Detoxifierea organismului (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

interviu interesant cu nenea Bocan, din formula as:
http://www.terapii-naturiste.com/terapii_naturiste/argiloterapia/argila_as.htm

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

quote:
Originally posted by Loma

(...) dupa ce am adunat mai multe feluri de argila din Romania, Elvetia, British Columbia (...)

Argila pentru tratament intern? Poti sa-mi dai detalii, te rog (de unde, cat costa)?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Arinna eu citisem pe internet ca in cura cu argila se recomanda la inceputul tratamentului sa bei in paralel si ceai laxativ, pana la normalizarea tranzitului. Nu iti recomand tie, stiu ca ai probleme, insa la celelate fete....

cum ai rezolvat-o cu nodulasii aceia la axile, stii ce as face eu, as pune argila ca si cum iti faci masca, eu mi-am pus pe sani chiar inainte de CM, cu doua zile ca ii simteam tensionati si f. incarcati, m-am scapat la inghetata si cioco ... si a doua zi deja a fost super ok.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

LauraB. gasesti argila la magazinele cu plante si tot felul de tincturi, gen Nutrition house din Mall-uri.

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Am aceeasi problema ca atunci cand m-am chinuit sa beau apa...de aseara ma dor picioarele de lesin ( ieri nu am facut nimic...nu cautati motive ascunse).
Cu apa stau mai bine arrina, sau cel putin sper...cand iau argila...pana imi fac curaj..beau un pahar de apa...asa ies 6 pahare de apa pe zi X 200 ml...iese ceva...mai beau un pahar daca-mi aduc aminte+ 2-3 cafele ( nu scrie la tratament sa renunt..si nici nu as pute)...poate ma mai lovesc de o ciorba...e stau uman...aveam saptamani in care nu beam apa...
In afara de durerea de picioare nimic altceva ( poate ieri am simtit putin fierea, dar cred ca era autosugestie, de frica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

celor care nu stiu cum sa bea mai multa apa

tehnica mea

fiindca aproape toata ziua sunt la servici, tehnica se aplica la servici .
necesar: 1 sticla de 2 litri de apa plata, un pahar (mai mare, minim 250 ml), (semi-)transparent .
buun, deci primul lucru cand ajungi la servici, pui apa in pahar. paharul trebuie sa stea fix in fata ochilor tai, adica undeva unde sa-l vezi mai tot timpul. si cum vezi ca este apa in el, cum bei. paharul trebuie sa fie tot timpul cu apa in el
pur si simplu iti creezi un reflex de a bea apa, te gandesti ca nu poti lasa apa in pahar.
pana cand pleci acasa, sticla trebe sa fie (aproape) goala.
daca chiar crezi ca nu mai poti bea, gusta ceva f. dulce sau sarat, si o sa-ti trebuiasca apa iarasi.

Mergi la inceput

Tehnica inaplicabila in cazul meu...eu bantui toata ziua...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

ileana, pai se poate adapta. umbla cu o sticla de jumate dupa tine. fiindca e asa deranjant sa tot tii sticla dupa tine, o sa fii motivata sa o bei mai repede

Mergi la inceput

Nu-i o idee rea...totul este sa nu o uit in masina...am purtat toata vara o sticla cu mine, la modul asta...
Pot sa zic ca nu am probleme mari in a bea apa aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

ileana, eu spun ca ai sa fii foarte multumita de tratamentul cu argila, chiar daca e argila de pe Luna Glumesc, desigur. Si daca e mai rosiatica si contine fier, cu atit mai bine. Cum am mai spus, eu am terminat cura de 3 saptamini cu doze dimineata, la prinz si seara iar acum iau numai dimineata. De data asta vreau sa o tin 6 luni, mie imi face foarte bine si mi-a reglat tranzitul intestinal si in mod clar se cunoaste pe fata mea, tenul a devenit mai luminos ( in mod obisnuit era cam tern...) si pot spune ca am si bujori in obrajori, ceea ce o bucura pe mama mea care imi facea mereu observatie ca nu ma mineralizez si vitaminizez suficient...
Cit despre durerea de picioare, pot fi mai multe cauze si nu e rau sa mergi la un medic. Si sora mea se plinge tot timpul, la ea e din cauza circulatiei pe care si-a dereglat-o purtind tocuri de 14 centimetri de cind avea 14 ani ( ca sa nu mai spun de durerile din coloana...) Deh, cind esti tinar, nu-ti dai seama. Asa mergeam si eu cu tocuri, minijupe si in toiul iernii, fara caciula pe cap si acum ma chinuie reumatismul, sinuzitele si bolile de oase. Cind mai vad cite o fata de 18 ani cu salele dezvelite in blugi cu talie joasa chiar si pe frigul asta, ma trece cite un fior...
Si mama mea imi tot spunea cind eram si eu ca ele, ca o sa sufar daca nu ma ingrijesc...avea si o zicala favorita: " de ce porti, lele, chelbe-n cap.../daca-i moda, ce sa fac?"
Hai c-am deviat de la subiect! Scuze...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput