Mamici de ianuarie-februarie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Nu gasesc decat ca e pe 15 luna plina in decembrie in ianuarie nu mai stiu parca ii spusesem lui Denisa odata sper sa isi aduca e aaminte.
Maraki pai scuipa credeam ca numai romanii scuipa.
Monica ce credeai ca numai Diana e saltareata?
Irina 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

La noi se anuntza la noapte -20C si e alerta pt frig, cica vienmai devreme ca anul trecut cu o sptamina, deci o sa tampesc ca nu pt iesi maine mai mult de 150-20 min maxim, o sa incerc ca vad ca altfel e nasol.
Ma duc la rufe dar mai trec pe aici!

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Monica nasoala treaba.
Maraki a mea s-ar fi socat si amutea de tot. Dar sunt asa de suparata pe ea ca nici nu ma gandesc sa i-o arat.
Irina ce ma enerveaza astia care fug de noi ca suntem ... mari.

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Denisa nu iti ajung 150 min = 2ore 1/2?

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina ri-am zis luna plina in Dec e pe 15-16 iar in Ianuarie e cu 2 zile mai devreme.

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina grecii au aproape aceleasi obiceiuri ca noiMonica eu aplic cu tupeu metoda de a nu raspunde la telefon si la interfon ridic receptorul Daca nu raspund la interfon nu poate sa intre in bloc.Astazi i-am spus sa imi faca prajitura aia pt. sarbatori, a incercat ea la inceput sa o dea cotita, ca face si imi da de la ea si i-am spus ca nu imi ajunge, vreau doar pt, mine o tava intreaga Sa ma credeti ca niciodata nu i-am cerut sa imi faca pt acasa ceva special, doar acum cu sarcina, nu mi se pare normal sa se eschiveze

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE merg sa ma-ntind 5 minute ca nu mai pot cu asta mica! Zici ca acu s-a hotarat sa iasa!

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Pai Monica tu ai stat toata ziua la birou, ai facut actele! Nu stiu cum rezisti pe scaun atatea ore! Mai bine ramai intinsa ca doar nu vrei sa fii tu cea care naste acum cu luna plina

34+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki pai dc au aceleasi obiceiuri baga si seminte? Ca nu prea o vad sa scipe coji pe jos. Vai dar chiar ca as baga si eu niste seminte ca nu am mai manca de un an . Parca Giova baga seminte tin eu minte.
Monica pai vezi ca te pedepseste fiita de pe acum ca nu mananci suficienta ciocolata. Ai obisnuit fata cu ea acum dai.
Denisa stiu cand e in decembrie dar vroiam sa stiu in inaurie ziua exact. Si dc e frig acolo ce? Stai acasa bagi un vin fiert aprinzi semineul si te uiti la "neveste disperate" , parca asa ii zicea; nu?
Ursoaica ete de ast anu mai pot eu ca nu mai au loc unii de meu. Asta este noi suntem femeile care.... umplem patul.
IRINA 38+

Mergi la inceput

Denisa te imbraci si tu foarte gros si te plimbi maine cat poti rezista. Si aici a fost foarte frig astazi, inghetasem de tot pe sub fusta, port numai ciorapi cu silicon si aveam si tanga Fetelor ma retrag pt. ca ma trezesc devreme maine sa ne ducem la dr. va pup pe toate, somn usor cu putine drumuri la toaleta Eu de 4 ori ma duc sigur pt. pp
p.s. pup si fetele de la schimbul 3
34+

Monica

Mergi la inceput