Detoxifierea organismului (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cu gelul de aloe cum e cura? A facut cineva? La ce e bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by crini

Cu gelul de aloe cum e cura? A facut cineva? La ce e bun?

Mami de fetita (1999)si baietel (2004)

Citeste aici: http://www.natura.md/html/2005/09/28mn2.php

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Iti dai seama ca-mi trebuie si detoxifiere, ca daca nu beau lichide...si vreau sa fac cu argila, ca sa am regula:
1. Dimineata un pahar de apa cu argila
2. inainte de masa principala un pahar de apa cu argila.
Si asa reusesc sa beau 2 pahare de apa...si poate ma ajuta si argila..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by ileana

Servus,

Iti dai seama ca-mi trebuie si detoxifiere, ca daca nu beau lichide...si vreau sa fac cu argila, ca sa am regula:
1. Dimineata un pahar de apa cu argila
2. inainte de masa principala un pahar de apa cu argila.
Si asa reusesc sa beau 2 pahare de apa...si poate ma ajuta si argila..

ileana

numai doua pahare pe zi? Eu beau 2-3 litri sigur...de apa...ce-ati crezut ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Ileana,

...cum sa faci cura de detoxifiere numai cu doua pahare de argila? Trebuie sa cureti rinichii, intestinele, sa te hidratezi...asa eram si eu...dar trebuie neaparat sa incepi sa bei mai multa...sa tii si un regim alimentar cat de cat... si apa cu lamaie cui o lasi?

Mergi la inceput

Pai'renuntam la apa cu lamaie cand ma apucam de apa cu argila...bine c-am citit...ma duc sa beau un pahar cu apa, ca de azi dimineata, de la al cu lamaie, n-am baut nimic...
Credeti-ma, sa beau o saptamana 2 pahare de apa/zi...face chef corpul meu...

Mergi la inceput

Ia uite aici...de cand trebuia sa ne gandim la detoxifiere...

http://www.eva.ro/frumusete/articol457.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Drept sa va spun, tot discutind cu voi mi s-a facut din nou pofta sa trec la cure si diete. Eu am 1.67m si 53 kg, deci sint cam sub greutatea optima. in cazul meu dieta trebuie sa aiba la baza alimentatia cu mai multe proteine, din pacate eu nu prea maninc lapte, oua, carne. Laptele ma baloneaza, ouale nu prea imi plac iar carnea o ocolesc. In fine, de la 1 ianuarie am inceput cura mea anuala cu argila pe care eu o tin timp de 4 luni pe an. Mi-am cumparat de la farmacia naturista un preparat care se numeste MACA si cu care eu impusc mai multi iepuri pentru ca e si adaptogen- reda echilibrul natural al organismului, restabileste echibrul hormonal, este energizant fizic si mental si reduce oboseala cronica, pe linga toate astea rezolva si problemele de fertilitate. In plus, am gasit un sirop foarte bun pe baza de polen si care in ciuda pretului de numai 64.000, e foarte bun, dupa numai 6 zile de cind il iau ma simt in forma si mi-a revenit apetitul. Eu voiam sa iau polen dar nu-mi placea gustul si faptul ca trebuia indelung mestecat...Asa, cu siropul e mai usor. Citez de pe eticheta: "va ajuta in caz de oboseala, slabirea memoriei, caderea parului, riduri, piele imbatrinita, stres, boli degenerative, spasmofilie, denutritie, anemie, lipsa poftei de mincare. Este binevenit in caz de scadere a vitalitatii sexuale, in perioadele de examene sau in cazul in care organismul este supus eforturilor intense". Mie mi s-a parut ca suna foarte bine asa ca l-am cumparat.

arinna,
abia acum am inteles cit de delicata este problema ta. Intr-adevar, in cazul tau, argila este contraindicata. Sper sa gasesti o rezolvare pe termen lung. daca voi afla ceva care sa te ajute in acest sens, te voi anunta deindata.
nora,
sa ne dai de veste despre rezultatele curei tale cu orez si usturoi..
ileana,
daca te gindesti ca oamenii sint facuti din aproape 70% apa, mi se pare un autosupliciu ca nu bei apa suficienta , cel putin 1,5 litri pe zi, optim 2 litri sau mai mult. Iti supui organele unui mare chin, in special rinichii. Fa un efort si bea fortat apa, pina te obisnuiesti. Sau si mai bine, bea ceaiuri, alege acele ceaiuri care iti plac ( de exemplu ceaiul verde cu lamiie si miere e delicios!). Oricum, nu lasa lucrurile asa...Si, inca ceva, cura cu argila nu are un efect deplin daca nu e respectata intocmai : apa argiloasa se ia de 3 ori! pe zi, inainte cu jumatate de ora de mesele principale. Logica este ca dupa ce ea ajunge in stomac, in contact cu mucoasa gastrica se formeaza o substanta care ajuta alimentele digerate ulterior sa traverseze tractul digestiv cu multa usurinta, antrenind toate toxinele odata cu ele. Timp de 3 saptamini, de 3 ori pe zi!, facind astfel, se creaza un automatism al organismului. De aici, e suficient sa iei doar o data pe zi, dimineata. Cite 2 sau 4 luni.
Revenind, bea apa sau ceaiuri, OBLIGATORIU. Altfel, rinichii tai, vor ceda, intr-un fel sau altul.

si bine ne-am regasit in 2006!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

studiati un pic si asta: www.vindecare.go.ro

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Servus,

Serios vorbind, daca eu reusesc sa beau toata saptamana asta 2 pahare de apa pe zi, este o mare realizare...si as fi incantata.
Noroc ca va citesc seara, ca-mi aduc aminte ( ca acum) si ma duc sa-mi pun un pahar de apa.
Ziceam ca de 2 ori pe zi, de argila, ca mananc doar dimineata ceva, si dupaaniaza/seara, masa principala...avand 2 mese pe zi...m-am gandit ca de 2 ori argila...
Ar fi o idee cand fac cura cu argila sa reusesc sa beau 3 pahare de apa..1 cu lamaie si 2 cu argila...
Trebuie sa comand argila...
Eu nu pot sa beau ceiuri....am baut ceaiuri de 32 ori in viata mea, numai cand eram pe moarte...sunt niste chestii de care nu o sa ma mai ating...iar ceaiul verde imi pare un cosmar...nu stiu cum puteti spune ca are gust fain.....am o mare problema cu ele..
Beau 2 -3 cafele pe zi, daca astea se pun la lichide, ca le beau extrem de tari...
Maca, nu este scumpa?

Mergi la inceput