Mamici din Arad...??? (39)
Raspunsuri - Pagina 5
alinutza13 spune:
M-am lovit un pik de tot la spate,mie mi-a spus doctoritza ca ori am lipsa de calciu ori anemie.Am sa fac analizele sa vedem.
Pupici!!!
gabitzica spune:
Alina, faine poze! E un scump Dragos
Eu nu mai am timp de nimic. la lucru am un stres de plec in fiecare zi cu dureri de burta(la mine asa se manifesta stresul).Azi am avut o zi groaznica, la fel ca toata saptamana trecuta de altfel.
in legatura cu intalnirea, eu zic sa o lasam dupa sarbatori, ca si eu sunt foarte aglomerata saptamana asta.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Vad ca toate cele care lucreaza sunt f. aglomerate ca de sf. de an, asa ca si eu sunt de acord sa amanam intalnirea pana pot toate fetele sa vina(oare cand s-o intampla asta?).
Noi suntem relativ bine, eu numar zilele de trat.care mi-au ramas si de-abia astept sa termin cu el ca tare aiurea ma simt.....
Alesio e destul de agitat si urlator noaptea, asa ca odihna...cam ioc!
Voi ce mai faceti?Puii?
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
flavia ramona spune:
Noi zilele astea am facut pe cumparaturi pt Craciun si cadouri pt cei dragi. Duminica si ieri dupa-masa am fost in Selgros si am lasat o groaza de bani, ca am cumparat si ceva atentii pt cei cu care avem relatii de colaburare mai stranse la firma.
Ieri am reusit sa merg si in Billa, a fost relativ ok, doar ca se gaseau unii sa se opreasca in mijloc si sa stea la povesti.
Am facut bradut la birou si azi au venit niste baieti de la grupul Anatolis la colindat, te treceau fiorii asa frumos au cantat. Am cumparat si un CD de la ei si acum ascult colinzi, sa intru in febra sarbatorilor.
La Lisa nu i-am mai luat de sarbatori laptop pt ca nu mai era oferta, erau scumpe, si i-am luat un catel care canta (asta din partea lui maica-mea) si din partea noastra o trusa cu uscator, oglinda, cordeluta, agrafe, ruj, lac, etc. Ii plac astea mult asa ca stiu ca ii cadoul potrivit.
Cu intalnirea o lasam atunci pana dupa sarbatori.
Gabi, stresul asta o sa ne omoare intr-o zi. Eu cel putin nu ma vad bine. De vreo 6-7 luni am cel putin un cosmar pe noapte, asa ca incearca sa nu ajungi si tu ca mine, mai ales ca lucrii pt altii. Lasa-i in plata Domnului, ca nu merita.
Clau, tu cum esti cu serviciul?
Ioana si eu am tensiunea mica de obicei. Cam 90 cu 60 e la mine, dar am mai avut si 89 cu 47, de s-a speriat asistenta de mine. Ai grija de tine.
Nico tu pe unde mai esti?
Alina, ai un baiat mare ce mai!? Sa-ti traiasca!
pe toate.
maggda spune:
Ceau fetelor!Scuze ca nu am mai aparut dar sunt tare ocupata.Saptamana asta sunt libera asa ca fac curat pt ca nu am mai apucat sa fac de 2 saptamani fiind tot de garda la sfarsit de saptamana.Ieri am facut cele 2 camere de la etaj si baia, sambata am facut tot parterul, mai am de spalat geamurile de la living(o gramada ) si cel de la bucatarie(de 3 m pe 1,5m ).Acum am fost afara sa spal usa de la intrare de mi-au inghetat mainile, acum le dezmortesc .Biuta joi de la 16 are serbarea, promit sa fac poze mai muote nu ca la ziua ei , o sa pun bateriile la incarcat maine sa nu avem surprize.Duminica am fost la Practiker sa cumpar brad artificial ca m-am saturat sa tot dau 800 000 in fiecare an pe brad, noi oricum il tinem in terasa asa ca nu-i bai daca nu are miros.Am gasit italian(norocul meu ca era ultimul, am asteptat sa dea jos podoabele de pe el) de 2m cu 1,6mil, e tare frumos, parca e natural.A fost si cu 1 mil dar se vedea din avion ca e artificial.Fetelor intalnirea o putem face pana in 8 ian cat e Biuta in vacanta ca apoi iar nu am cand, va rog.
Alina e super Dragos!Dar ce educatoare are...
Ioana super copilasul!
Fetelor nu am cizme de piele la copil, fac cu nervii!!!Peste tot sunt cu talpa din aceea notorie de plastic!Am gasit la Selgros ceva super dar aveau doar o pereche numar mic, cum naiba s-au gatat asa repede ca doar merg saptamanal acolo, asta e...
Hai ca v-am innebunit destul mi s-au dezghetat mainile, merg sa spal geamuri pe exterior.
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Multumesc pentru complimente! Sa fiti iubite si sa va traiasca si voua puiutii, iar cele care nu aveti sa va aduca mosu'.
Aseara dupa ce l-am culcat pe Dragos am facut si noi bradul, a iesit super.Am cumparat pana la urma artificial ca am avut o ocazie sa-l cumparam de undeva adus din Germania.E de 1,80 m,foarte fain(am vazut la metro groaznice!),are si ornamente pe albastru si argintiu(noi tot asa l-am facut in ultimii 2 ani), a costat 1.300.000 lei.
Flavia, noi am cumparat laptop, inca nu l-am pus in functiune, trebuie sa cumparam baterii in seara asta si sa-l incercam.
Azi am fost si eu prin oras, mi-am cumparat un costum(fain, zic eu) de la Moda si un palton lung de la Chic. Maine merg cu Calin sa mai cumparam cate ceva si joi dimineata mergem la Bihor.
Ioana, cat mai trebuie sa iei Brocriptin? Eu nu am luat, am intrerupt treptat alaptatul si gata, mi-a fost groaza sa-l iau ca stiam ca te simti rau de la el si scade tensiune. Eu si asa o am foarte mica.
Gabi, Flavia,Clau nu va mai stresati atat, nu-i bine deloc!
Sper sa intru mai tarziu, in ultimele saptamani am intrat destul de rar, nici nu mai reusesc sa citesc nimic, va scriu doar si gata.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Alina si eu am tensiunea mica de obicei, dar acum mai si scade de la trat....iti dai seama ce nasol e....!
Magda spor la curatenie!
Flavia, Clau, Gabi spor la lucru sa sa scapati cat mai repede de stress!
Eu iarasi am cazut(lesinat) azi-noapte! Si de data asta nici nu stiu cum s-a intamplat, cert e ca m-am lovit la cap(de dulap).....offff.....mai am 3 zile de tratament! De-abia astept sa termin cu el ca nu mai pot!Noroc ca nici de data asta nu era Alesio la mine in brate....se vede treaba ca-l pazesc ingerasii bine!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
flavia ramona spune:
Ioana, ai mare grija cu aceste caderi, doamne fereste sa te loveste de vreun colt de mobila sau ceva ascutit. Nu poti sa intrerupi tratamentul acum? De ce trebuie sa mai iei cateva zile?
Alinush, ce harnica esti, deja ai facut bradul! Sa aveti parte de sarbatori pline de lumina in suflet!
gabitzica spune:
Ioana, nasol cu lesinurile astea. Eu zic sa intrerupi tratamentul...
cand l-am intarcat pe Tudor , nu am luat nici un tratament, l-am intarcat treptat, si ultima data i-am dat la 2 zile, dupa care nu a mai vrut deloc. lapte am tot avut , pana nu demult(daca storceam)
ce harnice sunteti voi cu cumparaturile... eu inca nu am luat nimic....
Va doresc sarbatori fericite.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Nu stiu sigur daca mai intru pe forum si maine plecam la parinti. Vreau sa va spun tuturor Sarbatori fericite, sa aveti parte de tot ce-i mai bun si sa fiti fericite alaturi de familiile voastre. Sa fiti cuminti sa va aduca mosul multe cadouri!
Va pup!
Venim marti, saptamana viitoare.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun