The Best of aug-sept-oct 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 6
andora spune:
Seara buna!
Am aruncat doar un ochi in pauza de stat Miti cu Gogo....
Lorena mai ce frumos ca exista astfel de intalniri.... Despre noada, da, si eu eram in suferinta, si acum ma doare naspa de tot cateodata cand o ridic sau fac efort (urcat/coborat carut cu bebe) dar nu am fost la medic nici acum spre rusinea mea... plus ca mai rau mi-e din cauza genunchiului stang care mi se tot "taie", cate-o durere ascutita de mi se inmoaie, azi era sa clachez cu gogo in brate. Concluzia - bafta la doctor tie si sa ne ziic ce-ai facut!
Pupici!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
ionella3003 spune:
Buna seara, fetelor!
Andora, multumesc de intrebare, e ceva mi bine cu ochiul!... Inca mai vad in ceata, insa nu ma mai deranjeaza asa de tare. spre bine, oricum! Citeam pe dc ca exista 3 categorii de copii: copii cuminti, copii activi si copii care ajung cel putin o data pe luna la urgenta. Al meu in ce categorie s-o incadra, oare??
Lorena, multa sanatate!
Pufymic, multumim de urare... trebuie sa-i treaca o data tusea asta ca nu se mai poate! Acum a dat de gustul siropului de brad cu propoli si plange ca-i dau prea putin!!!!
Pupici de la alex care trage de mine sa-l las sa scrie si el!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ana_a spune:
Salut!
Si cu buna seara la toata lumea!!
Noi suntem bine, mai tusim cate un pic, e si normal, dar tusim destul de rar de 2-3 ori pe zi, sper sa treaca si tusea asta o data....
Azi Stefan a primit un catelus foarte simpatic si la derutat complet spre seara...nu mai stia acum pe cine sa ia in patutz, catelul lui sau cel primit azi in dar...in final sa hotarat ca este loc pentru toti 3 si ia luat pe amandoi
Frosa, Ionela multa sanatate la bolnaviori sa le treaca repede!
anne33 bine ca e ok micutza!Multa sanatate de la noi si sa mai revii cu noutati!
aissa, nu e Ale singura mofturoasa!Asa e si Stefan mor langa el cand il vad cum se stramba si nici macar nu vrea sa guste din mancare!
In schimb azi a mancat masline!Vai de noi ce tzirc am avut cu el cand le-a vazut pe masa...tati era convins ca poate sa-i dea ca o sa le scuipe...ei bine ca sa vedeti ca ia placut mofturosului si la un moment dat trebuia sa le ascund ca era instare sa manance tot borcanul
aaa si zilele trecute a inhatzat un castravete murat vai de mine ce tzirc mi-a facut cand i l-am luat...mai da am o ciuda pe el ca uite ii place castravetele murat si nu vrea nici impuscat portocala!!!
Azi am fost foarte harnicutza si m-am apucat sa fac curat in sertare unde adunasem de ceva vreme o gramada de porcarii...si cum erau ele insirate in mijlocul sufrageriei mi sa trezit Stefan nu va mai spun cum am reusit sa le indes la loc...pt alta data....
Toate cele bune si sa auzim de bine!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!
Andreea_si_Doru spune:
Vai Andora ma uitam la pozele astea dar nu m-am uitat de la inceput, ci mai pe la mijloc, si-mi zic... mai ce bine seamana fetita cu Gogo, trebuie sa-i arat Andorei si cand colo... vad ca e de fapt EA!!! nici acum nu-mi vine sa cred
Pufy bafta in tot ceea ce faci!
Adela bine ai revenit si mie mi-era dor de tine :)
Anne ce bine ca micutza e mai bine. Sanatate va doresc!
Is pe fuga, mai scriu eu... :)
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie
anamari spune:
si a mea printesa a facut cunostinta cu zapada...la noi a nins frumos si am pus si bradul- e superb. da' va fi si mai bine la anu' far urlete...
Liam mananca toata ziua. m-au inebunit de cap amandoi...dar e mai bine decat ea- inca nu a intrat in perioada de colici cu urlete timp de ore si cu nimic care sa-l potoleasca. inca doarme cand nu sta atarnat de mine...iar sincer, eu de abia astept sa trec peste eprioada asta si sa-i vad pe amandoi un pic mai mari , si eu un picut mai relaxata. pana tunci insa o iau incet incet...
btw, voi mai stiti ceva de timea? ca ultima oara cazuse pe scari . sper ca e bine bb2 la ea...
anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.
cybip spune:
'Neata prea de dimineata... copila asta a mea si-a pus in cap sa ma albeasca inainte de termen...de la 4 s-a trezit, s-a jucat putin si acum, ca s-a facut 6, trage de mine sa o iau in brate, probabil i s-a facut somn din nou. Numai in brate ar sta si si eu numai in picioare, cum ma asez jos, cum urla.
Cat despre mancare e si mai figuranta decat a fost vreodata, nu am vazut-o si eu pe ea ca manaca ceva cu pofta, asa ca, Aissa, Ale nu e singura care nu vrea sa pape.
Am vazut si pozele cu Bazucu scump si frumoasa papusica a Andorei!
Frosa,Anne, Ionella si sa fie puiutii sanatosi!
Anamari, poate scapa micutul Liam de colici si tu cu mai multe nopti dormite!
Adela, bine ai revenit
Lorena intru si eu la capitolul dureri ingrozitoare de spate, nu mai am scapare, la cat o car pe alintata in brate. Eu am luat voltaren de cateva ori, ma simteam mai bine dar nu pentru mai mult de o zi, insa nu e o solutie de adoptat pe termen lung, nici nu cred sa existe una...poate doar masaj nonstop, dar de unde?
si sanatate multa tuturor!
Yasmeen
aissa spune:
Neata fetelor si pupici celor care nu au dormit sau care au dureri de spate (si eu am dar e jenant sa ma plan ca la mine principala cauza e greutatea).
Ale s-a trezit la un moment dat azi-noapte, nu stiu cat era ceasul dar ma tot striga (nu, nu "mama" ci "e" ca e putoare ) si eu o asezam in pat ea imi arata piticii de pe perete si trebuia sa ii zic cine sunt(deja si eu si Tony ii spunem ca o poveste: tom, jerry, micky, donald, twety si piticii si iar si iar...), ma rog, am facut asa de cateva ori apoi nu mai stiu, eu m-am trezit acum si ea inca doarme...
Oricum, din alea 3 categorii de copii a mea intra sigur la copii cuminti. Daca nu cumva e una de copii puturosi si fraieri, acolo ar fi sigur locul ei . Nici nu stiu daca v-am zis cum a mancat ieri la pranz...parca nu. Ii dau fix 4 lingurite dupa care incepe sa scuture capul. Calm, cu zambetul pe buze i-am desfacut gura cu o mana si i-am bagat o lingurita, apoi a mai deschis ea gura cateva lingurite, iar am fortat eu....si tot asa aproape tot castronul. Asa ca daca si azi merge figura (nu a plans, nu s-a speriat, a luat-o ca pe o joaca) inseamna ca nu mananca de lene. Dupa primele lingurite se "satura" si o ia cu joaca.... Dumnezeule...
Ana eu acrituri nu i-am dat ca pe noi nu ne vede mancand penttru ca mancam doar cand doarme ea, dar nu stiu ce reactie va avea si chiar sunt curioasa. Suc de portocale bea dar numai cand vrea, adica nu mereu, uneori imi bea tot, alteori o gura, si alteori nu deschide gura. Azi as incerca ceva ce am auzit desi...nu stiu daca e bine, si anume sa ii dau suc de portocale la trezire pe stomacul gol, cica ar face kk... Insa acidul ala pe burta goala...ma pune pe ganduri. O sa ma consult cu tati la trezire.
Va pup acum, profit de somnul lor sa imi fac de cap.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
andora spune:
Neata fetelor...
Alta noapte cu maraieli la noi... Am adormit pe la 1 ca ieri toata ziua nu dormise decat 15 min si seara am lasat-o cu mama pe la 19 sa mergem sa luam lapte - dupa 30 min ne-am intors si Gogo dormea imi venea s-o cert rau pe mama, care zice "vai, saracuta, a pus capul pe perna si-a adormit instantaneu" Normal ca i-a ajuns copilului somnul Avantaj mama dezavantaj noi si vecinii adiacenti
Ionella bine ca trece, poate are efect si siropelul cel gustos la ginericu' cel hiperactiv Si sotul meu exact de 3 sapt tuseste si nu trece cu nimic, cred ca o dam si noi pe siropelul vostru
Ana hihihi si lui Gogo ii plac maslinele si mai ales castravetii murati, i-a descoperit la turta cand finutul de 1 an jumate rodea de zor la ei,dar nu i-am mai dat decat de 2 ori Adaugam la gusturi ciudate - ceapa, a supt odata o ceapa verde 5 min asta vara, dupa aia n-a mai avut ocazia. Hihi, tare Stefanutul cu sertarele tale
Andreea, mai esti o dulce, ai fost de coma cu pozele... Eram la intalneala in parc cu fetele din cartier tot de pe DC dar ce mica era Gogo... bine ca mai seamana
Anamari pai eu vreau poza cu braduuuuuul!!!!! Sper sa treaca perioada de "bebe" cu bine, poate o sa va ocoleasca colicile, noi n-am avut deloc de ex, iar tu sa ai aceeasi rabdare si forta c pana acum Sper ca e bine Timea, stiu ca a cazut, dar parca zicea ca e totul ok... sa dea Dumnezeu sa fie si ea si burticuta....
Cybip mai saracuta de tine... de la 4? Uffff.... fara cuvinteSper sa treaca si spatele.... sper sa nu zic prostii dar la mine parca nu mai e asa crunt (cu exceptia catorva momente de efort cand e f naspa) de cand merge singura si nu o mai ridic decat rar...
Aissa ce bine ca a papat Ale ieri... sper sa mearga joaca azi.. La noi functiona "avionul" cand nu vroia sa pape, sau hraneam alte papusi si o mai pacaleam si pe ea... sau ma faceam ca bag lingurita intr-o mancare "interzisa" dar asta merge mai mult la pofticiosi... Pupaceste scumpica mica Cu portocala, la noi de ex nu conteaza cand i-o dam, ca oricum face kk dupa aceea, a mers de mica figura... la fel cu iaurtul...
Va pup ca plange, pa!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Mada spune:
buna fetele,
frosa, pupam sa treaca gatutul mai repede.
pufi iti doresc sa-ti iasa actele, sa reusesti sa pleci si cat mai repede cu putinta. sotul tau a terminat medicina? am si eu o matusa care a dat rezidentiatul anul asta la cj si a luat la med de fam, cica fuse greu de tot, ea a fost eleva, studenta numa de 10.
adela, bine imi pare ca ai mai intrat si pe aici, eu vazusdem niste poze de la ziua Inutei, cand ai scrius la papaica pt bebei, si am vazut atunci si curuletul bubos...
Chiar Inuta ce mai face? mami scrie-ne ceva
Am vazut poze cu bazuc, Gogo si Robert si Alma numai si numai copii frumosi si destepti aici.
aissa, smechera fatuca ta, bine ca manaca si asa, mie nu mi-a mancat apeopwe nimic o luna jumate, si acum stiu ca pe 6 noiem a papat doar un cremwurst toata ziua si asta la 8 seara cand ne-am intors noi de la un botez, plus tata seara,atata nimic la pranz, nimic dimineata.
Lorena eu am cazut la munte pe gheata acum cativa ani si cred ca mi-am fisurat noada, m-a durut vreo 3luni de parca ma taia cineva , apoi incet incet a trecut, ai cazut cumva, iti mai amintesti? de regula dr recomdata repaos la pat si antiinflamatorii, altceva... nimic gips nu se prea poate pune
ana la fel si eu cat a dormit ea mi-am facut curat in sertare ca altfel...
va pup,
eu nu reusesc sa scriu ziua ca e gramada pe mine, acum doarme inca... aseara la 11,30 s-a culcat, bine ca nici mie nu imi era somn...
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
andora spune:
Mada Inutza cred c-a plecat la Valcea cu parintii, ultima oara era racita cand m-am intalnit eu cu Aniela si ziceau ca pleaca.... dar ca poate intra de acolo sa ne spuna ce mai fac
Mai am uitat sa ma plang de ceva : BAIA De vreo 3 saptamani-o luna urlaaaaaa... cand atinge apa cu picioarele. Nu stiu, parca i-ar fi frica, de stat in fund nimic, pe cap sa nu auda, de fapt totul e bine daca nu se afla in apa, cu mainile se joacaaaa iar pe fata o spal fara maraieli, dimpotriva. Nu e fierbinte, nu are iritatii, nu stiu de la ce e. Ati patit asa? ce sa fac????
Inchei ca incep sa fiu enervanta cred
SARBATORIFERICITE