Mamici din Arad...??? (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

ALina, n-a vorbit cu mosu, nici nu l-a pupat, nici in brate n-a vrut...dar important e ca n-a urlat A vrut doar sa-i fure cadourile

Claudia&Raul (01.04.2004)

Baiat destept, stia el ce-i mai important, cadourile!!!

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salut fetelor, sper ca v-ati simtit bine de Craciun! Noi am petrecut ajunul si prima zi cu pietenii si apoi am mers 2 zile la Timi.

Flavia, multumesc de raspuns. Ma bucur inca o data pentru voi, mai ales ca a venit, asa ca o mica minune! Sarcina usoara si bebe sanatos! In legatura cu varicela, daca ai avut atunci poti sa stai linistita si chiar sa intri in contact cu bolnavi de varicela, nu se intampla nimic. Zona zoster poti face oricand scade serios imunitatea ta, indiferent ca vii sau nu in contact cu varicela sau zona, se reactiveaza virusii care "dorm" in timne, merg de-a lungul nervilor unde sistemul imun nu-i distruge si dau ZZ.

Cristina, Prospanul si Erdomedul imi sunt relativ putin cunoscute, oricum amandoua sunt medicamente ptr. tuse. Eu zic ca poate ar fi mai bun un tratament de genul Bronhovaxomului pentru o oarecare crestere a imunitatii si poate o vizita la alergolog.

Alina, deci Dragos s-a inteles bine cu mosul! Cred si eu doar e baiat mare!

Clau, bine macar ca nu s-a speriat, Vladut sigur asa ar fi reactionat, de asta am renuntat la idea cu Mosul anul asta...

Fetelor, eu ma simt bine, in continuare mi-e somn de numa, dar cu Vladut ii cam greu sa te odihnesti, stiti si voi cum ii...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (18+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!!!

Clau am vazut si noi pozele(eu cu Alesio in brate), si taaaare scump e Raul!
Se vede ca e mare deja ca n-a urlat, ca bazucu a urlat cand l-a vazut pe mosu si ii tot facea pa, pa!

Magda fain caine de paza aveti!

Eu ieri m-am tuns si m-am vopsit(cu sampon).....dar de vopsit nu-s prea incantata....!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Buna dimineata.

Diana, m-am tot gandit cu varicela si am zis ca mai bine stau deoparte de sora-mea si de Lisa, asa mi-a zis si dr mea. Mai ales ca eu cu imunitatea sunt cand si cum.
O intrebare care ma roade de ieri, am fost la cineva si a venit o tanti cu zona zoster (care a zis ca nu e contagioasa), nu am avut contact cu ea, ci doar cu o alta peroana din anturajul ei, dar totusi sunt putin speriata. Am citit ca in mod normal daca am avut varicela este putin probabil sa fac zona zoster, dar nu imposibil si ca de obicei copii fac varicela iar adultii zona zoster. Sa ma alarmez sau nu? Sa nu radeti de mine, dar la cat imi doresc bb-ul asta orice mi se pare aiurea.

Ziceai Diana ca bb este o minune si chiar este. Sa va povestesc si voua ca nu cred ca v-am spus.
Acum cam o luna jumatate sotzul meu, care nu ia niciodata pe nimeni la stop, a vazut un domn pe marginea drumului, a trecut de el si dupa ce a trecut i-a spus soferului sa opreasca sa-l ia. Era o seara foarte friguroasa. Soferul lui s-a mirat pt ca de cate ori ii mai spusese sa ia pe cineva nu a vrut. S-a dovedit ca dl era preotul din Horia. Pe drum a inceput sa-l intrebe una si alta, daca e casatorit, daca are copii, etc si apoi a inceput sa vorbeasca cu el ca si cand ar fi stiut problema noastra, fara insa ca Sorin sa-i spuna ceva. La plecare i-a dat busuioc, unul pt masina si unul pt mine sa-l pun sub perina si i-a spus sa ne intalnim peste un an si sa-i spuna ca avem un copilas. A venit acasa foarte convins de ceea ce i-a spus parintele si m-a pus sa pun neaparat busuiocul sub perina. Si uite ca acum minunea s-a intamplat si CRED ca preotul a adus minunea in casa noastra.
M-am interesat de el alaltaieri si am aflat ca are cancer si ca nu se stie cate zile mai are de trait, vreau sa va spun ca e tanar, are vreo 30 de ani doar, dar eu ma rog la Dumnezeu sa faca o minune si in cazul lui. E un om credincios asa cum nu multi preoti sunt si as vrea ca Dumnezeu sa-l tina in viata pt a putea aduce bucuria si in sufletul altor oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Pentru ca nu stiu daca mai intru maine va doresc la toate

UN AN NOU PLIN DE IMPLINIRI Un an nou mai bun, cu liniste in suflet si multa sanatate.

Eu cred ca nu mai reusesc sa merg la dr pt ca tipul cu care trebuia sa merg mi-a tras clapa. Asta e. Asa e sa fie. Voi merge dupa sarbatori. Daca reusesc printr-o minune sa merg va voi scrie maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia, parerea mea e ca n-ar trebui sa-ti faci atatea probleme...vezi ca psihicu joaca un rol important in sarcina!
Si interesanta intamplarea cu preotul din Horia, poate el v-a adus minunea asta!
Un AN NOU fericit iti doresc si o sarcina cat mai usoara!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ceau fetelor!
Flavia, asa cum azis si Clau, nu te mai stresa atat, vei vedea ca totul va fi bine cu sarcina si peste 9 luni ne vei povesti de bb.
Interesanta povestea cu preotul...imi pare rau ca e bolnav si e asa tanar.Ma rog si eu la Dumnezeu sa-i dea sanatate si sa se vindece,El poate face o minune.
Un An Nou fericit si tie, sa fiti fericiti si sa se nasca cu bine bb-ul vostru.

Clau, tu esti libera?

Ioana, nu ne pui poze cu noua freza?????

Eu azi am stat la lucru pana la 17(de obicei stau pana la 13-13,30) ca avem inchiderea de trimestru si de an, nasol...foarte multa hartogarie.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Fetele odata cu venirea noului an va doresc voua si intregii familii tot binele din lume,multa sanatate,fericire-n suflet,toate dorintele sa vi se implineasca!!!

Pupici!!!

P.S.-Noi ne pregatim ca maine plecam la Arieseni.Pe Fabi o sa o las la maica-mea,sper sa rezist fara ea pana duminica.Va pupam pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Fetelor,va multumesc pentru urari!!!
Flavia,ma bucur enorm pt. tine si iti doresc o sarcina usoara si si tie Diana!

La toti va doresc UN AN NOU fericit,plin de impliniri si bucurii!!!!

Va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor nu stiu dc mai apuc maine sa intru(eventual sa citesc....), asa ca va doresc de pe acum ca anul care vine sa fie unul muuuuuuuuult mai bun decat toti de pana acum, sa va aduca muuuuulta sanatate, intelegere in familii, pace in suflete, dragoste multa si impliniri pe toate planurile!
Sa ne "revedem" cu bine la anu'! Va pupam dulce!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput