Mamici de ianuarie-februarie 2006 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulino mercic Monica si al meu este foarte activ dar nu cat sa ma deranjeze prea mult.Am momente cand ma apasa rau de tot jos, cel mai rau ma deranjeaza cand se intareste burta si nu mai pot face nimic pana isi revine. Strugurii sant foarte buni, imi plac la nebunie doar ca in sarcina asta nu am putut sa mananc pt. ca eram terminata cu stomaculDaca mananc o boaba dupa aia ma simt rau toata ziua

34+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Stiti ca apropo de luna plina am citit azi ca nu este nimic dovedit cum ca ar avea vreo legatura cu nasterea insa se pare totusi dupa moase ca in zilele cu luna plina au cele mai multe nasteri. Mai e pe 10 parca ianuaire trebuie sa ma mai uit ca nu mai stiu exact data.
Bee noapte buna.
Irina 38+

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun, astazi mi-a vazut socrosenia pt. prima data burta goalaAm vrut sa vad cum se uita, ce fatza faceSi ca sa o oftic i-am spus ca pacat ca nu misca bebe sa fi vazut si ea Am lasat-o doar cateva secunde sa se uite....

34+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Monica si la mine apare...dar o inchid.
Irina si probabil te intrebai cum de mai traieste "panarama". Bietul meu sot pe unde se duce se etaleaza cu mine, nici daca ar vrea vreuna sa se dea la el nu s-ar da de frica ... daca ma prinde aia ma omoara la cat de ...

Ursoaica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Va sa zica si la voi mai exista salatareti! Am crezut ca ma pedepseste special ca stau toata ziua pe scaun si n-are loc sa se zbenguie!
MARAKI ce sadica esti

MONI 36+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irina- eu stiu ca luna plina luna asta e pe 15-16 dec iar in ianuarie e in jur de 14,mereu e cu 2 zile mai devreme in urmatoarea luna..
Maraki- nu mai lasa socrosenia sa-ti vada burta ca poate face infart de ciuda..

Denisa
34+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki bun i_ai aratatt_o si ce a zis i_a placut sau nu ? A comentat ceva?
Da Ursoaico buna chesti asta si cu mine cam la fel merge traba unde merge el ma ia si pe mine de zici ca sunt stalpul societatii si cum apar eu ... cum dispar altii ... pai la asa sportiv asa nevasta. Cum e recunoscut in placaje tari or crede ca si eu sunt cu "tavaleala" asa ca iau distanta.
Irina 38+

Mergi la inceput

URSULINA la mine degeaba o inchid ca in acelasi moment cu ea apare aia cu "ilegal operation....." si iese brusc din internet
Trebuie sa-l su maine pe informaticianul care mi-a pus antivirusul si restul sa vada ce naiba are! Plus canu mai am sunet pe hardul cu netul Cica placa de sunet nu exista sau e ocupata cu alt program asa-mi scrie...

Mergi la inceput

Se uita ca hipnotizata si cred ca a scuipat de 3 ori sa nu o deoacheCred ca de aia nici nu am lasat-o mai mult, sa nu ma scuipe

34+

Monica

Mergi la inceput

MARAKI las' c-o sa fie asa de indragostita de nepot, ca nu mai scapi de ea! Tot pe capul tau o fi

Mergi la inceput