Mamici din Arad...??? (39)
Raspunsuri - Pagina 11
alinamoro spune:
Ceau fetelor.
Eu am lucrat si azi pana la 12, apoi am lenevit pe-acasa, am si dormit ceea ce n-am facut de mult timp. Probabil si vremea asta mizerabila e de vina, n-am nici un chef. Parca nici nu sunt sarbatori daca e asa timpul.
Maine dimineata plecam si noi la Tinca, acolo vom face Revelionul, la finii nostri, vor mai fi cateva familii.
Ati vazut ce timp nasol e in toata tara?
Va doresc si eu un AN NOU fericit, multa fericire si multe, multe impliniri in anul 2006.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
Claudelu spune:
Fetelor pentru ca maine nu cred ca mai am timp sa intru va urez de pe acum un AN NOU cat mai bogat, mai fericit si mai linistit! Sa ne vedem cu bine in 2006, mai buni si mai sanatosi!
Va pup si ma bucur ca e al treilea Revelion pe care-l petrecem impreuna!
LA MULTI ANI!!!!!
Claudia&Raul (01.04.2004)
maggda spune:
LA MULTI ANI!
Multa sanatate, un an nou plin de realizari si tot binele din lume!
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
cristinacsa spune:
La multi ani!
Un an nou plin cu realizari pt voi si familiile voastre, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Va pupam,
Cristina si gemenutele
--
http://cristinacsa.bei.t-online.de
DianaR spune:
La multi ani si toate cele bune in anu' care vine!
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (19+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
pufymic spune:
LA MULTI ANI 2006!!!!!!LA MULTI ANI VASILE!!!!LA MULTI ANI TUTUROR!!!!!SA AVETI UN AN MINUNAT!!!!!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
alinamoro spune:
La multi ani fetelor!
Va doresc multa sanatate in Noul An si toate cele bune.
La multi ani Vasile!
(si Calin e Vasile!).
Noi am ajuns acuma seara, ne-am distart bine, ne-am simtit bine...a fost super.Ne-am culcat la 6,30 azi dimineata, Dragos s-a culcat pe la 3, dar si atunci cu scandal, nu a vrut nicicum. Au mai fost 2 copii si s-au inteles tare bine, nici n-am avut treaba cu el, noi am stat linistiti.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Mey fetelor nou ne-a si facut un cadou anul nou, adica lui Alesio: o maseluta!Si se pare ca si caninul de langa ea vrea sa iasa!....nu va mai zic cu ce maraieli se intampla "evenimentul"...!
Si avem poze noi!!!!....de dinainte de revelion, in timpul lui si dupa!(in albumul de pe yahoo)
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pau spune:
La multi ani tututror,an nou fericit si tot ce va doriti sa se implineasca.Noi ne-am distrat super de revelion,dar Paula ne-a facut o surpriza dimineata,cu bubite .Are varicela,si vom sta in casa cam trei saptamani.va pupam pe toti.Nico si Paula.