Ce filme BUNE ati mai vazut?
Raspunsuri - Pagina 5
georgiiana spune:
The man who sued god, Sahara , Four brothers, Serenity,The Interpreter si daca o sa-mi mai aduc aminte va mai scriu . astea sint cam ultimele vazute.
teodora35 spune:
addriene12 daca nu ai vazut filmul si te iei dupa critici este treaba ta dar in film joaca kim basinger,cris evans,jason statham sincer nu am vazut pe acolo pe la nume pe cineva cu mircea sau probabil nu m-am uitat bine>Mai bine lasa si pe alti sa il vada ca sa isi poata spune parerea
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului
adrienne12 spune:
Teodora, in general ma iau dupa crtics' ratings pt. ca in general parerile mele coincid cu ale lor (e.g de f. putine ori mi s-a intimplat sa merg la filme cotate bine care mie nu mi-au placut, ex. Sin City si Dragon's somthing crouching tiger or whatever, filmul chinezesc care a luat Oscarul in 2002). Sa merg la filme cotate prost care sa-mi placa asta nu s-a intimplat niciodata.Uite un link despre Mircea Monroe daca nu ma crezi http://www.imdb.com/name/nm1597260/Daca faci click pe filmul Cellular si apoi la lista de actori pe ... more o sa ii gasesti numele ei undeva mai la coada, era Cloe's friend.La yahoo filmul e cotat cu B- la rottentomatoes.com cu 5.8 din 10...Eu imi spun o parere pe care incerc sa o si argumetez. Fiecare e liber sa vada insa ce vrea. De gustibus...
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Teodora, in general ma iau dupa crtics' ratings pt. ca in general parerile mele coincid cu ale lor (e.g de f. putine ori mi s-a intimplat sa merg la filme cotate bine care mie nu mi-au placut, ex. Sin City si Dragon's somthing crouching tiger or whatever, filmul chinezesc care a luat Oscarul in 2002).
Sa merg la filme cotate prost care sa-mi placa asta nu s-a intimplat niciodata.
Uite un link despre Mircea Monroe daca nu ma crezi http://www.imdb.com/name/nm1597260/
Daca faci click pe filmul Cellular si apoi la lista de actori pe ... more o sa ii gasesti numele ei undeva mai la coada, era Cloe's friend.
La yahoo filmul e cotat cu B- la rottentomatoes.com cu 5.8 din 10...
Eu imi spun o parere pe care incerc sa o si argumetez. Fiecare e liber sa vada insa ce vrea. De gustibus...
scuze de off topic
adrienne, ai zice ca te urmaresc, dar nu e chiar asa..imi plac mult mesajele tale ... nici mie nu mi-a placut "Crouching tiger, hidden dragon", iar faza cu Mircea ma oripileaza de asemenea...
Acum la topic.. mi-a placut mult Pacientul Englez...e in topul listei mele...si acum ma incita bibyrox cu Notebook...din pacate nu pot sa va recomand un film bun vazut de mine recent, deoarece toate filmele pe care le-am vazut recent mi se par destul de slabutze...nu comentez Harry Potter, sunt fan inrait, dar n-as putea spune cu totzi dintzii ca HP si Goblet of Fire e un film remarcabil....
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
adameasca spune:
Eu am vazut zilele astea "La vita e bella" la care am plans cu hohote, dare mi-a placut si "Hable con ella", care nu a fost exact pe gustul meu, cam ciudat... Si Million Dollar Baby, asta a fost ok, mi s-a parut ca a spart putin tiparul filmelor americane.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
teutza spune:
quote:
Originally posted by pika-pika
Sunt multe filme care mi-au placut mult de-a lungul timpului.Printre ultimele 21 grams,Artificial Intelligence,The butterfly effect.
Cineva foarte drag mie avea un film preferat pe care nu am reusit sa-l vad.Mi l-a povestit de mai multe ori si imi aduc aminte ca era cu o tip care se intorsese in timp pentru a fi cu iubita lui,si in final a gasit o moneda in buzunar ceea l-a facut sa se intoarca in prezent.Ceva de fenul asta.Poate stie cineva despre ce film e vorba...
SARBATORI FERICITE
10+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
eu cred ca este vorba de "masina timpului" super film
teutza spune:
filme :
1 saw (fierastraul ) 1 si2
2 atilla
3 white chicks
4 surviving x mas
5 the girl next door
6 eurotrip
7 the ring 2
8 d.c. sniper 23 days of fear
9 gothika
astea mi le aduc acum aminte...
nounou spune:
quote:
Originally posted by teutzaquote:
Originally posted by pika-pika
Cineva foarte drag mie avea un film preferat pe care nu am reusit sa-l vad.Mi l-a povestit de mai multe ori si imi aduc aminte ca era cu o tip care se intorsese in timp pentru a fi cu iubita lui,si in final a gasit o moneda in buzunar ceea l-a facut sa se intoarca in prezent.Ceva de fenul asta.Poate stie cineva despre ce film e vorba...
10+
eu cred ca este vorba de "masina timpului" super film
nope, este vorba de Somewhere in time (Undeva, candva) .. un film care nu se uita usor ...
asta e muzica din film: http://www.epdlp.com/clasica.php?id=452
fatima spune:
"american beauty"
"la vita e bella"
"road to perdition"
"love actually"
si un film chinezesc, nu stiu cum se numeste,cred ca chiar "vioara", ruleaza zilele astea la HBO, cu un baietel si o vioara..