Detoxifierea organismului (2)
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_b spune:
maca- 354.000 un flacon cu 90 de tablete, suficiente pentru o luna...inca nu-mi dau seama daca sint scumpe, pentru ca e prima data cind le iau si daca isi vor face efectul voi spune ca pretul e ok, daca nu...o sa mi se para cam mult cit am dat...
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
ileana spune:
Servus,
Ieri am reusit sa beau 1.5 l de apa...pot sa zic ca a fost un cosmar...am facut carare pana la buda, (noroc ca am stat acasa) si senzatia de "plina"tot timpul...este mai greu decat credeam...
nora2005 spune:
Ileana, ai spart gheata, greul a trecut... gindeste-te cit de bine ii faci organismului tau dindu-i apa atit de necesara lui 

...te vei obisnui 

...gindeste-te ca daca nu le dai apa rinichilor, iti vei imbolnavi si ficatul..de ce ? rinichii nu vor mai functiona corespunzator, pentru ca au nevoie de multa apa, iar ficatul tau va fi obligat sa preia functiile rinichilor...in timp...se va produce ceea ce nu-ti doresti...iar tu vrei sa fii sanatoasa, nu-i asa?
Totul depinde de noi si de vointa noastra.
Nu-i asa ca acum ti-e sete ? ![]()
Daniela, o sa caut si eu maca.
Nora
ileana spune:
? Dar de la consumul asta de apa, obosesti?
Ma doare tot, si as dormi 10 ore...si de vineri nu am facut nimic...de abia ma misc prin casa...
Astazi doar 1 l.
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by ileana
? Dar de la consumul asta de apa, obosesti?
Ma doare tot, si as dormi 10 ore...si de vineri nu am facut nimic...de abia ma misc prin casa...
Astazi doar 1 l.
ileana
Nu e de la apa. Eu cind sunt obosita si am de lucru (intelectual, nu fizic) beau multa apa si-mi trece, imi revin...

Nora
arinna spune:
Ileana,
...poate ti-a scazut tensiunea...si eu am patit o data...mi-a dat sa beau apa inainte de o ecografie si am baut fortat, cred ca mai mult de jumatate de l...am ametit rau, mi-a fost greata...unei prietene i s-a recomandat sa bea doua pahare cu apa ca sa-i scada tensiunea, dupa ce i-a fost luata si era prea mare....asa ca presupun ca de-aia ai stare de oboseala...incepe si tu treptat..cateva pahare pe zi...si eu ma chinui sa beau...e foarte neplacut sa bei daca nu ti-e sete...cu apa plata ma inteleg ...minerala sa n-o vad...si nici nu face bine in cantitati mari...
Ia-o usor...
Si se pune orice lichid...mai ia si lapte...fa-ti cate un ceai cu care te impaci mai bine...ia cate o gura d apa plata cat mai des...Altfel e greu...Important e sa-ti amintesti ca trebuie si sa ai sticla la indemana...
dpop spune:
Ileana
intr-adevar se une orice la consumul de apa, si supe, si lapte, si sucuri, orice lichid ingerat. cat despre manifestarile pe care le descrii, pot fi un efect secundar al detoxifierii, de care s-a mai discutat, pt ca atunci cand se dizloca toxinele acelea poti avea tot felul de reactii pana se elimina grosul...
ileana spune:
Servus,
Da, pot sa adaug si starea de greata....
Nu , obosita nu sunt, sau nu eram...ca astazi am plecat la 4 dimineata la Cluj, si m-am intors deja...parca sunt "batuta"..
Dar astazi am doar 1 pahar de apa...de acum ma apuc de baut...