The Best of aug-sept-oct 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IOANA,ce dulce e Alesio...se pare ca seamana cu tati,nu?...si poza cu "sunt in puta goala" e mortala,ce dulce rade el...sa va traiasca piticul!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

scumpele,si la Deva ninge,am iesit cu Giulieta 10 min,bine imbracata,pe balcon si tare se mai minuna ea,nici nu a mai vrut in casa,cu plansete ce lacrimi am reusit sa o aduc inauntru.Doamne multam ca e bine,ieri nu a mai facut febra deloc dar siropelu tot il dau la fiecare 12 ore.Bine ca si-a revenit gaza ca ma pierdusem cu firea ,zau.Va pup si fug.Sa stiti ca eu va mai citesc dar nu am chef de scris si nici timp prea mult.V-am pupit pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirela si multumim de complimente!Da, seamana bine de tot cu ovi bazucu meu!

Anne ma bucur ca ai revenit on line!Dar spune-ne mai multe despre voi!Cum e Giulia?Ati fost atunci la dr?Ce a spus ca are?Multa sanatate la frumoasa mica!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Anne, ma bucur mult ca Giulia e bine acum.Sanatate multa piticei si tu sa nu mai treci prin asa ceva!
Pufymic, chiar ca e scump tare Alesio (l-am vazut si eu iar, in poze, of course).Inca o data iti urez multa bafta in realizarea planurilor voastre.
Eu mai inainte am blocat toate dulapurile preferate ale Almei ca deja scotea sufletul din mine domnisoara. Acum e suparata pe mine ca nu poate da jos aparatorile (inchizatorile).Si ghiveciul preferat i l-am ascuns dupa canapea ca ieri a scurmat de vreo 10 ori ca un excavator in el.
Trebuie sa fug cu domnisoara afara ca nu ma mai inteleg cu ea. Pupici tuturor,

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Adela ce ma bucur ca avem vesti de la tine. Chiar ma intrebam de ce nu mai scrii ... . Sarbatori fericite.

Noi ne-am pricopsit cu un rosu in git ... iar nu am dormit noaptea .... ce sa mai .... nu vreau sa ma mai pling .. in rest totul bine
Al meu plimba toata ziua prin casa hainele (adica face ordine), este inebunit dupa mop si aspirator si din cind in cind si dupa jucariile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

anne33, multa sanatate giuliei! si noi am iesit 10 min afara, a dat un pic cu nasucul de frig si de fulgii de zapada (ce-i drept - destul de anemici) si acum a adormit... iar ne chinuie o masea, maseaua cu nr. 3...

adela, bine ai revenit! multi pupici andreiului mic!

aissa, tocmai ma laudam aseara ca a adormit la 9; la 10 s-a trezit si-a mai adormit la 1!!!!!! Bineinteles c-a dormit pana la 8 cu trezire din ora in ora... mama lor de maselute! sper sa pape ale mai bine azi si sa va linistiti si voi!...

andora, multumim pt. detalii! sper ca alex sa-l mosteneasca pe tat-su ca eu nu sunt in stare sa desenez 2 linii la fel!... sunt un antitalent din punctul asta de vedere! Am eu alte talente, in schimb!

offf... alex tot tuseste, se fac 3 luni de acum... i-am schimbat deja 2 tratamente, i-am dat si sirop de patlagina, acum am trecut pe sirop de brad cu propolis, c nu mai stiu ce sa fac... nu-i curge nasul, nu are febra, doar tuseste...

fug la treaba, mai vb!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Adela bine-ai revenit, pupici lui Andrei si tie si lui Yannick, sunteti niste frumosi, v-am vazut in pozele de la petrecere
Pufy hehehe ce mandru e tati de flacau, are si de ce Mai sper acum din tot sufletul sa poti pleca si sa rezisti , iar dupa aceea sa aveti casuta voastra unde va mai avea sigur loc si o surioara pt Alesio sau inca un blondut cine stie...
Frosa sa va treaca rapid rosu-n gat si sa nu se manifeste urat
Ionella pupa ginericu' .. uf nasol cu tusea asta.. noua nu ne-a trecut decat cu Eurespal acum o luna...
Anne ma bucur tare mult ca suntet mai bine ca atunci ne-ai speriat rau... sa nu se mai repete
Mai avem si noi cteva poze de azi de prin casa...
Gogosica mi-a adormit exact cand vroiam s-o scot afara... asa ca-mi fac de cap Va pup si somnic usor bebici!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danyce multumim de complimente si urari!Sa dea Domnul sa reusesc sa plec!

Frosa, Ionela multa sanatate la bolnaviori!

Andora ce scumpa e Gogosica ta cu codita in varful capului!Ce scumpa e in poza aia in care rade(mi-a zis mama sa rad)!Multumesc pentru gandurile bune si urari!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pufy saru'mana
Ionella uitai sa te intreb ce-ti mai face tie ochiul.. pupici
Mandruta mea a dormit 15 min la pranz, am fost afara, acum asteptam pe tati cu papa pe foc. Mai... de cate ori trecem pe langa vreun magazin de paine Gogoasa mea infuriata vede si striga "papa" pana-i iau Infometata nu e dar e pofticioasa la culme...mai e cineva asa?!
Inchei abrupt ca ma doare capul de mor si nu mai curg ideile Va pup!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Si la noi e belea cu poftele! Sa te tii!

Azi am fost la un fel de programel pentru copii. E o reuniune pe saptamana si sunt copii de varsta alor nostri si se joaca, apoi la sfarsit le canta tantiile. A fost si o pauza de "masa" cu biscuiti. Pai ce? fiu-meu mananca 2-3 o data... si era foarte amarat ca n-a primit decat unul...

Altfel, a fost super incantat sa vada copii. S-a jucat cu toate cele si mai nasol a fost la plecare ca nu reuseam sa-l smulg de acolo. A fost efectiv lupta... nu va mai zic de plansete si rusinea mea...

Andora, parca pe tine te durea noada intr-un timp. Ce-ai mai facut? Eu ma duc la reumatolog peste o saptamana ca e nasol rau de tot...

Adela, bun revenit printre noi.

Azi m-am uitat la pozele tuturor!

Pupici multi de la noi.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput