Mamici din Arad...??? (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Flavia, felicitari! Ma bucur tare mult pentru tine. Asta da cadou de Craciun.
Diana, fain , banui ca fetita va doriti. Felicitari, acu trebuie sa va ginditi la nume sau l-ati ales deja?

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

DIana, felicitari pentru fetitza!

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Flavia!!!!! Felicitari! A fost asa, natural, sau inseminare? Oricum ma bucur enorm ptr. tine!

Cristina
, fetita ne doream. Inca nu avem nume ptr. ea, am avut unul stabilit inca decand eram gravida cu Vladut, dar prietena mea buna care naste in martie a ales ptr. fetita ei un nume aproape identic, asa ca mai ne gandim.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (18+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia felicitari!!!!!!
Sa fie intr-un ceas bun!

Ce veste minunata acum de Craciun! Ma bucur enorm de mult pentru tine!Cand am citit mesajul tau aveam lacrimi in ochi.....imi imaginez emotia ta....Doamne ajuta sa fie bine cu voi cu amandoi(ca sunteti 2 acum)!

Diana felicitari si voua pentru fetita!Si sa ai sarcina usoara in continuare!

Noi acum cateva ore am venit de la Craiva , unde este o zapadaaaaaa!O sa pun si poze maine cred.
Craciun Fericit inca odata!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia felicitari. Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau! Ma bucur foarte tare pentru voi! Sa fie intr-un ceas bun!
Diana, felicitari pentru fetita!
Si eu vreau o carliontata mica.
Sper ca ati petrecut bine!
Eu miine merg la lucru, ca am de terminat ceva.
Miercuri mergem la munte. Abia astept. Mai trebuie sa imi cumpar schiuri ca nu mi-am gasit inca.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi prin Selgros nu ai fost?Parca pe acolo am vazut schiuri! Drum bun la munte si distractie maxima sa aveti....si poate te intorci cu carliontata micuta in burtik!

Am pus poze in albumul de pe Yahoo cu nametii!!!!!...si cu bradul!
Pupici!

Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,
cu intirziere va doresc si eu Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si impliniri!!!!!

Imi pare rau ca eu asa de "des" intru pe aici dar de cind cu jobul si apartamentul nou nu mai am timp de internet.

Flavia,felicitari,ma bucur enorm de mult pt. voi!!!!

Diana,felicitari pt. fetita!!!!

Gabi,distractie placuta si poate vii cu o "cirliontata" mica in burtica!

Ioana,ii sigur acuma cu jobul?Ca ce o sa lucrezi?

LA MULTI ANI tuturor celor ce si-au serbat ziua si nu le-am urat "La multi ani"!!!!
Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine in anul care vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina La multi si fericiti ani!
Iarta-ma ca acum mi-am dat seama ca nu ti-am urat in 24, dar am fost zapacita.

Linda Sa fii iubita si sa ti se implineasca si tie dorinta cea mare.

Va multumesc pentru urari. Saperam sa fie bine, momentan suntem coplesiti de veste si de sentimente. Inca nu am anuntat familia pana nu merg la medic. Joi seara voi merge la medic in Ungaria, ca e de garda dr la spital si vrea neaparat sa ma vada inainte de sarbatori. Azi dimineata am mai facut un test si cea de-a 2-a liniuta se vede mult mai bine. Ne rugam sa fie totul bine de acum inainte si multumim lui Dumnezeu pentru minunea noastra de Craciun.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FERICITI LINDA! Multa sanatate iti doresc di fie ca minunea cea mult asteptata sa apara si la voi cat mai repede!

LA MULTI ANI FERICITI ALINA!!!!(si mii de scuze ca am intarziat si eu cu urarea.....dar intelegi si tu cum e in "febra" pregatirilor de sarbatori...) Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta! si pe Dragos!

Flavia iti tin pumnii sa fie bine la Szeged!

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Linda!

La multi ani Alina!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (18+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput