Mamici de ianuarie-februarie 2006 (91)
Raspunsuri - Pagina 2
maraki spune:
Bee noapte buna, sa ai un somn linistit
Chiar: ce repede a trecut o luna!!! Pe 15 spuneau fetele ca va fi luna plina in dec.
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
quote:
Originally posted by maraki
Denisa mie mi-a facut control pe masa de fiecare data in ultimele luni, asa vede cum este colul.Fetelor eu stiam ca merele nu ingrasa, am uitat cine spunea ca a ingrasat bebelina cu multe mereEu sa va spun sincer, mananc la distanta de vreo 4 ore iar intre mese balotez mere la greu
Astazi am mancat doar un castron mare de ciorba,la socrosenie un cotlet mare de porc cu piure si salata, acum seara dooua bucati mari de cozonac cu putina crema in el( ca o prajitura )3 mere mari si atat.Spuneti voi : mananc eu mult???pe la pranz am mancat inca vreo 3 mere...beau foarte multa apa..foarte rar mai imi fac pofta cu cola
asa cate un pahar
Aaaaaaaa...s-ar putea sa fi gasit motivul pt. care m-am ingrasat!!!^Chiar acum mi-a picat fisa: poate este siropul care il i-au pt stomac??? Este foarte dulce!!!Imi ajunge o sticla cam 5 cel mult 6 zile
34+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica
36+
Bee spune:
Maraki, eu am ingrasat bebelusha cu mere si struguri! Asa spune mama! Am facut o pasiune pt fructele astea! LA mine tragedia e ca am pofta de paine!
. Pur si simplu as manca paine goala! Si asta sigur ingrasha..........si prosteste.![]()
Bee
si Fetitza
irinadum spune:
Ia sa bag si eu niste struguri si mere si paine macar o saptamana poate poate ingras porcul inajun cum zice romanul sau macar vb ta Bee macar ma prostesc da tot fac ceva.
Irina 38+
Ursoaica spune:
Maraki s-a facut.
Bee marfa pisica si este o umflatica. Pisica mea abea are 2kg cu tot cu blana si fara sa-si faca nevoile...cand se suie domnul pe ia o face pres (covor). Stii este asa o panarama ... este in calduri si se da la barbatul meu...
Bee vrei sa ma bagi in sperieti? Dar lasa ca aflu eu maine...
Irina cam naspa pt sotul tau. Imi aduc aminte cand o pateam eu ... imi zicea maicamea "iar ai facut purcelusi?".
Monica daca ii aruncam eu ma batea sotul 1 luna, cu toate ca nu a ridicat niciodata mana la mine si nici violent nu este, dar cand este vorba de mancare 
.
Azi a venit tati si ne-a adus portocale - mie si bbic dar am impartit cu sotul.
Ursoaica
36+
monica70 spune:
Eu n-am mancat aproape deloc struguri anul asta! Si sunt asa de sanatosi! Dar se nimerea ca beam tot timpul lapte si...asta e!
SI la vo sunt bebeii asa agitati??? Ca azi atat s-a rasucit ca-mi vine sa tip! Si acum se incoarda se abia stau pe scun! Plus ca o apuca dansul noaptea...mai ales de cand stau la schimbul 2
Cum ma pun in pat ,cum incepe!
MONI 36+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
BEE somn usor!
Mai sa stiti ca daca dispar brusc e de la porcii astia cu Romtelecomul!!! Numai pe mine ma chinuie cu reclama aia??? Ce naiba sa-i mai fac???
MONI 36+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Vai Ursoaica auzi cum stai tu cu o "panarama" in casa si se ai da si la al tau sot. Sa stii ca am citit de doua ori ca imi facusera ochii ca la desenele cu prosti. Iar cat despre accidentari ce sa va fac nene dc va chinuie talentul?
Monica mi_a tras si mie o repreznetatie azi fiimiu de vorbeam singur cred ca repeta scena de iesire si se impingea mai pe jos aidca isi lua elanul.
Irina 38+

Eu sa va spun sincer, mananc la distanta de vreo 4 ore iar intre mese balotez mere la greu