Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 9

Andrrada spune:
 Multumesc mult pentru parola! Am inceput si eu sa adaug poze la album.
Andrada, mama lu' Razvan (31.10.2005)

Simo74 spune:
 Vad ca e o intreaga mobilizare de noi mamici, asa ca raspund si eu la apel.

De fapt  nu sunt chiar noua, tinand cont ca apar in lista listelor 
...apropo, Ioana, te rog sa-mi treci si mie la Luca si celalat nume, respectiv Andrei si inaltimea de 51 cm (nascut pe 12.09).
Pana acum am fost o gravidutza si o mamica "din umbra", daca puteti sa credeti am citit absolut tot ce ati scris, inca de la odisee, dar enoug is enough, vin si eu sa ma bag in seama cu voi
Simona si bebe Luca

innaa spune:
 mai intai vreau sa va multumesc pentru felul in care m-ati primit in clubul vostru (mersicut!). 
prea mult timp nici eu nu am sa scriu...asta o stiti si voi ca doar aveti acasa si voi nazdravanii care va papa timpul si nervii
.
si acum sa va spun datele noastre:
Elena-Noelia - 25 septembrie 2005, 23:40, 3400 g, 49 cm

innaa spune:
 subscriu si eu la cele spuse mai sus....intr-adevar bebeii la patru luni or sa aiba dublul greutatii de la nastere...
mie mi se pare ca Noélia nu a mai crescut dar cand o iau in brate....realizez ca s-a facut o grasunica!![]()

moki spune:
 Buna,vrednicutelor!!
Si eu am problema cu Mario,de vreo trei zile se zbate ingrozitor la san,se chirceste,se inroseste si maraie din gat ca un catel..va dati seama ca de nici de mancat nu mananca...sunt disperata..oare sunt clasicele dureri de colici intr-o faza mai urata sau o fi ceva mai nasol?? mai are careva manifestari din astea?
marfa albumul cu tatici,normal ca nici pentru asta n-am o poza reusita dar fac io rost...
Pup,Moki si bebe Mario (27 sept 2005)
poze

Gina M spune:
 Fetelor, ceva mesaje mai in urma propusei sa facem un album cu bebelusii in timp ce le facem baie.Nu ati zis nici "da" nici "ba".
 Astept inca raspunsurile voastre.
Poze

jadi spune:
 Moki eu numesc asta sindromul copilului intzarcat la bibe... ca si eu patesc la fel dar suge in prima faza pina la 15 minute in cel mai frumos caz.
Gina nu ne mai intreba, fa albumul si ai sa vezi ca toata lumea o sa sara cu poze
.
Fac niste modificari si ma intorc sa scriu mai mult!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Simo74 spune:
 Intrebare intrebatoare...Luculinu meu are capul tesit la spate din cauza pozitiei preferate de somn, PE SPATE FRATE, CA ALTFEL NU SE POATE. Faza e ca nu mai reusesc sa-l fac sa doarma pe o parte 
si mie frica ca o sa-i ramana capul turtit si-l face mama klingonian. Voi v-ati lovit de problema asta 
, si cel mai important, ati reusit sa o remediati? Precizam ca Luca are 3 luni
Simona si bebe Luca

country girl spune:
 Doruletz, Infanrix Hexa am facut, rapelul de la 3 luni. Nu i-am dat nimic inainte ca la primul vaccin n-a avut nici o reactie, desi luasem preventiv sa avem in casa Perdolon pt copii.
Acum, dupa un Perdolon si somnic de la 12 pare sa-i fi trecut supararea, a mancat binisor si acuma trage de jucarele.
poze cu "Zmeoaica"

maddy77 spune:
 Buna fetelor,
In sfarsit apar si eu dupa o pauza cam lunga..
Multumim de urari de ieri,cum a fost ziua fetei s-a rasfatat cam tare ..mi-a plans aproape toata ziua,mai mult maraita si a stat numai in brate..m-a cocosat..bine ca pe la 6 a venit soacra si a mai plimbat-o si ea si asa am iesit si noi din casa ca sa mancam ceva si sa sarbatorim.
Eu nu reusesc cu pompita sa-i scot mucii,ies foarte putini si ea in continuare e fornaita..cum e cu aspiratorul ala,e mai bun??Tot asa plang si la aspirator,ca ma doare sufletul cand o aud.
Ina,si fata mea a urlat multe ore dupa vaccin,numai ca eu n-am stiut ca o doare piciorusul..m-am tot uitat si nu se inrosise locul asa ca nu iam pus compresa rece si iam dat numai eferalgan pentru febra.
Codruta,mersi.Canapea e de la mobepert si e extensibila.Mi-a placut si mie portocalie![]()
moki,si la mine face la fel la san dar mananca si bibe si cred ca face asa din comoditate.Vezi sa nu o doara urechiusa sau rosu in gat.
maddy  & 
 Bianca (13.10.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bianca_isabelle_2005/my_photos