In Italia (4)
Raspunsuri - Pagina 12
crista-s spune:
Buna dimineata ....
Alinutza felicitari surorii tale pt bebe in arrivo... Ce norocoasa !!!! Al meu sot daca aude o sa intrebe cu siguranta :"Cum au facut? Sa ne dea si noua reteta ! Sunt norocosi cu adevarat dar sunt tineri ... la virsta noastra nu ave nici o sansa ..." Are placa asta gata pregatita mereu ... Si eu ii raspund ca poate el se simte batrin ca eu sunt proaspata ...asta pt ca nu stiu sa ii zic in italiana expresia mea preferata : "ca o floare "
Vio asta e vopseaua mea de la GARNIER aveam si pina acum dar era cappucino si se cam decolora sau imi cresc mie radacinile mai repede in frunte ... sunt cam defecta !! acum e tot Garnier insa un brand nou pt mine si o culoare care cred ca in traducere exacta e mahagoni inchis natural.
Dana e trist pentru ca uneori barbatii astia in vizita prin Romania au gasit cu adevarat fete dispuse la orice ... asa ca unii dintre ei au dreptate din pacate si cu mare amar in suflet trebuie sa recunosc. Eu am fost norocoasa al meu sot era destul de plimbat prin lume dar in Ro nu a mai fost si nici nu a cunoscut vreodata persoane care sa ii fii povestit intimplari nu chiar placute ... cu romance. Iar aici e drept am cunoscut lume fara prejudecati, familia lui e foarte deschisa si draguta cu mine si nu generalizeaza niciodata. Pentru ei fiecare persoana e unica si trebuie mai intii sa o cunosti ca sa iti faci o parere ... Beata me !
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
dana7mi spune:
Buna dimineata!
astazi sunt singura acasa ... toti au plecat la schiat ...eu cum nu schiez (ma dau doar cu saniuta) am ramas acasa...
alinutza00, incearca pt. brad la centrele comerciale... la COOP de exemplu, cel nou de prin zona San siro (daca nu ma insel), este un magazin special de plante.
V-am pupat si va doresc o duminica placuta! Ies si eu un pic la plimbare (este o zi foarte frumoasa) voi merge la o prietena care are doua fetite minunate ... trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu copii si sa imi dea ceva sfaturi ....
www.romania-italia.net
crista-s spune:
Dana7 sa inteleg ca astepti un bebe mic si dragalas ??? sau doar e in proiect de trebuie sa te obisnuiesti cu copilasii?? Oricum, multa bafta ... ( care printre altele mi-o doresc si mie de 2 ani incoace insa fara sperante ).
Duminica placuta!!!
Cristina
dana7mi spune:
proiectul a devenit realitate ... acum este mic (cred ca am circa 4-5 saptamani), sper sa fie si dragalas.
www.romania-italia.net
crista-s spune:
FELICITARI Dana7!!
Sa fiti sanatosi si tu si bebe !!!!
Pupice
Cristina
iriale spune:
Dana7, dar este FANTASTIC!!!!!!
...plus toate celelalte miliarde de flori de pe pamant pentru la neo-mamma Dana!!!! Si pt bebe cel mic si frumos!!!!!!!!!!
Revin.
Irina & Alessandro
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
alinutza00 spune:
dana7mi felicitari
sa ai o gravidanza usoara si sa aveti un bebe sanatos
deci pe la voi a trecut deja mosul...cu cel mai frumos dar
azi am fost la cump...m am intors cam nemultumita, nu am gasit ce vroiam
va tb sa mai alerg un pic pana gasesc ce vreau...
cam atat..vedem meciul fetelor la handbal (poate castiga ro campionatul mondial) si apoi la cump ptr masa de craciun...avem un esselunga langa noi si e gol golut duminica dupa amiaza...facem si noi cump linistiti.
poate au bagat iarasi brazi
papa
alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77
iriale spune:
Cri si Viorela, stati linistite, caci nu sunteti singurele care va vopsiti din cauza firelor albe. Eu sunt la fel, seman cu tata care de tanar albise, si tare era frumos cu parul aproape alb si ochii albastri...El, ca barbat, noi insa devenim sclavele vopsitului.
Viorela, daca la tine tot ninge, se pare ca ne-a apucat "invidia" si in Sicilia, asa incat azi-dimineata a tras o ploaie zdravana cu grindina mare si suparata. Daca ar fi fost un picut mai frig, s-ar fi transformat cu siguranta in ninsoare.
Catelusul tau Tina este un cocker? Eu l-am avut pe Kevin, un cocker negru. Si tare mult il iubeam...
Alina, curaj, vei vedea ca vei grasi bradul pe care il vrei. Dar si cele artificiale sunt frumoase, mie imi plac. Simpatica ideea cu cana si FELICITARI pt bebe cel mititel!
Azi-dmineata am fost sa cumparam cadourile pt copii (regula de fier este cadouri doar la cei mici!) si am gasit tot ce vroiam, spre imensa bucurie a lui Ale!Dar si a mea.
Si acum sa ma laud si eu un pic: la serbarea de Craciun de la gradinita, Ale a recitat o poezie fff frumoasa, asa mititel cum e el, pe scena unui teatru imens si plin de oameni. Serbarea era impreuna cu grupele mai mari, iar el, dintre cei micuti, a fost singurul care a invatat poezia la perfectie. Si ce dulce era cand o recita... Eu bineinteles ca eram in lacrimi si drept dovada am gresit toate pozele!!!!
Va pup.
Irina & Alessandro
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Alinutza cum de nu mai sunt brazi ? La Ikea ai cautat - asta daca e pe linga tine ? Sau la astia care vind flori , pomi si alte buruieni insa inafara orasului ( mai pe sate ).
Irinush ce ziceai ca mai revii ? Eu sunt pe aici pe linga calculator ca al meu barbat se joaca cu d'astea de baieti : letcon , fire .. prostii ... si am fugit de linga el ca nu imi place cum miroase ... ( nu el ci metalul ala topit ). Cred ca am scris in acelasi timp... Bravo ALEEEEE!! Ce frumos .. pacat ca ai stricat pozele ... Eu care sunt "batrina si screlozata " si nu imi aduc aminte nici ce am facut acum 5 minute imi amintesc si acum poezia pe care am spus-o la gradi la serbare. Aveam 4 ani ...
Cristina
pet.cost2005 spune:
dana7mi - felicitaaariiii !!!!!!!!!!!!!!!! sa ai un bb sanatos !!!!!!!!!!!!!!!
Ciao, fetelor!
_
Azi e prima zi din restul vietii mele !
*** PETRO. ***
_