Mamici de ianuarie-februarie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
irinadum spune:
Monica du_te in Canada o sa ai semineu, carti , baba, dar nu ai sa ai sorici romanesc ci sorici cu gust de cowboy plus ca risti sa iti mai bage si degetele in
.
Irina 38+
monica70 spune:
IRINA noroc ca mie nu-mi plac soricii...in rest no coment 
Unde zicea DENISA ca merge? Iar deratizeaza?
Si BOMBO devasteaza magazinele...
MONI 36+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
UAUUU! IRINA general kaghebist ai ajuns!
Las' ca te-ajung eu!
MONI 36+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Pai mi_au dat steaua ca stiu astia ca sunt stelista de mica .
Acum imi mai trebuie sa imi pun si eu o noua titulatura dar mai stau poate mai intra vreun hacker ca data trecuta ma facuse ala numai stiu cum dar eram pe jos de ras cand vedeam cum ma cheama.
De ce nu iti plac mai soricii ? Da e posibil? Atunci nu o sa papi carnati ca parca usturoiul nu e la fel.
Irina 38+
Ursoaica spune:
Daaa asa este...eram "precisa" - stiti reclama. Rad de ma prapadesc cand aud cuvantul acesta.
Ursoaica
36+
Ursoaica spune:
Mai fetelor scuzati-mi expresia dar suntem cele mai sarite. Suntem singurele care stam mereu noaptea. Sunt curioasa daca si celelalte fete cand o sa ajunga la "varsta" noastra o sa faca la fel.
Ursoaica
36+
irinadum spune:
Acum ce mi_a scapat?

. Eu nu stiu reclama

. Au mai ras o data ai mei vreo luna dela o reclama tampita cu un lup parca. tot ce le ziceam imi ziceau ceva cu lupu sau cu ursu naiba mai stie.
Irina 38+
Denisam spune:
Monica is aici,am calcat si am vb cu o prietena la telefon, deimbin utilul cu placutul.
Deci a functionat ciocolata, nu mi-ai zis ce cantitate mai, poate de ia nu imi iese mie metoda ta.In canada te iau,dc nu ma mai targi de urechi. cand maninc cate o litera, vezi ca si tu ai mincat,ai scris "MI"![]()
Ursulina- maine ii dau cu inghetata sa stii..sa vedem..
Irina- cum adica cand 'lergi l amunca"- poate cand merg, nu
daca asta ai vrut sa zici- va fi lunea viitoare, de pe 18-23si gata pe 2005.
Tu nu auzi ca mie nu-mi baga degetele in fund mai, iara citesti pe diagonala
,asta o fi in State, aici nu se face,nici clisma nu iti face, asa ca stai calma, si ai si sorici adevarat sastii, singura chestie care nu o gasesti al fel 100% e telemeaua romaneasca,dar gasesti alte brinze 95% la fel, for sure.
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!