The Best of aug-sept-oct 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 7
Mada spune:
aissa, am primit un mesaj pe mail ca la bebelusul tau au toata gama de Novalac, stiu ca tu folosesti si cautai intr-un timp.
andora, o fi doar intr-o pasa mai nasoala, Ilincai nu ii este frica deloc chiar nu pot sa ma spal nici pe maini fara ea, eu o mai pun cu picioare pe capacul de wc si o las sa se balaceasca in chiuveta, asa a mancat si sapun acu cateva zile, incearca asa din joaca sa o reobisnuiesti.
sau intr-o galetusa pune apa calda si las-o sa se joaca apoi bag-o in baie.
eu i-am mai facut si dimineata baie si la pranz nu mai conteaza, doar sa nu plec de acasa, se calmeaza daca are nervisori.
poate seara e prea obosita cine stie
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
andora spune:
Mada ai dreptate, poate e prea obosita seara.... E ciudat ca de cate ori vede apa curgand tot striga "apa" pana o las sa se joace, deci cu manutele nu are probleme... ii place sa se "spele" pe dinti, sa se joace cu jucariile de apa... cred ca o sa ma bag eu in cada poate asa o conving ca nu e nici un pericol . A mai mers o chestie, era barbatu-meu plecat si am spalat-o in fata oglinzii de la baie si a ras mereu....
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
aissa spune:
Mada multumesc mult de informatie, intru chiar acum! Deocamdata am facut pact cu o farmacie sa imi aduca constant, dar stii cum e, ma pot trezi ca au uitat....
Andora imi pare rau ca nu v-ati odihnit. Eu ar trebui sa trec in caiet evenimentul: s-a trezit Ale la 9 fara 20. Si asta ca m-am foit eu in dormitor. Culcata de la 7 jumate aseara. Bine, cu pauza aia de peste noapte despre care nu pot spune prea multe ca nus tiu cat a durat.
Cu sucul de porto la noi nu merge, i-am dat ieri suc de la 2 mandarine si a facut kk mult mai tarziu si doar 5 bile, deci nu cum ma gandeam eu.... Mai incerc si azi.
Aniela e la Valcea am vorbit cu ea intr-o seara si a zis ca vin de Craciun acasa. I-am zis si eu ca sper sa mai poata intra pana atunci. Stiu ca i-a facut vaccinul Inei deci banuiesc ca nu mai era racita.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
pufymic spune:
Neata fetelor!
Mey ce matinale sunteti!....Cybip saraca de tine ne-ai intrcut pe toate!
Si noi am avut noapte cu urlaturi, si acum dimineata am verificat cauza(adica maseluta de care va tot zic de aproape o luna(!!!!!)) si se simte un coltisor, de vazut inca nu m-a lasat sa ma uit in gurita lui, ci numai asa pe pipaite am dibuit-o!Ufffff ca taaare greu ii mai ies dintii la puiul meu!
Anamari cred ca nu ti-e usor, draga de tine! Lasa ca acusi trece anul si atunci ai deja copii mari, care se vor juca impreuna(nu vor fi tot calare pe tine ca acum)!
Chiar asa, oare cum e Timeea?
De Cali nu cred ca v-am spus ca nu se simte prea bine, si cu toate ca revenise la sv sapt. viitoare renunta si sta acasa. Burtica ei creste, bebelina e activa. Menny e si el neastamparat ca multi bebeloi de aici, si calare pe Cali.
Mada asa-i cum zice Andora de Inutza, e plecata la Valcea cu parintii pe perioada sarbatorilor(nu stiu dc si Revelion). Zicea Anielas ca mai intra de acolo cand poate sa ne salute.
Si da, Ovi a terminat medicina anul trecut insa nu si-a dat rezidentiatul(nici atunci nici anul asta), deoarece s-a angajat ca reprezentant medical ca avem nevoie de bani(salariul de rezident e mic si nu ne-am descurca, mai ales ca stam in chirie....)
Andora si noi avem o problema la baie, dar nu asa mare ca a voastra: bazucu meu nu face baie decat in picioare! Nu-l pot convinge sa stea in fundulet sub nici o forma!Dar ai rabdare ca le trece lor si faza asta si-si revin!
Ana, mortal Stefan al tau cu castravetii si maslinele!
Andreea multumesc!(de urari)
Lorena mi-a placut ideea cu "reuniunea" aia pentru copii!Si m-a distrat cum te-ai chinuit sa-l iei de acolo!Da' chiar asa: de ce n-ai lasat copilul acolo sa se joace daca i-a placut asa mult.....si sa te intorci peste cateva zile , odihnita, dupa el(glumeam)!
Am fost aseara in Selgros, si i-am luat carti cu animale(cartonate)si cu fructe, si nu mai stiu ce, 4 bucati cu 110 000, pe cand din librarie am luat una cu 100 000!Si i-am luat si saniuta de lemn, cu invelitoare pentru picioare si spatar(pt. bebei), cu 700 si ceva de mii(pun poze mai incolo dc vreti sa vedeti cum arata)!
Si am mai luat o gramada de cadouri la nepotele, si la restul lumii(adica frati, parinti), si cu asta ne-am achitat de cadourile de sarbatori!(si ne-am scapat si de banii mei)!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pufymic spune:
Am pus 3 poze de ieri, dintre care ultima e "beton" rau de tot!In Yahoo!
Pupici!
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Naty spune:
Scriu si eu repejor ca nu-mi vad capul de treaba.
Ieri am stat intr-o intalnire de la 1 la 8 seara, de nici nu mai stiam cum ma cheama.
Offff, de abia astept sa se termine luna asta ca am capiat.
Pufy succes cu Irlanda! In ce oras ar trebui sa pleci? Tinem pumnii sa obtii job-ul daca asta iti doresti.
Andora aceeasi problema o avem si noi cu baita. Acum vreo luna ma plangeam aici ca dintr-o data Dodolina nu a mai vrut sa faca baie, de unde era topita dupa asta. Am incercat in toate chipurile, pentru un timp (o sapt) i-a placut la dus, dar acum a luat-o de la capat cu tipetele, se prinde de mine ca o maimutica si cu mainile si cu picioarele si tremura toata, mi-e si mila de ea!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
lorena_andreianu spune:
Ioana, SUPER poza!
As fi vrut eu sa "scap" de el, ar inchideau femeile alea acolo si nu-l vedeam prea bine!
Mada, nu am cazut, ci cauza ar fi nascutul. Am facut radiografie in vara, cand de fapt s-a declansat durerea, si a reiesit ca vertebrele coccisului sunt spatiate intre ele si ultima e spre interior, facand un unghi de 90 grade... deci ceva de genul L. E inexplicabila toata treaba... Cert e ca am facut cateva sedinte de masaj si reeducare si n-a dus la nimic bun, mai precis noada mea e acum pe o parte si ultimul oscior tot in interior... Sa vedem ce zice si dr asta... reumatologul... Scuzati fetelor ca am intrat in detalii dar asa ma stresaza toata treaba asta...
Of si sa va zic de Tzontzonel... si-a prins degetul inelar in usa... e prima data cand i se intampla. O ora a plans, dar plans din ala de ma luase si pe mine, ca nu stiam ce sa-i mai fac. S-a culcat plangand. Am observat ca a inceput sa i se cam rotunjeasca buricul degetului... si are o dunguta rosie... ce sa-i fac? i-am pus decat o compresa rece. Pot sa-i dau cu ceva? Aveti vreo sugestie??? Please, please!!!
si Miron Radu (06 oct. 2004)
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
ionella3003 spune:
buna, fetelor!
anamari, felicitari pt. micul liam mancaciosul! Pupici lui, liei si lui alex! cum a cazut timea, e grav? oare ce mai face?
andora, eu intru in cada cu alex cand ii fac baie (doar cu picioarele) sa-l pot tine bine ca, la cat e de neastamparat, mi-e teama sa nu cada - se ridica in picioare, se lasa in fundulet, se intinde dupa sampon - n-are stare. Ii place la nebunie, insa a avut o perioada cand a facut nazuri la baita, dar i-a trecut repede...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
lorena, compres cu apa rece i-am pus si eu, tocmai a patit minunea acum un sfert de ora, si-a prins un degetel in usa de la birou! tot asa i-a ramas dunguta pe deget, insa nu i s-a umflat. Acum a adormit, mititelul, plangand!...
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Am pus 3 poze de ieri, dintre care ultima e "beton" rau de tot!In Yahoo!
Pupici!
Poze Yahoo
e mortal, piticul!!!
ALEX cantaretul