Detoxifierea organismului (2)
Raspunsuri - Pagina 5
nora2005 spune:
Buna dimineata 
Eu m-am apucat de..cura cu orez si usturoi, pentru detoxifiere+ gel de aloe vera.
Nora
ileana spune:
Servus,
Hai ca m-ati prins si pe mine cu subiectul asta.
Doua intrebari:
1. Cum se face cura cu argila? As face si eu, mai ales daca ajuta si la slabit.
2. Gelul de aloe? De care? De la Aloe Vera, sau merge si alt tip? Cum?
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by ileana
Servus,
Hai ca m-ati prins si pe mine cu subiectul asta.
Doua intrebari:
1. Cum se face cura cu argila? As face si eu, mai ales daca ajuta si la slabit.
2. Gelul de aloe? De care? De la Aloe Vera, sau merge si alt tip? Cum?
ileana
Buna dimineata !
Despre cura de argila cititi aici:
http://www.terapii-naturiste.com/terapii_naturiste/argiloterapia/cure.htm
si aici:
http://www.terapii-naturiste.com/terapii_naturiste/argiloterapia/argila_as.htm
Gelul de aloe e cel de la ALOE LIVING. Foarte bun! Daca vrei, iti recomand cum sa cumperi !
Nora
ileana spune:
Servus,
Merci mult.
Ma apuc de studiat. Stiu ca erau mai multe "tipuri"de luat argila...studiez.
De Aloe, asta-mi era frica, ca-i gel din cel scump...Cam cat costa? Este 1 L, nu?
Pana atunci, tot molipsita de voi, de astazi m-am apucat de apa cu lamaie dimineata...
nora2005 spune:
quote:
Servus,
Merci mult.
Ma apuc de studiat. Stiu ca erau mai multe "tipuri"de luat argila...studiez.
De Aloe, asta-mi era frica, ca-i gel din cel scump...Cam cat costa? Este 1 L, nu?
Pana atunci, tot molipsita de voi, de astazi m-am apucat de apa cu lamaie dimineata...
ileana
Argila ia de Mircea Bocan. E cea mai buna pentru cura interna. Vreo 150.000 1/2 de kg. Gelul da, asa e, e cam scump, dar merita. Cam 700.000 lei un litru, cred...Eu l-am luat de ceva vreme, dar poti afla de pe net cit costa.
Succes !
Nora
ileana spune:
Studiat...l-am citit si pe Dl. cu argila...cred ca o sa cumpar de-a lui...
Mai astept putin, ca am vazut ca exista o perioada de interdictie la cura cu argila, si ca trebuie de 21 zile...si ma apuc! Pana atunci....apa cu lamaie, dimineata.
nora2005 spune:
quote:
Studiat...l-am citit si pe Dl. cu argila...cred ca o sa cumpar de-a lui...
Mai astept putin, ca am vazut ca exista o perioada de interdictie la cura cu argila, si ca trebuie de 21 zile...si ma apuc! Pana atunci....apa cu lamaie, dimineata.
ileana
La ce interdictie te referi ?
Eu fac ...altfel: pun 2 linguri in 2 litri de apa plata si beau acea apa...de argila toata ziua, cind mi-e sete...si cind nu mi-e...Eu oricum beau 3 litri cel putin intr-o zi...de apa...vreau sa spun...
Nora
ileana spune:
Servus,
Ma refer la a nu urma cura de argila in timpul ciclului menstrual.
lA MINE, ASTA ESTE PROBLEMA VIETII...daca nu beau apa ca-mi aduc aminte, pot sa treaca saptamani, fra sa beau 1 pahar de apa.
Asta este motivul principal pt. care vreau sa fac o cura...ca sa ma fortez sa beau si ceva lichide...
arinna spune:
Ileana, daca-i mai mult pentru lichid, gaseste ceva mai gustos, ca ceaiuri neindulcite...argila nu e chiar o delicatesa ...daca o iei, ia-o cu alt scop-de detoxifiere- si cu paharul, ca nefiind nici bautoare de lichid,poate nu rezisti prea mult...Si ai grija la "faza constipatiei" pe care o poate da..daca nu bei suficient lichid sa n-ai probleme!
Si eu trebuie sa beau 2-3 l de lichid pe zi, nu reusesc chiar atat, da incerc...ceaiuri cat mai placute,apa plata la discretie...