Mamici din Arad...??? (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Alina .La fel va dorim si voua.Multa sanatate si implinirea tuturor dorintzelor.

Maine ma apuc de abia sa fac curatenie in toata casa.Am nororc ca am un sotz care ma ajuta mult la curatenie.Sper sa si terminam,adica sa ne lase ingerasul sa terminam.Am fost ieri in Piatza mica si ne-am luat bradutz,din ala din Danemarca am vrut noi sa ne luam,am gasit unul dupa lungi cautari,abia astept pana sambata seara sa-l impodobim si sa se trezeasca Fabi sa-l vada.Na bine fetele,va las ca Fabi a mea nu-i curioasa ca eu ma chinui sa scriu aici,nu ma lasa tot imi inchide calc.(dar tot am reusit pana la urma sa va scriu inainte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush drum bun, si un Mos bogat sa vina la voi la toti!Si sa va dea Dumnezeu multa sanatate si fericire!

Alinutza spor la curatenie!

Gabi eu daca nu luam Brocriptin cred ca faceam mastita la cat lapte am avut inca.....asa ca a fost musai sa fac trat.

Flavia deja m-am lovit rau de tot ca-s plina de vanatai si cucuie!Si azi-noapte am dat tare de tot cu capul......

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pau spune:

Buna fetele,scuze ca nu am mai aparut de mult,am fost foarte ocupata ,cumparaturi,curatenie,m-am ocupat pt serbarea de la gradi am tot circulat dupa cadouri la educatoare,cadouri pt famile,pt Paula,si inca nu am terminat.Serbarea la gradi a iesit super,bineanteles pe masura varstei.Va rog sa-mi spuneti cum pot atasa si poze sa le vedeti.va pupam,Nico si Paula.

Mergi la inceput

Nico,pai ai album cu Paula facut in yahoo(sau pe alt site)?Daca ai da un copy la likul de acolo si paste la semnatura ta de aici(dar vad ca nu ai semnatura) si astfel iti va aparea tot timpul cand vei scrie un mesaj.Intri la profil personal si acolo in dreapta jos vezi ca poti sa treci ceva la semnatura,trece-ti linkul care ne trimite sa vedem pozele.Hiii,vai de mine,oare m-am facut inteleasa???.....la ora asta...nu m-as mira.

Pupici!!!
Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia

Poze cu ingerasul scump

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Ioana mersi,desi nu am nici un chef.Poate ma apuca maine chefu de curatenie de vin sa va ajut si pe voi(desi nu stiu care mai ii asa lenesa ca mine).

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia

Poze cu ingerasul scump

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Va spun si eu Craciun Fericit! Si sa vina Mosu' la toata lumea si cu desaga cat mai plina!

Nu stiu dc. mai apuc sa intru ca maine am de facut mancare si prajituri, iar poimaine plecam la socrii si ne intoarcem duminica seara.

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
In sfirsit mai ajung si eu sa scriu. Am fost destul de ocupata zilele astea, au fost si socrii mei aici, marti am avut serbare, nu am poze pt ca Mihai doar a filmat. a fost bine, desi nu prea am vrut sa spunem poezia, l-am vazut pe Mos Craciun.
Alinush, tare dulce e Dragos.Drum bun !
Ioana, nasol cu tratamentul tau.Sper sa scapi mai repede de el.
Pau, ce ati luat in final educatoarelor? Noua nu ne-au cerut bani pt copii, au cumparat ale(banui ca di vreun fond), nu mare lucru, dar oricum... La noi de la 1 ian e 50000 pe zi gradinita. La voi cit e?
Noi miine sau poimiine facem bradul.
Craciun fericit si un Mos Craciun bogat pt copilasii si familiile voastre!
Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor va doresc un Craciun fericit alaturi de copilasii si sotziorii vostrii, sa va aduca Mosul tot ce va doriti!
Acum pun poze de la serbare .
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Sa aveti parte de liniste sufleteasca, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti.

Eu o sa mai intru si saptamana viitoare ca noi vom lucra de marti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Ceau fetelor,chiar daca nu am mai scris de mult am intrat sa va spun si eu"CRACIUN FERICIT!" multa santate si sa va aduca mosul de toate.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput