Mamici de ianuarie-februarie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
Ursoaica spune:
Pai Denisa aia de la voi nu este buna ca nu este facuta cu apa de langa/sub cimitir sau groapa de gunoi nu mai tin minte exact. Scuze dar la noi toate fabricile sunt amplasate in asemenea locuri. Fabrica de bere, inghetata, apa minerala si sucuri, etc.
Irina aici este pe Tv o reclama la o ciocolata unde niste marmote raspund la tel si intreaba cu ce sa fie ciocolata. Si au 3 ofete, la sf sondajului una dintre marmote striga: "le vor pe toate ... eram precisa!!!!!!!"
Acest cuvant il folosesc in asemenea contex numai copii. Dar imi place de mor.
Ursoaica
36+
irinadum spune:
Denisa
hai ca esti tare . AM glumit mai cu degetele dar am facut_o expre ca stiam ca sari si ce imi place.Si mi se pare normal sa iaba sorici aevarat ca doar nu or avea grefe porcii pe acolo
. De fapt dc ma gandesc la cate operatii estetice sutn acolo ..........
Irina 38+
monica70 spune:
SARITE - NESARITE eu cam o-ntind. Presa am bibilit-o,lapteel si piscoturile-s gata demult,conta ce sa mai zic,mi-am facut norma asa ca trec la baie...la procedura standard.
M-ntorc eu putin totusi, dupa ce o termin!
DENISA pai cantitatea standard e cam o ciocolata intreaga, normala...Acuma daca se nimereste sa cumpere doua...ti-am zis ca nu le las pe stoc! De aia se cumpara pe rand...ca altfel chiar ca ma ruinez 
IRINA eu cand sunt reclame schimb postul....pana dau de unul fara dansele...ca s-au smecherit,le dau pe toate deodata sa te oblige sa te uiti!
Sau ma duca la...
REVIN....
MONI 36+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Aha cred ca stiu despre ce e vorba am prins si eu putin si asta din august de cand mi_am adus receptorul si am toate canalele dar vorba lui Monica schimb in secunda doi cand sunt reclame. Mie imi placea aia cu Fulga.
Daia cu lupul sa mor dc am vazut_o . Niic azi nu stiu despre ce era vorba.
Irina 38+
irinadum spune:
Hai plecati toate dar lasa ca o sa plec si eu o sa vedeti ca peste vreo 10-14 zile eu plec la culcare dar cu bebele meu . Si am sa va fac in ciuda.
Nopate buna fetele .
Irina 38+
monica70 spune:
Noapte buna "saritele" ne mai auzim maine!
IRINA si DENISA o asteptati pe BOMBO?
IRINA las' ca-l predai pe bebe la sot si tot ne vizitezi tu...Nu ca altele 
MONI 36+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Ei ce sa mai astept ma duc si eu la culcare ca maine e Marian liber si parca vad ca profit si mai umblu crenaga cine stie pe unde. Tre sa fac si cumparaturi ca apoi cine le mai face?
Asa ca va pup , noapte buna si vise placute.
Irina 38+
Florinini spune:
Fetele nocturniste, cred ca am am ajuns la inchisul pravaliei, asa e.
Irina, bine ca ai scapat mai numai cu o singura gaurica cotrobaita. Sper sa fie si la mine asa, dar daca scrie pe hartie ma indoiesc pana la pamant ca astia se vor dezice. Cica recoltarea secretiei se face cu betisoare dealea tip Q-tip ptr. curatat urechile.
Vad eu joi.
Fetelor ieri noapte am avut o noapte criminala. Nu am putut sa dorm nici un pic si ce nervi am avut si mai am si acum cand ma gandesc ca iar se apropie seara si nu-mi voi gasi pozitia potrivita ptr. burta asta uriasa.
Fetelor cu bebei grasani, va felicit ca i-ati crescut asa de mari, eu inca nu astiu cat de mare o fi al meu, dar sper sa ajunga la o greutate onorabila ptr. un bebe boy, cel putin 3,2-3,5 kg.
Denisamersi de film, o sa-l inchiriem si noi sa-l vedem cat de curand.
Pupici si poate ca o sa pot sa intru data viitoare cu voi pe programul II.
Florinini
si
bebe David 35+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Denisam spune:
Deci sunt singura pe aici, v-ati dus la culcare, sa aveti o noapte buna!
Florinini-lasa ca dc icnerci sa dormi peparti cu opern aintre picioare, vei dormi, o sa fie bine!Filmul nu stiu cand intra pe DVD, mai sunt uneel bune ca BATMAN Begins si Herbie-comedie!
Cand sa va raspund mai devreme a venit Dragos flamind ca sa i dau si lui de micnare si apoi m-am laut sa termina actele planuite pe ziua de azi si m-am trezit acuma ca nu am scris mesajul.
Ma duc sa imi iau portia de masaj ca ma omoara spatele ca am sta t multjos si sa bag si eu nani dupa ora 10 la noi.
Ne vedem maine, somn usor!O zi buna schimbul 1!
Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!