Mamici din Arad...??? (39)
Raspunsuri - Pagina 9
flavia ramona spune:
Diana, scuza-ma, felicitari pentru fetita. Ma bucur pt tine, sa fii o mamica mereu fericita.
Da, am ramas insarcinata fara inseminare, fara stimulare, fara nimic. Chiar stateam de vorba la inceputul lunii si spuneam ca vom merge la o noua inseminare prin ianuarie-februarie.
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
La multi ani, Alina!
La multi ani, Linda! si tie un bebe cit mai curind.
Flavia, cumm te simti? somnoroasa? Mie in primele luni imi era tare somn...
Diana, hai da-mi un sfat. De cind merg fetele la gradi o tinem tot in muci si tuse. Acu tusesc de citeva zile de mama focului si nu stiu ce sa le mai dau. Acu luam Prospan...Cind am fost la dr ne-a mai dat Bromhexin, Ambroxol, Stodal. Singurul care mi s-a parut a avea rezultate e Humex. O prieten dr, mi-a spus ceva de Erdomed, dar nu le-am dat...
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Wow ce vesti bune pe-aici!
Am ajuns si noi pe la 17, a fost super, ne-am simtit foarte bine.Joi cand am mers drumul a fost groaznic, mergeam cu 40 la ora.Azi era perfect curata soseaua, am citit pe net ca urmatoarele zile va ploua.
Flavia, felicitari, sa ai o sarcina usoara ai un bb sanatos! M-a emotionat si pe mine cand am citit mesajul tau.
Diana, felicitari pentru fetita! La Vladut i-ai spus ca va avea o surioara?
La multi ani Alina!
La multi ani Linda!
Mai avem de despachetat, am dus toata casa cu noi. Revin mai tarziu sa mai citesc pe-aici.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Alinush bine ai revenit! Si noi am avut drum plin de zapada cand am mers si cand am venit (de) la Craiva, dar numai intre Craiva si Bocsig, si pe portiunea aceea am mers cu 20-30 la ora.....de credeam ca nu mai ajungem in Arad in graba!
Noi avem poze noi si pe pagina lui Alesio si in Yahoo!!!!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
flavia ramona spune:
Salutare fetelor,
Cristina mi-e somn, dar nu cred ca e de la sarcina inca. Asa am fost si saptamana trecuta. Nu am nimic in afara de dureri de sani si faptul ca merg des la toaleta.
Am fost azi la dr mea de familie ca sa-mi dea sa-mi fac analizele si o sa le fac dupa sarbatori cred. Astept ziua de maine sa-mi spuna dr ca totul e in regula.
Intrebare ??? Lisa se pare ca va face varicela. Eu am facut in copilarie si as vrea sa stiu daca se mai poate face odata sau mai bine evit contactul cu ea. Si atunci cat sa evit?
Ioana, e un dulce Alesio, vad ca ii place in zapada.
Gabi, distractie placuta de Revelion si sa aveti un an mai bun. Sa schiati si pt noi.
alinamoro spune:
Ceau fetelor.
Eu azi sunt libera, joi si vineri lucrez. Azi lenevesc pe-aici pe la PC ca demult nu am avut timp sa citesc.
Flavia, teoretic nu ar trebui sa mai faci varicela daca ai avut, dar mai bine sa eviti contactul cu Lisa(cam 2 saptamani). Poti face Zona Zoster care e data de acelasi virus ca varicela. Nu stiu ce sa zic, poate intra Diana si iti spune mai exact.
Te asteptam cu vesti de la medic.
Ioana, si voi tot asa greu ati mers? Groaznic!
Am vazut pozele cu Alesio, e tare scump.
Gabi, distractie placuta si sa aveti multa zapada! Asteptam multe pozeeee!
Fetelor, nu v-am spus ieri ca la Tinca a venit mosu si ne-a adus multe cadouri(la Dragos). Dragos i-a spus 1 poezie, 2 cantecele, s-a urcat in brate la el, l-a pupat pe barba si i-a pus multe intrebari(de unde vine?, cu ce a venit?...), era foarte destins.A primit laptopul de care v-am spus ca l-am cumparat de la Metro, un robot foarte sofisticat si inca unul mai mic, niste hainute si dulciuri(de acestea nu a fost foarte incantat ca el nu prea mananca dulciuri).
Eu am primit un parfum si mi-am facut eu cadou un palton.
Pacat ca nu pot sa pun poze, nu am avut aparat digital acolo, am facut cateva si cu telefonul, inca nu stiu cum au iesit ca nu le-am descarcat.
Voi ce-ati facut de Craciun?
pozici
serbarea de Craciun
maggda spune:
Ceau fetelor, ce de vesti pe aici!!!
Flavia ma bucur tare mult pt voi.Sa va ajute D-zeu sa aveti un bb sanatos si care sa va aduca numai bucurii.Frumos cadou v-a adus Mosul.
Diana felicitari pt fetita.
La amandoua va doresc sarcina usoara si tot binele din lume.
Gabi distractie placuta!
Ioana super pozele cu puiutzu.
Eu sunt de noapte saptamana asta si de Revelion avem musafiri de la Oradea (verisori primari ai lui Danutz) asa ca vineri dimineata merg la mami sa gatim ca musafirii sunt mancaciosi .Sunt niste oameni extraordinari, ma bucur tare mult ca vin la noi.Biutza a primit de la Mosul parintilor mei un caine mare pe care toata ziua il poarta cu ea, e innebunita dupa el, noaptea e langa pat sa ne pazeasca .Va pun 2 poze cu cutzulache.
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
Claudelu spune:
Cu mii de scuze pentru intarziere
ALINA
LINDA
Magda, ce mi-ai tras-o EU am crezut ca Bia a primit un caine adevarat si surpriza, cand ma uit pe poze ce vad, un caine mare de plus
ALina, ce fain de voi ca ati avut zapada! Si ce mos bogat ati avut voi
Gabi, un AN NOU fericit! Distractie maxima la Predeal!
Flavia, aceleasi simptome le-am avut si eu...ma dureau sanii ingrozitor...eu in schimb am avut o stare de somnolenta continua!
Diana, tu cum te mai simti??
Li, voi pe cand un bebe?? Claudia ce mai face??
Ioana, ce scump e Alesio si ce mega ningea afara! Va invidiez!
Avem si noi poze de la Craciun
Acum ma chinui cu Raul sa-l culc, pentru ca azi s-a trezit la 12 si acum n-are chef de somn...pai si normal daca mama denaturata nu l-a trezit cand a trebuit...mi-a fost mila de el, ca dormea frumos si plus ca mie de la 6 mi-e tare rau, am din nou diaree
Claudia&Raul (01.04.2004)
alinamoro spune:
Clau, am vazut si pozele voastre. Raul e un scump, imi place tare mult freza lui.
A vrobit cu mosu, nu i-a fost frica de el?
Magda, wow...ce super e catelul!
pozici
serbarea de Craciun
Claudelu spune:
ALina, n-a vorbit cu mosu, nici nu l-a pupat, nici in brate n-a vrut...dar important e ca n-a urlat A vrut doar sa-i fure cadourile
Claudia&Raul (01.04.2004)