The Best of aug-sept-oct 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 4
cybip spune:
Buna seara mamici si piticuti!
Noi ne laudam cu inca o noapte dormita pe sfert si cu nervii intinsi la maxim.
Stie cineva cand se finalizeaza perioada dintzoasa? ca eu imi iau lumea in cap, nu mai rezist....
Pufy bafta multa si sa va iasa asa cum vreti voi!
Ana am eu Cd-ul cu pricina dar nu l-am cumparat din Ro.Si sa stii ca aceeasi reactie are si piticuta mea, danseaza tare haios.
Yasmeen
elyanne spune:
Anu' asta cadou pt. bunicile lu' Meme... calendar cu Meme.
Pentru restu' lumii inca n-am nici o idee... Sa vedem ce imi iese in cale cand mergem la cumparaturi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726" target="_blank">Bazar pentru Alex
andora spune:
Neata fetelor!
Aseara n-am mai intrat insa acum hop din pat pe tastatura ... ca sa va anunt ceva ce poate nu stiati.....
[
NIIIIIIIIIINGEEeee
[
Hihi, si maimuta mea doarme si n-am cu cine sa impart si eu bucuria..... Multa minte mai am , dar vreau sa ninga macar pana la pranz asa frumos sa iesim afara sa vad ce figura face Gogo... ca a mai nins o data anul asta dar eram in casa...
Cybip tinem pumnii la iesit dinti ca sa dormiti si voi normal... Noi din fericire de 2 nopti dormim, cu episoade de maraieli nervoase ca nu are loc sa se intoarca plus doua sculaturi Gogo in picioare asa dormind !!!?!
Ionella pai tre' sa-i dezvoltam dom'le aptitudinile artistice lu' ginerica fiindca maimutei mele ii plac desenele taaare mult... Asa ca sa-ti zic,. tablita magnetica e in parcul Moghioros cu 60000, dar vreau sa-i iau din aceea cu culori, am vazut in Carrefour si cred ca au si-n Cora. Asteptam rezultatele , noi n-am ajuns inca decat la baloane... plus alte forme nedefinite pe care ea insa le denumeste "bbbrrrrrummmm" sau "titzi" (fetita)
ieri dupa ce am venit de la vaccin m-a pus sa caut pe net despre Trimovax daca e adev. sau nu ca "poate da autism" , concluzia e in coada de peste, dar s-ar parea ca totusi nu.. voi stiti ceva? A mai facut cineva Trimovax? E vreun pericol? ca ma napadira grijile...
Ati vazut ca s-a deschis Disney Baby in spit. Euroclinic? M-am uitat pe www.eurokids.ro/" target="_blank">site si e tare frumos... bani sa ai
Va pupic acum!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
aissa spune:
Cybip desi eu dorm sa zicem toata noaptea, sunt rare cazurile cand se trezeste urland (dar se mai intampla) tot m-am saturat de dinti. Ea a inceput tarziu si au iesit intr-una, doar dupa primii sase a fost o pauza de 3 saptamani.
Si nu m-ar supara maraielile (desi uneori nu stiu ce sa mai fac) cat lipsa apetitului. Ieri a mancat toata ziua laptele de dimineata si de seara, la pranz sa zicem (cu indulgenta) juma de castronel si 180 de iaurt. Am incercat pe la 6 sa ii dau putina para si mi-a tras una la lingurita de mi-a zburat din mana asa ca am renuntat. Refuza total sa deschida gura. Si simt ca o iau razna, mancarea e buna, ii place, nu vrea sa manance, asta e problema.
Andora si Ale se ridica in somn in picioare, in fund, intr-o rana (asa pe-un cot). De aia si ma "plang" ca desi ea doarme toata noaptea eu nu am reusit inca, de cel putin 5-6 ori ma scol sa o asez, sa o invelesc, sa ii dau suzeta.....
Cat despre tablita, cu ce scrie creionul ala? Are vreo substanta ceva (cum e la carioca?)? Ca a mea babaloaica nu va scrie, in mod cert, ci il va manca asa ca vreau sa stiu daca are ceva in varf care ii poate dauna.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God
pufymic spune:
Buna dimineata si de la noi!
Si la noi e zapada mare ca de aseara a nins non-stop! Numai ca nu e f. frig asa ca s-ar putea sa se cam topeasca....
Andora te rog ceva dar sa nu te superi: vezi ca ti-ai pus prea multi mosi si stelute de zapada la semnatura si latesti pagina....daca poti sa mai scoti cateva stelute sau mosi ti-as fi recunoscatoare ca taaaaaare greu mai citesc acum(am si monitor mic )! si sa nu te superi!
Noi am dormit acceptabil azi-noapte, asa ca nu stiu ce sa cred....poate a iesit maseluta bazucului.....inca nu ma lasa sa verific!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
andora spune:
Hihihi, Pufy, cum sa ma supar cand m-ai rugat asa dulce.... sa te uiti daca acum e bine, daca trebuie mai am de unde taia
Aissa deci si la "somnambulism" seamana maimuticile noastre mai ma gandeam cu mancatul.. A mea aseara de ex a mancat legume+carne+piure+gris cu lapte pe la 21.30 iar dupa 15 min ne-am pus si noi sa mancam tot piure cu snitele de soia si s-a oprit la 20cm de masuta noastra si din "papa, da!" n-o opreai, deci a papat si de la noi. Ale nu e pofticioasa? Ati mancat de fata cu ea si sa n-o bagati in seama? Poate vine si vrea si ea... zic si eu , desi cred ca ati incercat toate metodele...
Despre tablita - creionul ala are magnet in varf, ar tablita presupun particule din acelea de fier care se aduna dupa magnet, si Gogo era cu el in gura mult la inceput - mai ales daca vedea ca i se spune ca nu-i voie. Daca n-o bagam in seama il scotea dup;a o vreme singura, sau daca -i ziceam ca e urata cu el asa (ea e tare mandra cand ii zicem ca-i frumoasa)
Pupici si pofta buna la bebici. Pufy sa spui ca mai tai
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
SARBATORIFERICITE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
CRISMIR spune:
Si la noi NINGE,dar e cam cald afara sa se depuna....insa zilele astea au tot anuntat ninsoare si grade putine,cine stie,poate se va depune pana la urma
IOANA,bafta multa sa iti iasa cum vtrei cu plecatul!..dar va fi tare greu,nu vreau sa te speriu sau dezamagesc...iti zic din proprie experienta ca va fi cumplit de greu...sper sa rezisti,sa va faceti ce v-ati propus... multi!...bafta sotului!
AISSA,creionul acela nu la face rau cu nimic...si Robert il v-a baga in gurita,sunt sigura...dar eu am vazut la fetita unei prietene si l-am studiat.
Si noi suntem cu nopti cam nedormite,agitate si ca si voi cu "somnambulism",stam in orice pozitie ridacata dar dormind...offffffff.....dintii astia...sa treaca o data ca eu sunt zombiiiiiiii...te inteleg perfect CYBIP, si nervi de otel iti doresc!
ELIANA, cadoul,!
Eu deja am terminat de cumparat cadourile,nu vreau sa las pe ultima saptamana,e prea aglomerat...si am avut de luat vreo 8...asta e...parinti,socrii,frati,cumnati,fini....dar imi place sa fac cadouri,asa ca nu a fost greu doar costisitor,insa e Craciunul,nu?
si sanatate la toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
pufymic spune:
Avem poze noi pe Yahoo!!!!
Adela bine ai revenit!!!!!!!!Sper sa nu mai fie certuri pe aici sa nu mai aiba nimeni motiv de tacere!Ce scump e Andrei!Si ce multe stie si el!Tot blondut e si el(am vazut pozele de la petrecerea Inei) Eu acum il intarc pe Alesio ca mi-e frica sa nu devina prea dependent de tzatza(si nici nu mai puteam sa-l alaptez ca mi-a fost tare greu)...tie nu ti-e frica de asta?
Andora te ! E bine asa(cred), o sa vedem la pagina urmatoare ca asta a ramas lata de la fulgii de ninsoare (nu cei din semnatura)!
si ma bucur ca nu te-ai suparat pe mine!
Mirela sunt constienta ca va fi extrem de greu....mie acolo fara ei, lor aici fara mine....dar efectiv nu avem alta solutie!Abia ne descurcam acum, stam in chirie, ne e foarte greu.....asa ca trebuie sa facem ceva sa fie mai bine!
Sper din suflet sa reusesc sa plec!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
CRISMIR spune:
IOANA, multi,sa sti ca apreciez tare mult oamenii care fac sacrificii pt a le fi mai bine in viitor desii vor suferii enorm acum(te inteleg perfect)...va doresc tot binele din lume!
ADELA,....ce dor imi era de tinesi de dragul Andrei...ce dulce este si ce mare s-a facut, si lui, si numai bine va doresc!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
aissa spune:
Andora mersi de lamuriri, cred ca pun tablita pe lista lu' Mosu. Cat despre pofte n-ai sa vezi, nu o intereseaza decat daca e paine, grisine sau pufuleti. Sunt singurele chestii pe care le cere.
Asta e.
Cristina si Ale
Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God