Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Foarte misto pozele cu tatici, bravo Mifloricico pentru idee. Noi nu posedam poza cu tati dormind langa copil, n-am nici o sansa sa-l prind in ipostaza asta, mai degraba el pe mine

ruxandra, mama de matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Multumesc, fetelor, pentru informatiile despre pompa minnune. O sa incerc si io.
Miflore, nu numai fata ta e sub 5 kg la aproape 3 luni. Si a mea la fel. La 2 luni si 1 saptamana avea 4820 g. Dar am adus-o acasa cu 2460 g. Oricum, a luat bine. Si-a dublat greutatea inainte de 3 luni, cum zice la carte. Lasa ca se fac mari si ale noastre, stai linistita. Sanatoase sa fie!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrrada spune:

As avea si eu niste poze dragute pentru albumul taticilor... Numai ca inca nu am user si parola. Si repet: daca nu am fost cuminte si am scris atat de tarziu... asa merit!!!

Andrada, mama lu' Razvan (31.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Karmenutza, eu stiu ca la 4 luni isi dubleaza greutatea.
Stati linistite, si Petra avea la 2 luni 4900g.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrrada spune:

Am si eu o intrebare tehnica: ce spune fisa postului unei moase? Adica, stiam ca exista moase, dar nu stiu care ii este exact rolul la botez. Noi ne-am hotarat sa botezam piticul acasa, din lipsa de chef de tam-tamuri si agitatii.

Andrada, mama lu' Razvan (31.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ziua buna la mamici!

La noi jale maaare... am fost la vaccin de dimineata si dupa ce am ajuns acasa ne-a apucat asa un plans si-o jale cum n-am avut acum o luna. Cum s-a si inrosit piciorushul si cred c-o doare, i-am dat un supozitor si printre suspine a adormit.
Asa plans cu suspine n-am auzit pana acum
De obicei plangem de ambitie sau de rasfat si ala e cu tremolo in glas, ca la opera. Dar azi a fost plans cu sughitzuri. Si vorba lu' tat-su, asta-i numa' inceputu'!
Nici mancare nu i-a trebuit azi pana la ora asta

Ce fac fetele si flacaii?

poze cu "Zmeoaica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata mamici si bebici!
Fata mea are ceva mai putini muci de cand cu aspiratorul minune.
Voiam sa intreb fetele care au inceput diversificarea, cum hranesc bebicii? Cu lingurita? Ca a mea plange de se usuca intre 2 lingurite, vrea sa nu i-o scot din gura sau sa-i dau mai repede. Plus ca se face ca o scrofita, iar masa mai rau, desi avem babetica de plastic, fac ce fac si cand ma misc curge tot ce s-a acumulat in burlan. Biberoanele de sub 4 luni au gaura la tetina mica si nu curge pulpa de la fruct. Am inteles ca cele pt.varsta mai mare merg la suc. Ati incercat?

Pupici

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Noi ne-am dubalt greutatea de la nastere inca de la varsta de 3 luni.

Nicole mie dr. mi-a zis ca orice ii dau in afara de ceai si lapte sa ii dau cu lingurita..inclusiv sucuri fiindca se obisnuieste numai cu bibe si ajunge sa nu mai vrea deloc cu lingurita..si chiar stiu copii care la un an papa cu bibe .

Marlena & Alexandru
*3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ina, noua ne-a zis dr sa-i punem o compresa rece pe piciorus (ceva mititel, cat sa acopere partea rosie), eventual cu rivanol de la frigider. Mai descongestioneaza locul, saracuta!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Marlena cam nasolica! De abia astept sa stea in fund sa o pun in scaunel de luat masa si sa se mozoleasca pana nu mai poate! Si al tau plange intre lingurite?

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput