Mamici din Arad...??? (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ola fetele!

Alinutza n-ai de ce! Ce mai face Fabi?Mai intra si tu pe la mamici de sept-oct 2004(adica The best of aug-sept-oct 2004) ca asa ne "numim" acum!

Alinush asteptam pozele!

Magda esti figura mare!Pai ziceai ca dupa 18 oricand poti veni la intalnire, si acum gata!Iarasi nu mai vii?Pai fa si tu tot posibilul ca e o intalnire de 2 ore(aprox) nu stam o zi intreaga!
Hotarati-va cand o "punem" de intalnirea aia si anuntati aici cu litere mari sa vada toata lumea(adica si eu)!

Am pus niste poze pe yahoo cu piticu', dar ultima e "beton" rau de tot!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ioana super dragut Alesio!
Cat ati dat pe saniuta aia?? noi am fost sambata trecuta in Selgros da n-am vazut saniuta

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Clau 737 000 lei a fost saniuta si o poate folosi mult si bine!
Tu cand intri pe Yahoo Messenger?Ca poate mai apucam sa vb si acolo!

Pupici!

Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Eu azi nu sunt in apele mele si nu am chef de nimic. Am intrat sa va doresc un weekend placut.

Ioana, e un dulce Alesio.

In legatura cu intalnirea ziceti voi cum e mai bine, ne intalnim chiar daca nu pot toate fetele sau o lasam pe altadata cand vor putea si ele?

Mergi la inceput

Ceau fetelor!

Pe unde umblati?Noi vrem sa mergem la Expo sa vedem ce e pe acolo....va zic cum a fost cand venim!

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Am aparut si noi de la taiatul porcului, a fost un frig...brrr...si zapada... Dragos s-a dat cu sania.
Vad ca nu prea ati avut activitate pe-aici.
Ioana, ce ai vazut interesant la expo?
Cred ca am mai scris, eu nu pot veni la intalnire pana dupa sarbatori, noi plecam miercuri si ne intoarcem miercuri dupa Craciun, deci pe mine sa nu contati.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am pus poze de la serbare, jos la semnatura.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Salutare fetelor!

Alinush am vazut pozele cu Dragos!Bey da' ce l-ai pus la 4 ace!Tare scump a fost!

Eu n-am mai ajuns la nici un expo ca mi-a fost rau noaptea si pe langa asta bazucu a urlat de la 2 pana la 5(noaptea) cand abia l-am culcat...(eu am facut o cadere de tensiune cred si am cazut; m-am lovit la mana -in axila mai exact ca m-am lovit de patutul lui Alesio- si in sanul care si acum mai are lapte in el....si acum ma dor....astept sa se si invineteasca...).
In rest suntem ok!

Avem si poze noi in Yahoo si pe pagina lui Alesio!!!!
Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Ioana imi pare rau pt.ce ai patit.Acum 2 saptamani si eu am patit la fel.Eram in bucatarie cu Fabiana(doar noi 2 eram acasa),spalam vasele iar pe Fabi am pus-o in scaunelul ei in care papa ca sa rontaie un biscuite si eu sa-mi fac treaba linistita.Dintr-o data am simtit ca ametesc,mi-am dat repede cu apa rece pe fata dat tot degeaba.M-am indreptat catre un scaun,m-am gandit ca daca stau un pik jos imi revin.Nu stiu dupa aceea ce s-a intamplat,cand mi-am revenit eram pe jos,langa scaun,pe masa era borcanul de muraturi varsat si Fabi saracutza tot striga : "mama,mama".Abia m-am ridicat de acolo,am luat-o pe micutza si direct in pat.Nu m-am ridicat din pat vreo ora,bine ca Fabi era mancata,schimbata...,parca ar fi stiut draga de ea ca nu ma simteam bine deloc,nu s-a miscat de langa mine nici o secunda.In fine.A trecut!!Ar trebui sa ne facem analizele,Ioana!!!

Alina,super frumos a fost Dragos la serbare.
Frumos ii in general,de fapt!!!

Pupici!!!

Mergi la inceput

Alinutza si mie imi pare rau de tine.....te-ai si lovit cand ai cazut?
Saracuta Fabi!Eu stiu de la ce am facut faza asta, din cauza trat. cu Brocriptin care mi-a scazut mult tensiunea(si-asa o am mica)....

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput