Mamici de ianuarie-februarie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Maraki noapte buna
Irina

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maraki-somn usor si sa vii cu vesti bune de la medic!
Irina o sa bag si un pci de vin,dar nu e pea bun, constipa
- emineul seara cu Dragos,singur anu ma bag, dar o sa ies un pci cu pantaloni, nu cu fusta ca as innebuni,ca merg epe jos,asta e scopul..Abia acuma am clarificat si eu toate actele astea, ca sa evzi ce ma iau de Dragso ca nu-mi printeaza toate facturilesi treb sa le descopar eu pe unele,cnd bag cec-urile..
Azi nici nu am avut spor is toate au mers pe dos, sa trimit nsite poze la printat,face serveru' astora figuri( magazinul unde le trimit si ei le fac), de nu pot sa incarc cate 24 deodata..dar il dovedesc eu maine..

Ursulina unde esti mama?

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI noapte buna!
DENISA te anunt oficial ca ....a functionat si de daat asta ciocolata! (bine, o mi fi contribuit si suturile fica-mi prin partile esentiale...)
Si am incercat sa stau putin intinsa si sa citesc dar e mai rau ! Incepe sa am doara spatele si picioarele! Asa ca las intinsul pe cand ma culc ...pe-o parte!
URSULINA te-ai culcat?
Ca IRINA nu cred...inca! MAI si eu am ceva seminte prin zona! Maine incep! Acum merg sa-mi iau lapte si piscoturi si du-aia citesc presa de maine pe net!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Nuuu m-am culcat bantui!!!!!!!!!

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki noapte buna.
A inteles de ce Maraki merge maine la docotr iar ca eu nu mai stiu. Ori sunt batuta in cap...ori sunt batuta in cap. Una din doua.
Monica dc nu imi iau si eu maine ciocolata ia sa vezi tu.Poate ma constip sau mai rau nasc si ii omor pe aia pe masa de nastere ca am vazut ca se intampla des.
Denisa cand lergi la munca?
Bombon nu ai venit de la cumparaturi?
Florinini tu dormi?
Irina 38+

Mergi la inceput

Aaaa fetele am uitat: m-a rugat matusa mea sa caut o carte dar eu sunt . Stiti cumva daca de curand (acum o saptamana) a mai aparut o carte de a lui Cioran? Daca da, cum se numeste si editura va rog frumos sa-mi spuneti si mie.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Iar va-ti constipat ... eu am dat drumul ... cu inghetata. Am cumparat o cutie mare ... 3/4 eu si 1/4 sotul si a mers de minune...nu ne mai oprim nici unul, facem cu randul. Dar asta este efectul la noi nu stiu la voi.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica dc puteam te ajutam dar la capitolul asta stau prost de cand am venit pe aici noroc cu Ioana si Giova ca mi_au mai trimis pe email carti ca altfel...nici atat.
Pe unde mai umbli ce cotzofane ai mai vazut , cine se mai cearta pe net?
Irina 38+

Mergi la inceput

Auzi te-am intrebat mai devreme daca cu tine dicutam de asii in anatomie.
Iti trimit pe PM un link.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

URSULINA nu-mi mai aminti de carti, ca eu evit librariile in ultimii ani! Numai ma imbolnavesc de nervi ca n-am nici bani, nici timp sa le citesc...Si cand ma gandesc ca prin '92, cum luam salariul, cum veneam cu plasa plina acasa! Si atunci aveam si avans si decontare Si aveam si-un serviciu ca dimineata incepeam un roman si la ora 15,00 era gata Acuma...platesc credit la apartament si degeaba tot lucru ca tot nu se vede!
DENISA ia-ma in...CANADA. Numa' sa nu mai pui la smotru in asa casa mare!
Prefer semineul,un fotoliu,cartile de rigoare, eventual imi dau fetele si o pisica! Si pe baba o suport numai bani si timp de carti sa am

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput