Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
mysweetest spune:
Nicole al meu nu plange intre lingurite ..eu nu i-am dat decat zeama de portocala ...maxim 3 lingurite o data dar se face ca purcelusul si scoate mult prin coltul gurii. Si eu astept sa stea in fund sa il pot pune pe scaunel..acum i se scurge pana la urechi si pe gat uneori .
Pediatra mi-a zis ca ii pot da o tb de ca lactic sfaramat in ceai in bibe in loc de 500 ml ca guconic. El bea mult ceai si parca ca lactic nu are asa gust rau ca si cel gluconic.
Marlena &
Alexandru
*3 septembrie 2005*
mysweetest spune:
Ina da pune-i o comresa rece pe piciorus daca poti ..eu nu puteam nici sa ma uit prea bine decat pe furis ca-si aducea aminte si urlaaa.
Mi-e groaza de urmatoarea doza de vaccin din ianuarie..data trecuta a urlat si pe strada pana cand a adormit, iar acasa a urlat paana seara.
Marlena &
Alexandru
*3 septembrie 2005*
country girl spune:
Raluca si Marlena, multumesc de sfat. Purced la aplicarea lui. Pediatrul m-a sfatuit pentru a evita sa-i creasca temperatura, sa o imbrac usor si sa fac mai rece ca de obicei in casa si sa-i dau des lichide (lapte sau ceai). Supozitorul cu paracetamol era si pentru febra si pentru durere.
Da ma duc sa-i pun si compresa rece.
poze cu "Zmeoaica"
codruta_grg spune:
Ina, nou pentru durere ne-a dat sirop Nurofen (are ibuprofen), iar pt febra paracetamol.
marlena, vezi ca ai scis 50 in loc de 5 ml la ca gluconic
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Tabara de SKI
romana_74 spune:
RALUCA SI CODRUTA- va multumim de galerie... ne luptam din gru cu dintisorul, dar nu e chiar asa de rau cum am crezut... ne ia, ne lasa durerea si atunci suntem cei mai fericiti si povestitori!
Fetele care au inceput diversificarea... vedeti ca la NUK sunt bibe pentru sucuri de fructe 1-6 luni sunt super, cu lingurita mai mult merge pe langa... eu si la MAtei si la Luca am inceput sa le dau suculet in car seat si merge de minune... e folositor si la pulpa de fructe si mai incolo la mancarica adevarata pana stau in fundic sa ii putem pune in scaunul de masa! Incercati! Faza cu lingurita eu zic ca e poveste... Matei nu a facut figuri la pulpa de fructe pe care i-am dat-o cu lingurita, asa ca... nu chinui copilul sa il tin cu dintii la gard pana iau eu cu lingurita suc din cana, ci ii pun direct in bibe!
Iar aspiratorul nazal e demential! E super!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
codruta_grg spune:
marlena, acuma ma uit mai bine si ai scris 500..:))))
Codruta &
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
codruta_grg spune:
Eu acuma am probleme cu Petra de dimineata. Suge un pic si dupa aia scuipa afara sfarcul si plange. Cred ca o doare urechea, poate din cauza ca ii dau de papa culcata (cu o perns sub cap) sau a intrat apa la baitza sau poate e o reactie la vaccin si nu vrea sa suga.
Nu stiu ce are??!! In rest e vesela, nu e agitata sau plangareata.
Codruta &
Poze cu noi
gabiarama spune:
Codruta , poti verifica si singura daca o dor intr-adevar urechile :apasa putin cu degetul pus in fata urechii (cred ca stii la ce ma refer ) si daca izbucneste rau in plins are otita .Las-o sa se calmeze si mai incearca o data si daca are aceeasi reactie e clar otita de vina .
Gabi
Poze
doruletz spune:
merci fetele pentru parola, am pus si noi poze pe la toate albumele (mai putin alea de 3 si 4 luni ca noi n-am ajuns acolo, inca suntem mici).
valeu codruta, cum adica isi dubleaza greutatea la 4 luni?? Greutatea de la nastere? adica piticania mea o sa aiba 9 kile si ceva?
Pai deja mi-a rupt shalele o sa ajung ca Mitza (in) baston!!
Ina, ce vaccin ati facut? Infanrix? i-ai dat ceva inainte sau dupa contra durerilor/febrei etc? Noi avem doar un patch cu anestezic de pus cu o ora inainte, n-avem nici paracetamol nici nimic. nah, ca iar ma speriai, ma obsedeaza vaccinul asta!
la mamici si bbei
Alexandra - 13 oct 2005
codruta_grg spune:
Cei nascuti mai grasuti nu mai pun atata. Cei nascuti mai micuti pun mai mult. Iar cei nascuti intre 3200g si 3500g ar trebui sa aiba dublu la 4 luni. Asa am inteles eu.
Codruta &
Poze cu noi