In Italia (4)
Raspunsuri - Pagina 11
iriale spune:
Dana, lucrez la tribunal, domeniul informatic. Cat despre "italian", facem mereu greseala de a generaliza, cam in tot si toate. Cum se zice pe aici... se son' rose fioriranno!
Petro, si mie imi plac ffff mult pozele, am albume intregi, dar nu asa mititele, ci gen "opera omnia" (sau "opere alese"). Mai nou, de cand cu digitalul, chiar ca am luat-o razna si tot fac poze peste poze. Ah...si urasc fireste calcatul!
Cri, ce mult imi place de tine si de ideea pe care o ai despre csatorie, despre in general raportul barbat - femeie. Tu esti una care stie ce vrea si stie cum sa obtina.
Peste vreo 20 de minute plec acasa. Afara e urat de tot, ploua mocaneste, ca si cum ar vrea sa ninga, dar nu va ninge, temperaturile nu sunt niciodata prea joase.
Mi-e o foameee...
Va pup, pofta buna si ne mai auzim!
Irina & Alessandro
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
iriale spune:
Cri, uitam: culoarea parului tau va fi ca cea din pozulica pe care ai pus-o alaturi? Vei fi noua Jessica Rabbit?
Irina & Alessandro
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Irinush pe jumatate gresita parerea ta despre mine. Stiu ce vreau dar nu prea stiu sa obtin. Am stiut ce vreau : serenità cum zice rugaciunea www.aurorablu.it/preghiere/serenita.htm" target="_blank">asta si pt ca nu am stiut cum sa o obtin a trebuit sa astept 36 ani pina m-a gasit ea (adica EL- sotiorul meu) pe mine ( sper ca nu m-am inselat). Apoi in relatia cu sexul opus am fost mereu de parere ca mai bine singura decit prost insotita si "traieste clipa " au fost si mai sunt motto-urile mele .
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
crista-s spune:
Acum am vazut mesajul despre culoare ... eram cappucino pina acum insa pe parul asta alb la radacina si inchis in rest iesea cam varza , acum am luat un mohagano scuro parca ... ar tb sa fie un ceva mai spre castaniu-roscaliu inchis ... Sa vad ce o iesi ... dupa noroc ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
viorela hoff spune:
mey da ce mai scrieti voi draga!
danaangie, noi locuim in sud in Bayern pe linga München.vreti sa veniti definitiv sau numa asa, in vizita?
cristina am vazut ca si tu ai "probleme" cu parul ca si mine.eu de ani de zile sunt roscata,(mahagoni inchis zic eu ca e mai fain)in ultimul timp folosesc vopselele de la Garnier, sa sti ca prind destul de bine pe "radacinile albe".
Fetelor, la noi e o zapada de 2 zileeeeeeeeeee! si ninge in continuare!cred ca pana Luni o sa ne trezim ingropati
va pup si va doresc o Duminica frumoasa!
P.S. romancele sunt intr-adevar frumoase!
Vio
Tina catelus de catifea
alinutza00 spune:
buna fetelor
sunt suparata rau ca azi nu am mai gasit brad in piata
sa vedem cum facem....din plastic nu vreau sa iau
ca tot vorbeati de mucenici...o sa fac in seara asta, am cumparat covrigei si am reusit sa spargem si nucile...ca de 2 sapt ne chinuim
cu cadourile stau fff prost.speram sa ma duc azi singura, dar nu a fost sa fie..sper ca maine.tb sa cumpar ptr sora mea si cumnatul(ei stau in parma)....apropo dana si cumnatul meu tot italian este.si eu am avut dubii, dar asta pana l am cunoscut.Este cu un om deosebit si au o casnicie de vis.aaa si sa va dau vestea...probabil ca o veti cunoaste si pe madi (sora)ptr ca e insarcinata in 2 luni , asa ca va incepe si ea sa frecventeze forumul
asa
pentru ea m am gandit la ceva haios de stat in casa (mai ales ca de acum inainte va tb sa petreaca mai mult timp pe acasa...)o pijama dragutza, vesela si sper sa gasesc si un trening comod...dar sexi . pentru cumnat tot o pijama...dar una deosebita, am vazut eu ceva...
ce ziceti, suna bine?
ptr al meu sot nu stiu ce sa ii cumpar.nu se omoara dupa parfumuri, bijuterii.Ar fi fost interesant un tricou cu steaua...dar de unde
pana acum mi a venit in minte doar o cana cu foto lui david imprimata..pe care sa o ia la serv, dar in rest nu mai stiu.
ptr david din fericire am terminat inca de sapt trecuta...dar daca ies maine la shoping sigur mai bag ceva la mosul in sac
cam atat
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
danangie spune:
CRISTA si ALINUTZA cum ziceam ....la inceput aveam ce aveam. Acum am inteles ca e baiat bun. Si am inteles de la sormea ca e mort dupa borsul cu fasole si sosul nostru de ceapa cu pui si bulion. Poate ca eram asa contrariata pentru ca eu m-am certat mult cu italienii pentru ca ziceau ca romancele alearga dupa...........stiti voi. Ultima oara era sa ma cert chiar cu un medic din Argentina. Cand mi-a povestit ca acum cativa ani a fost cu un prieten de-a lui in Timisoara pentru a merge la dentist. Si povestea cum romancele se tineau dupa ei parca erau scai. Mi-a sarit tandara,ca vorbea in mod patetic. Ma rog, nu mai continuu ca ma enervez din nou.
VIO am vrea doar in vizita. Nu as putea sa plec din Italia sa vin in Germania. Banuiesc ca se sta mult mai bine acolo decat aici........dar eu nu as reusi din cauza limbii E prea grea. Odata am cumparat o gramatica germana si cateva casete audio dar in zadar. E prea grea pentru mine.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
danangie spune:
PETRO draguta CRACIUNITZA. Vroiam sa-ti spun mai demult, buchetul de mireasa a fost splendid. Trandafiri albi, iar frunzele alea verzi patate cu alb ce sunt? Iar cum e format .......foarte frumos. Si-nca ceva: goblenurile le-ai facut tu??? Asa multe? Eu nu am terminat niciodata vreun goblen. Am inceput 2 dar le-a terminat sormea. Am 4 parca goblenuri cumparate din 2003 , nu prea imi aduc bine aminte toate....unul stiu ca e masa cea de taina a lui Isus.Altul e cu acei caini haski. Pe urma restul stiu ca sunt cu peisaje....Eu nu prea sunt brava sa cos fara sa fac noduri si incalceli pe dos.Sora mea....le face asa cum sunt pe fatza , asa-s si pe dos. Bravo tie!!
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
danangie spune:
Buna dimineata fetelor.
Nu v-ati trezit inca? Aici la Modena azi e soare, e senin. Va urez sa petreceti si voi o Duminica frumoaa si sa fie soare.
POZELE MELE
pet.cost2005 spune:
Ciao!
danangie - multumesc in primul rand pt. complimente. Buchetul de mireasa mi-a placut si mie forate mult. Nu stiu ce fel de frunze erau, dar asa era modelul cu pete. Si cam in acelasi fel au fost facute si lumanarile, am sa vi le-arat. Da, goblenurile le-am facut eu. Imi place sa le lucrez, dar am perioade cand sunt foarte productiva si cand sunt mai putin. Trebuie sa le inramez acum pt. ca altfel, le-am facut degeaba daca nu le si expun privirilor (sac!).
Aseara am fost sa-mi sarbatoresc ziua, am fost si am mancat o pizza cu niste prieteni. Am cam facut tarziu ...
Poate ne mai auzim astazi. Salutari si o duminica placuta la toate celelalte fete!
_
Azi e prima zi din restul vietii mele !
*** PETRO. ***
_