Ce filme BUNE ati mai vazut?
Raspunsuri - Pagina 6
alayna spune:
Prea multe filme am vazut in ultimul timp sa le enumer acum.dar cel mai recent a fost
Guess Who?
mi-a placut super mult
michelle7 spune:
nope, este vorba de Somewhere in time (Undeva, candva) .. un film care nu se uita usor ...
asta e muzica din film: http://www.epdlp.com/clasica.php?id=452
ce bine ca mi-ati adus aminte de filmul asta. eram mica cand l-am vazut dar si acum imi aduc aminte de "trairile" pe care le-am avut cand l-am vizionat. Pt fetele din america, eu am gasit filmul la biblioteca daca doriti sa-l vedeti/ revedeti
"The harder you work, the luckier you get"
Ghita
teodora35 spune:
intradevar filmul notebook merita toata admiratia mea este un film super am plins la sfirsit de nu puteam sa ma mai opresc
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze
Teodora D. spune:
in ultimele 2 saptamani am vazut destule filme, dar abia azi am vizionat unul pe care il pot recomanda cu caldura-"julia"("being julia") cu annette bening; sunt inca sub influenta lui, l-a mai vazut cineva?
nounou, multumesc pt. link-ul spre rapsodia lui rahmaninov!
am o lista cu filme pe care vreau sa le vad; "the notebook" desigur, ca prea l-ati laudat, "mandrie si prejudecata" si "the constant gardener"; nu le-am gasit pe dvd, ci doar pe dc++, le-am downloadat pe ultimele doua, dar se vad atat de prost ca nu ma pot uita la ele.
am vazut doar ca "noul darcy" nu se ridica la inaltimea asteptarilor mele si ca febletea mea ralph fiennes face un rol bun in "the constant gardener"; daca a vazut cineva filmele astea doua, il rog sa scrie impresii.
Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.
daniela_b spune:
Filmul cu vioara, cred ca da, asa se numeste "vioara"...nu trebuie pierdut pentru nimic in lume. Iar in alt registru, mi-a placut "The Village"cu Joaquin Phoenix.
Cit despre filme ale caror titluri nu ni le mai aducem aminte...stie cineva despre un film (in care a jucat River Phoenix, fratele celui de mai sus si care a murit intre timp..) in care se povestea despre o petrecere "speciala" a soldatilor americani care aveau misiunea sa-si aduca partenera pe cea mai urita fata iar ala care o aducea pe cea mai hidoasa cistiga premiul cel mare...iar acest tip, interpretat de R.P. sfirseste prin a se indragosti de "urita" cu care a cistigat concursul..?
Vai, trebuie sa recunoasteti, nu ma pricep deloc sa povestesc filme, totusi...nu va spune nimic?
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
mirela68 spune:
quote:
Originally posted by michelle7
nope, este vorba de Somewhere in time (Undeva, candva) .. un film care nu se uita usor ...
asta e muzica din film: http://www.epdlp.com/clasica.php?id=452
ce bine ca mi-ati adus aminte de filmul asta. eram mica cand l-am vazut dar si acum imi aduc aminte de "trairile" pe care le-am avut cand l-am vizionat. Pt fetele din america, eu am gasit filmul la biblioteca daca doriti sa-l vedeti/ revedeti
"The harder you work, the luckier you get"
Ghita
Azi, la ora 21,30 , pe postul ACASA va fi filmul "Undeva, candva" (Somewhere, in Time) , 1980 - Christopher Reeve si Jane Seymour .
Mirela
teutza spune:
Cinderella man e un film de milioane. a avut un impact foarte puternic asupra mea..nu cred ca as putea spune despre un alt film acelasi lucru...poate pentru Pearl Harbor..intr-adevar un film foarte bun...
Ana68 spune:
Nu ratati "Flightplan"...cu Jodie Foster.E super fain filmul,plin de actiune,asa cum sunt de altfel toate filmele in care joaca Jodie Foster.
Vi-l recomand cu caldura,mai ales ca e proaspat aparut,e cald...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana