Ce filme BUNE ati mai vazut?
Raspunsuri - Pagina 15
mama lia spune:
My boss daughter - foarte prost, nici nu am putut sa il vad pina la capat....oricum a fost pierdere de timp.....
am incercat sa il vad cu pustoaica mea de 12 ani...nici macar ei nu i-a placut.....
irina.c. spune:
quote:Acum l-am vazut si eu.Super.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Originally posted by iren
Shi mie mi-a placut tare mult Original Sin, iar sfirshitul e rau.
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today
gangurici_licurici spune:
"Fucking Amal", cred ca de acelasi regizor care e facut si Lilja 4ever", daca sunteti amatori de filme nordice ambele sunt foarte bune, daca nu ma insel primul a luat ceva premiu la TIFF.
Si apropo de filme nordice, am vazut acum cativa ani un film pe care acum incerc sa-l gasesc, dar nu-i stiu titlul (daca stau bine sa ma gandesc nu-s convinsa ca nu era de fapt belgian), stiu doar subiectul: O familie cu un baietel care se simtea fetita, parintii binenteles ca il cearta, nu accepta fatul ca ccc copilul lor ar putea fi transexual, toata lumea rade de el si de ei, iar la sfarsit se muta altundeva, unde au ca si vecini o fetita cu o familie a caror fetita vroia sa fie baiat, familia acceptand-o ca atare. Stie cineva titlul filmului?
gabirus spune:
Gangurici, iti admir cultura cinematografica, mai ales pentru filmele ne-americane. Spune-mi si mie secretul, de unde pui mana pe ele? Ca eu m-am cam saturat de aceleasi clisse de Hollywood.
Full Monty mi-a placut si mie, dar Trainspotting e prea plin de mizerie umana, pe mine ma deprima. Nu as vrea sa-l mai vad inca o data, desi e un film foarte bun. La fel si Naturally born Killers. E bun dar e rau ...., simt ca ma afecteaza in mod negativ si nu vreau sa ma incarc. Un alt film care mi s-a parut nociv: Eyes Wide Shut.
POZE
iren spune:
quote:
Originally posted by liris
am vazut aseara I am Sam. foarte bine jucat, bun!
Shi mie mi-a placut tare mult, e super!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Asterix spune:
Si mie mi-a placut "I am Sam", dealtfel, imi palce mult si de Sean Penn.
Ca se vorbea de filme din nordul Europei, am vazut cu ceva vreme in urma "The Man Without a Past", un film remarcabil, finlandez, parca a fost si nominalizat in anul in care a iesit, la Oscar pentru film strain.
In ultima vreme am mai vazut filme europene bune, "Les Choristes" cu Gerard Jugnot si "L'enquete Corse", cu Jean Reno, apoi germane, "Der Untergang", despre caderea lui Hitler si "Head-On", la asta nu imi mai amintesc numele german, facut de un regizor de origine turca, unul mai vechi, "Good Bye Lenin", tot german.
Am mai vazut si "Les Invasiones Barbares", canadian, am aflat de el de aici de pe forum si "Ladies in Lavender", ambele bune.
Cum in ultimul an, din cinematografia americana (SUA, de fapt) nu am vazut nici un film care sa ma dea pe spate, m-am delectat cu cele europene pe care le-am scris mai sus si cu altele mai vechi pe care el am in "arhiva" mea de filme, de Kusturica, Almodovar si alti regizori care imi plac. Mai sper ca filmele nominalizate la Golden Globe sa fie mai bune ca inca nu am reusit sa le vad, au aparut mai tarziu, sper ca pana la Oscar sa apuc sa vad ceva din ele.
mephala30 spune:
Am vazut ieri "Brokeback mountain"...
Cele care l-ati vazut, ce impresie v-a lasat?
A, am vazut si "Crash", un film interesant pe care vi-l recomand.
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
cory35 spune:
Da "Crash" un film de nota 10 , si mie mi-a placut..
Va recomand un film italian "Non ti muovere" cu Penelope Cruz care joaca foarte bine in acest film..si inca unul realist "Lord of war" cu Nicolas Cage..
pisicuta si matei spune:
gabirus: Eyes Wide Shut nu imi pare a fi un film nociv.probabil te referi la scenele de "sex" caracteristice lui Kubrick,dar oricum nu este un film pentru copii :)) si in plus chiar reflecta o realitate scenele respective asa ca de ce sa ne ascundem dupa deget?!
Oricum trecand peste scenele respective fimul vorbeste despre cupluri cu probleme si rolul comunicarii in astfel de probleme,replica lui Tom Cruise de la sfarsit"iti spun tot" explica orice ar parea de neinteles pe parcursul filmului.
I am sam chiar este un film tare sensibil si intr-adevar foarte bine jucat.
Daca vreti niste filmulete de animatie pe care sa le vedeti cu copiii vostri va recomand :Howl's Moving Castle(2004/7.9 nota pe imdb)si Spirited Away(2001/8.5 nota pe imdb)-japoneze.si the iron giant(1999/7.8 pe imdb)
robertta: ai putea sa incerci sa vezi transamerica (2005/7.8 pe imdb) cu Felicity Huffman care a si luat globul de aur pentru acest rol sau Oldboy(2003/8.3 pe imdb)-a luat premiul juriului la cannes in 2004.Si the sea inside(2004/ 8.1 pe imdb)-oscar pentru film strain-cam trist filmul dar poti incerca
http://photos.yahoo.com/selfguide1