritoare suntem?

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
Craciun fericit tuturor!
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vio si eu ti-am trimis-o...:)))) si la Doruletz

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mihaela, nu l-am botezat catolic, ci ortodox.

Carmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Multumesc mult fetelor, am fugit!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

Carmi aveti biserica ortodoxa romana acolo?sau?si la noi este dar ortodoxi greci.
pupici

Mergi la inceput