Mamici din Arad...??? (39)
Raspunsuri - Pagina 7
claudia_maria spune:
quote:
Originally posted by claudia_maria
Ceau fetelor,chiar daca nu am mai scris de mult am intrat sa va spun si eu"CRACIUN FERICIT!" multa santate si sa va aduca mosul de toate.
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
pau spune:
Am intrat doar sa va spunem si noi CRACIUN FERICIT,sa va bucurati fiecare de ce va aduce mosul,multa sanatate,caldura in suflet impreuna cu cei dragi.Va pupam.Nico si Paula.
DianaR spune:
Fete dragi, Craciunul nostru va fi cu siguranta unul mai fericita, avem un motiv in plus, am aflat ca bebe 2 e fetita!
Nu cred sa mai apuc sa intru, asa ca va urez din toata inima Craciun fericit, linistit si imbelsugat!
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (18+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
flavia ramona spune:
Acesta e mesajul pe care l-am scris la alt subiect, dar il pun si aici sa-l cititi si voi si sa aflati o veste buna:
"Nu am uitat sa vin sa va dau vesti ........ astazi 24.12.2005 avem doua teste cu II liniute ..... sunt beata de fericire ... tot am stat si am calculat ca de fapt trebuia sa-mi vina ieri ciclul, nu azi, asa ca am cumparat aseara un test Ozone si l-am facut dimineata. In scurt timp a aparut si cea de-a 2-a liniuta mult dorita, chiar daca mai pala la culoare, dar este.
Am tot citit ca pot fi si teste fals pozitive, asa ca am fugit repede la farmacie, am avut si un accident cu masina, am alunecat pe gheata si numai D-zeu stie cum m-am oprit inainte de un pom, m-am speriat putin, dar am mers mai departe. Am cumparat de data asta un Clear Blue, de la Sensi Blu si am ajuns repede acasa si din nou a 2-a liniuta, mai pala, dar este sigur.
Am luat telefonul si am sunat-o pe dr mea de familie, care mi-a spus ca este ferm convinsa ca e sarcina.
Acum 10 minute l-am sunat pe dr meu din Szeged si m-a felicitat, mi-a spus ca ma astepta joi la control, la clinica.
Asadar, cu voia lui Dumnezeu vom avea un BB peste 9 luni. Sunt euforica, nu pot spune ce simt, va doresc sa simtiti si voi bucuria testelor pozitive.
Ah, sa va spun cum a reactionat al meu ... l-am intrebat daca a fost cuminte anul asta, sa vedem daca mosul ii aduce ceva si apoi i-am aratat testle si ce credeti ... a spus ca stia el ceva ..., apoi i-am spus ca totusi mosul mai are un cadou pt el (i-am luat o lenjerie de pat cu Dinamo, ca e dinamovist) si stiti ce m-a intrebat?! Sunt DOI?????????/
Inca mai am dureri "surde" de burta, dar fara dureri de sani. Se poate intampla orice, dar noi ne rugam la Doamne Doamne ca minunea asta sa tina 9 luni."
alinutza13 spune:
Flavia !!!
FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
SA DEA DUMNEZEU SA FIE SANATOS,FRUMOS SI CUMINTE!!!
URAAAAAA!!!
Claudelu spune:
FLAVIAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Nu m-am putut abtine...crede-ma sunt cu lacrimi in ochi de fericire! Doamne ajuta sa fie cu ochi! Ce mult ma bucur pentru tine!
FELICITARIIIII!
Ce veste minunata acum de Craciun!
Claudia&Raul (01.04.2004)
Claudelu spune:
Fetelor azi am primit pe net un mesaj ce mi-a mers direct la suflet si vreau sa vi-l transmit si voua din tot sufletu!
"Reteta pentru un an bun 2006: Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune, mândrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stress. Se împarte fiecare luna în 28 - 31 zile, dupa caz, astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte veselie si umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, o priza de bun simt si ... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug! Preparatul gata facut se împodobeste cu un buchetel de curaj si încredere în sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, la o ceasca de cafea învioratoare si cu încredere inepuizabila în Dumnezeu! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om."
CRACIUN FERICIT!
Claudia&Raul (01.04.2004)