Ce filme BUNE ati mai vazut?
Raspunsuri - Pagina 4
bibyrox spune:
Eu va recomand dint tot sufletul filmul "The Notebook" cu Ryan Gosling si Rachel McAdams (nu sunt cunoscuti inca la noi). Este un film de dragoste.. dupa parerea mea cel mai bun din toate pe care le-am vazut (Pe aripile vantului, Titanic..etc)! Merita vazut! Eu deja am devenit fan... m-am inscris pe toate site-urile si forumurile posibile... Recunosc: am cam luat-o razna dupa ce am vazut filmul asta!
Bucuria vietii e zambetul copilului, al omului drag si al sperantei ca totul va fi bine...
Biby
Cununia civila
Biserica
Restaurant
Teolina spune:
Gangurici, filmul "El espinazo del diablo- Devil's Backbone" a fost cumva si pe HBO? Pt ca mi-e foarte cunoscut subiectul si ma gandesc ca este cel pe care l-am vazut la HBO.
gangurici_licurici spune:
quote:
Originally posted by Teolina
Gangurici, filmul "El espinazo del diablo- Devil's Backbone" a fost cumva si pe HBO? Pt ca mi-e foarte cunoscut subiectul si ma gandesc ca este cel pe care l-am vazut la HBO.
Ala e, si eu tot pe HBO l-am vazut, acum ceva vreme. Ti-a placut?
Am mai vazut si mi-au placut: La Mala Educacion (Almodovar), Sideways (tradus In vino veritas).
adimercedes spune:
Don Juan de Marco, in rolurile principale Johnny Depp, Marlon Brando si Faye Dunnaway
The Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Monsters Inc.
Ice Age
Lilo and Stitch
Astea sunt cateva din filmele mele favorite, sunt deja clasice pentru mine...
Insa recent am vazut Pride and Prejudice - un film excelent si Harry Potter: The Goblet of Fire - destul de bine realizat, multe efecte speciale, iar copilutzi sunt acum pustani bine.
Am mai vazut si The Perfect Man si Must Love Dogs.
Mi-a fost recomandat Everything is Illuminated, (cu Elijah Wood) mai ales daca imi/va este dor de RO. Aici e unul din trailere http://film.virgin.net/player/play.asp?url=/film/fid3286/trailers/trid1870/wm/high.asx&filmid=3286&partner=virgin&sec=trl Eu vreau sa il vad... SI mai vreau sa vad si The Man from the Snowy River
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
buggy spune:
Filmul meu preferat este "Pacientul englez" , in caz ca nu l-ati vazut il recomand cu caldura"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
teodora35 spune:
celularul mi se pare un film bun este vb despre o tipa CARE ESTE RAPITA IAR CEL CARE O rapeste acolo unde o tine ostatica are si un telefon pe care il zdrobeste tipa reus.sa lege niste fire si suna pe cineva e super filmul
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
ajunul craciunului
adrienne12 spune:
Nu am vazut Celularul insa nici nu cred ca m-as duce sa-l vad; are critici proaste. In plus in el joaca o actrita Mircea Monroe (ati citit bine Mircea!) care a fost numita asa dupa Mircea Eliade cu care parintii ei au fost prieteni. Bai ce parinti timpiti! Am citit asta intr-un interviu cu ... Mircea Monroe (mi se furnica pielea numai cind ii citesc numele care mie mi se pare oribil, in timp ce americanii il pronunta ca Marsy... Bine la americani Aimee se pronunta ca Amy deci nu cred ca altcineva in afara de romani sa se sesizeze... dar tot mi se pare oribil ... ca si cum un roman si-ar numi fiica John).
georgiiana spune:
Ca tot sint sarbatorile de iarna , am vazut chiar in noaptea de Craciun filmul SURVIVING CHRISTMAS- super comedie, cu Ben Affleck.(2004)
La zona filme romantice : THE NOTEBOOK
Actiune : TWO FOR THE MONEY
SF : FANTASTIC FOUR